Obsah fóra bubenici.com

Workshops! Muziker-Aupark
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Akcie, koncerty
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
javoxy
Usadlík

Založený: 27 Feb 2008

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 5:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF: pred tym som tlmieval hraciu blanu, ale odkedy mam Evans EQ 2, tak po roznych experimentoch som dosiel k tomu, ze tlmim len cca 15-20% rezonancnej blany...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 6:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2Brndo@sustain: veľmi ľahko: jemným(!) pritiahnutím rezonančnej blany. Ľahké zvýšenie ladenia sa dá odstrániť naopak (jemným!) povolením hracej..
2javoxy: tak potom by malo byť všetko ok a je to len o nájdení správnej blany a ladení.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
javoxy
Usadlík

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 7:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF: mozno je to aj tym, ze rezonancnu na kopaku mam povodnu... icon_confused.gif Ja som ale so zvukom celkom spokojny, takze to necham asi tak a nadalej to budem tlmit ako to tlmim....
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 9:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Jasné, máš recht! ;)...btw, pôvodnú mám aj ja.. :D a vždy som pôvodné mával. Myslím, že to zbytočne riešime(te)..jednoducho, aj z lacných bubnov sa dá dostať fajn zvuk. Netreba mať ale prehnané očakávania typu " 'šak aj Ulrich hráá na Tamy a mne tie moje Imperialstáárky vóóbec tak nehrajú yak yemu z cédééčka".. :D :D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
javoxy
Usadlík

PríspevokZaslal: júna 7, 2008, 10:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF: to je pravda, mne teraz po preblaneni moje premiery hraju o dost lepsie...kamarat ma Pearly za 30000, ale moje premiery za 16000 sa im zvukovo vyrovnaju ako som ich preblanil, dokonca moj zvuk sa mi paci este viac, ale tak on tam ma prevozovky, ked ich preblani, tak potom uvidim...nakoniec sa mi osvedcili tie Evans G1 coated, co sme riesili na muziker fore (Lucates) a konecne sa mi podarili naladit tak, ze som maximalne spokojny zo zvukom icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 20, 2008, 9:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ďalšia akcia na obzore!! :) Tentokrát s ozajstným hraním na bubny a ešte ... Sledujte od cca polovice bud. týždňa bannery na muziker.sk ... fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
javoxy
Usadlík

PríspevokZaslal: júna 20, 2008, 9:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF: fajn, len mi tam bude blbe prist po tom ako som ta nastval s tou Sonor slapkou icon_neutral.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 20, 2008, 10:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nenaštval, takéto veci sa dejú. Problém troška bol v tom čase, ktorý "manažovaniu" tejto veci venovalo niekoľko ľudí pre urýchlenie celého procesu. Nebojím sa, že by sa ten pedál do týždňa nepredal, o to vôbec neide, 5 a pol tisíca niesú "peniaze".. Ide o to, uvedomiť si "dopredu", čo to je za mašinériu vybaviť niečo tak "malé a nepodstatné" prednostne v takom kolose, ako je muziker. V tomto prípade medzinárodnom, keďže sonor vozíme zo "zahraničia".. Treba si na to dávať pozor, pri záväznej neprebranej objednávke Ti obchodník môže vystaviť faktúru na plnú cenu.. Pri bubnoch za 30 až X tisíc to už potom "nieje sranda" ako v tomto prípade.. Takže aj tu platí: 2x meraj, raz strihaj..
Návrat hore
javoxy
Usadlík

PríspevokZaslal: júna 20, 2008, 10:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF: ked to citam, tak mi je len zle zo seba icon_cry.gif budem si davat nabuduce vacsi pozor a kym sa do niecoho pustim, tak si to najskor 10krat premyslim...ja mam smolu, ze som strasne nerozhodny...inac vdaka za ochotu a fakt ma to mrzi...
Návrat hore
Python
Usadlík

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: júna 20, 2008, 10:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no som zvedavy na datum, ci to bude tentoraz aj nieco pre mna:)
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 20, 2008, 10:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2javoxy: nerieš to, nech Ti to je len ponaučením do budúcnosti, "malý" obchod by jednal asi inak.. Je to v poriadku, zabudni na to.
2Python: mám obavu, že si budeš musieť skúsiť vybaviť voľno, alebo zobrať dovolenku. ;) Bude to cez týždeň.. :)
Návrat hore
Python
Usadlík

PríspevokZaslal: júna 20, 2008, 11:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

cez prazdniny ma moc netrapi ci je to vikend abo prac. den...skor ide o to aby sa to nekrylo s nejakou akciou, ktorych bude pozehnane...resp. aby som bol vtedy niekde v okoli BA a odskocil si na workshop icon_cheesygrin.gif lebo z LM je to celkom palka hore dole vlakom a kedze kupujem DW 9002 tak moc nemam na rozhadzovanie icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
javoxy
Usadlík

PríspevokZaslal: júna 20, 2008, 11:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja mam ISIC, takze cestujem o polovicu lacnejsie fi_lone_ranger.gif Ale uvital by som niekde v strede SR ten workshop...
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 21, 2008, 12:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nuž, ak by si to nejaký stredoslovenský shop zorganizoval, spropagoval a zaplatil, nemám problém prísť.. Lenže tie náklady niesú pre menší shop zanedbateľné a ťažko sa mu vrátia.. To je jediný problém.. Na Slovensku si tieto "prestížne" aktivity môžu dovoliť len dva obchodné "reťazce"..
Návrat hore
Kelko
Nováčik

Založený: 21 Nov 2007

PríspevokZaslal: júna 21, 2008, 6:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Ďalšia akcia na obzore!! :) Tentokrát s ozajstným hraním na bubny a ešte ... Sledujte od cca polovice bud. týždňa bannery na muziker.sk ... fi_lone_ranger.gif

super tesim sa : )
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
javoxy
Usadlík

PríspevokZaslal: júna 22, 2008, 1:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF - jasne, chapem...po mojej sobotnajsej skusenosti tak skoro do Blavy asi nepojdem, ale tak uvidim...ale asi skor nie, financne som uz maximalne vycerpany...ale pre zaujimavost - coho sa bude ten workshop tykat?
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 25, 2008, 9:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_arrowd.gif
icon_arrowd.gif

Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: júna 26, 2008, 9:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
icon_arrowd.gif
icon_arrowd.gif

OhoHooooo !!!! Emííííl !! sak to je koncert riadny toto!!!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Python
Usadlík

PríspevokZaslal: júna 26, 2008, 10:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ejha no tlak...ak to poriadne prespekulujem tak hadam pridem icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: júna 26, 2008, 2:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2MrM: fi_lone_ranger.gif ...taký "maličký, tichučký, teľací".... icon_cheesygrin.gif ... Podtitul predvádzačky je: "ako vyrvať sklenené tabule z priečelia Auparku rýchlo a lacno" icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Akcie, koncerty Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 4 z 7

Prejdi na: