| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1099
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 2:39 pm Predmet: Workshops! Muziker-Aupark |
|
|
Zdravím Vás!
Rád by som Vás pozval 2.6. 2008 o 17.00h do predajne Muziker-u v Aupark Bratislava, kde sa uskutoční prvý zo série workshopov zaoberajúcich sa praktickými problémami ktoré rieši väčšina z Vás denne a nie efemérnym ohurovaním zvládnutými technikami...
Prvá téma bude ladenie a blanenie lacných súprav (Basix, Force1007), správny výber blán, tlmenie, tipy a triky, otázky a odpovede...
Teším sa na Vás!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1600 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 2:40 pm Predmet: |
|
|
| skoda ze nie som z BA, to ladenie tisicsedmiciek by ma zaujimalo, okrem ineho |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 462 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 3:03 pm Predmet: |
|
|
| skoda ze to je pondelok... bohuzial.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
larzzzz Usadlík

Založený: 17 Apr 2007 Príspevky: 186 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 4:08 pm Predmet: zrejme |
|
|
sa zastavim ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
palko182 Usadlík

Založený: 04 Máj 2007 Príspevky: 115 Bydlisko: Bratislava-Petržalka
|
Zaslal: Máj 14, 2008, 4:42 pm Predmet: |
|
|
tak tam budem parada |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: Máj 15, 2008, 10:25 am Predmet: |
|
|
| Pondelok podvečer bol zvolený práve ako relatívny kompromis.. Totiž, veľa muzikantov cez víkend (pi,so, ne) hrá a tí, kt. pracujú sa skôr dokážu odtrhnúť z práce o hodinku skôr... Je to prvý workshop zo série, uvidíme ako sa to časom chytí a budeme samozrejme skúšať aj iné dni.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 373 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 15, 2008, 12:50 pm Predmet: |
|
|
| Pondelok o 5tej je super termin. Isto pridem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Usadlík

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 229 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: Máj 15, 2008, 3:28 pm Predmet: |
|
|
dokelu, rad by som prisiel ale som zdaleka a pondelok vecer je pre mna dost na ...zle
skoda, to ladenie by som si pozrel... |
|
| Návrat hore |
|
 |
kaijn Nováčik

Založený: 29 Máj 2007 Príspevky: 26
|
Zaslal: Máj 15, 2008, 4:47 pm Predmet: |
|
|
| Python napísal: | dokelu, rad by som prisiel ale som zdaleka a pondelok vecer je pre mna dost na ...zle
skoda, to ladenie by som si pozrel... |
Co myslis? ...........to je tak akurat pre BA...som zvedavy kolko by tam prislo kosicanov alebo presovcanov.
Ospevovat nam to tu môzu....... |
|
| Návrat hore |
|
 |
zarny1 Usadlík
Založený: 05 Máj 2007 Príspevky: 131
|
Zaslal: Máj 15, 2008, 5:17 pm Predmet: |
|
|
| ak sa vybavi volno v robote, isto pridem i ked az z LM :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kelko Nováčik

Založený: 21 Nov 2007 Príspevky: 28
|
Zaslal: júna 1, 2008, 10:41 am Predmet: |
|
|
| budem tam :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
BJač Prisťahovalec

Založený: 07 Dec 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: júna 1, 2008, 11:58 am Predmet: |
|
|
Skoda,to ladenie,blanenie by som si velmi rad kukol.Nejde tam niekto s kamerou? nebolo by od veci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1600 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: júna 1, 2008, 2:13 pm Predmet: |
|
|
| no taka videodokumentacia, kludne s nejakou uplne obycajnou kamerou a bez nazvucenia, by nebola odveci |
|
| Návrat hore |
|
 |
mischo4077 Šialenec

Založený: 15 Dec 2006 Príspevky: 447 Bydlisko: Michalovce vs. Kosice
|
Zaslal: júna 1, 2008, 3:30 pm Predmet: |
|
|
| a do Mady by si neprisiel :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: júna 1, 2008, 5:42 pm Predmet: |
|
|
| Do Košíc sa chystám tiež, neboj, východniarov nenechám v štichu. :) Vidím to tak na september, záleží na množstve hrania a pár organizačných drobnostiach.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 678
|
Zaslal: júna 1, 2008, 5:46 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | | Do Košíc sa chystám tiež, neboj, východniarov nenechám v štichu. :) Vidím to tak na september, záleží na množstve hrania a pár organizačných drobnostiach.. | eml a budes mat aj mikrofon ako Steve Smith ? )) co je inak s drumshopom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 654 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: júna 1, 2008, 5:47 pm Predmet: |
|
|
| a stredoslováci sú zase v p... :D ...nestavíš sa aj tu??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 887 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: júna 1, 2008, 6:08 pm Predmet: |
|
|
| weckluf napísal: | | a stredoslováci sú zase v p... :D ...nestavíš sa aj tu??? | no to je tak srdce slovenska totižto nemá adekvátny priestor,a kutice v ktorých sídlia hudobne no skorej chudobné obchody sa tak zmestia činely aj to len na stojato,nie to ešte banda bubeníkov+predvádzač.myslím že vo zvolene je v dome kultúry priestor ako nato stvorený,bystrica má bábkové divadlo tiež sala ako lusk,a v ďalšom rade treba všetko vybaviť a chlapa pozvať, snáď v tom je cely háčik!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

|
Zaslal: júna 1, 2008, 6:21 pm Predmet: |
|
|
2MrM: Keď budem hrať ako Steve Smith, bude aj mikrofón.. ... Nie, žartujem... Na Aupark to asi nebude potrebné, je to malý priestor a neočakávame veľkú návštevnosť.. Čo sa drum shopu týka, "vyšiel som z farbou von" v príslušnom tríde, tak to pls čekni, nechce sa mi to písať ešte raz ...
2weckluf: Rád by som, je to ale náročné na čas (ktorého momentálne nemám nazvyš) a hlavne, niekto musí niesť náklady... Priestor a doprava sú len dve z asi 8mich položiek... Keďže nechcem(e) vyberať vstupné, nieje to tak jednoduché, ako by sa zdalo... Ale veľmi rád by som to dal aj v Bystrici alebo Žiline... Uvidíme ako sa to chytí vo "fajnovej Bratislave" a podľa toho sa bude postupovať ďalej.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Psychopat

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 678
|
Zaslal: júna 1, 2008, 6:28 pm Predmet: |
|
|
| EF napísal: | 2MrM: Keď budem hrať ako Steve Smith, bude aj mikrofón.. ... Nie, žartujem... Na Aupark to asi nebude potrebné, je to malý priestor a neočakávame veľkú návštevnosť.. Čo sa drum shopu týka, "vyšiel som z farbou von" v príslušnom tríde, tak to pls čekni, nechce sa mi to písať ešte raz ...
2weckluf: Rád by som, je to ale náročné na čas (ktorého momentálne nemám nazvyš) a hlavne, niekto musí niesť náklady... Priestor a doprava sú len dve z asi 8mich položiek... Keďže nechcem(e) vyberať vstupné, nieje to tak jednoduché, ako by sa zdalo... Ale veľmi rád by som to dal aj v Bystrici alebo Žiline... Uvidíme ako sa to chytí vo "fajnovej Bratislave" a podľa toho sa bude postupovať ďalej.... | ...,ja som to nemyslel vazne s mikrofonom...)) Ok idem sa pozriet... teda na to "s akou farbou si vysiel von" |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|