Obsah fóra bubenici.com

Admin: Diskusia o bubenici.com - novinky, zlepšenia, ...
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
mysho
Admin

Založený: 03 Máj 2006

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 9:50 pm    Predmet: Admin: Diskusia o bubenici.com - novinky, zlepšenia, ... Odpovedať s citátom

Zdravím Vás.

V admin teame sme sa bavili o nejakých vylepšeniach, novinkách, ... na bubenici.com

Chceme vedieť Váš názor (reakciu), a preto zakladám túto diskusiu kde by som bol rád keby ste sa vyjadrili (k téme!) k:

-súčasnému stavu fóra (ako sa Vám zdá, aktivita, čo by ste vylepšili, Vaše nápady)

- portálu, ktorý chceme niekedy rozbehnúť (bubenícky portál, zatiaľ veľmi jednoduchá verzia na: http://stranka.bubenici.com/ ; či by bol záujem napísať nejaké články, príp. inak pomôcť)

- aké nové funkcie by ste chceli pridať (nemusí to mať nič spoločné s fórom, ale aby to malo spoločné s bicími, hudbou :) )

- príp. niečo čo Vás napadá :) v súvislosti s bubenici.com
----
K tým funkciám:
Rozmýšlali sme, že by sme založili pre Vás jednoduché blogy (adresa by bola: http://nick.bubenici.com), kde by ste mohli písať o Vás, o Vašej ,,bubeníckej,, kariére, atď ... Chceme však zistiť, či by bol o tieto blogy záujem. (napíšte do diskusie, prosím)

Budeme vdační za Vaše reakcie, ktoré pomôžu skvalitniť náš bubenícky portál Bubenici.com

-mysho-
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 10:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

k sucasnemu stavu fora - v pohode (viem, je to take obsiahle hodnotenie :D)

k portalu - neviem, ci by to nebolo zbytocne, ja myslim, ze by forum mozno aj stacilo, aj ked dajme tomu sancu :)...inac poznam dobreho grafika, mozno by spravil nejaky dobry design na ten portal, keby ste mali zaujem, mozem sa opytat
kludne pomozem aj ja, ale v bubnovani som zaciatocnik (takze redaktor byt nemozem), kodovat neviem, grafik tiez nie som, takze neviem s cim by som mohol pomoct

k blogom - neviem, ci by sa to dalo realne vyuzit, myslim ze pre tieto ucely staci forum s nazvom Galéria členov...keby to bolo nieco ako bandzone, ze predstavis celu svoju kapelu, to by sa mi pozdavalo viac
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: Máj 21, 2008, 10:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

rebríček domácich bubeníkov?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 7:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Navrhy ani napady nemam ziadne asi v tejto oblasti, co sa tyka portalu, s tym by som nepomahal, jednak neveim, ci by som mal s cim a hlavne nemal by som na to cas. A tie blogy sa mi zdaju dost dobre, akurat ze uz teraz vidim, ze v mojom by som mal len same trapne basnicky a podobne kreposti s bicimi nesuvisiace, a o to asi vedenie nestoji (vas strach, ze by zaujem o moju poeziu prevysil zaujem o diskusie tykajuce sa bicich je pochopitelny, nehnevam sa). Na druhej strane, je tu pomerne dost ludi, ktori vystupuju dost pravidelne, ak by sa im chcelo, mohli by v blogu pisat o koncertoch, alebo tak...len otazka, ci by sa im chcelo.
Návrat hore
vava
Nováčik

Založený: 14 Máj 2008

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 11:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom

tie blogy su podla mna fajn napad, mohli by vam pomoct, clovek moze napisat na blog kvazi clanok o hocicom - skusenosti, recenzie, o kapele.........
--ako lahko riesitelny nedostatok sucasneho fora sa mi javi zoradenie prispevkov- k novym sa treba preklikavat icon_neutral.gif (viem ze je tam na to VEC, ale mohlo by to byt jednoduhsie vyriesene- 1 tlacitko maybe)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
mysho
Admin

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 3:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Budem sa priebežne vyjadrovať :) V diskusii môžete pokračovať nadalej :)

Foo Fighter
Jj, ide o to, či by boli ľudia ochotný písať, a takisto čo by to ľudia navštevovali :) ďik za ponuku grafiky, no pre ten portál (ak by sa robil) už je ( http://stranka.bubenici.com )

K tým blogom:
Aha, takže myslíš, že by bolo lepšie keby na adrese nejaky_nick.bubenici.com bola jednoduchá stránka o tom bubeníkovi (užívateľovi) kde by sa predstavil on, kapela... ? Blogy sú podľa teba zložitým (nevyužitým?) riešením ?

animal666palermo
Rebríček ? Myslíš aj nejaké hodnotenia? Alebo len nejaké informácie, životopisy, disko/bio -grafia ? a pod?
Ak by sme niečo podobné robili, mohol by si s tým pomôcť ?

Brndo
Toto sa mi fakt páči:
ze by zaujem o moju poeziu prevysil zaujem o diskusie tykajuce sa bicich je pochopitelny, nehnevam sa
icon_lol.gif
Ak by si podobným humorom / optimizmom písal na blogu, určite by navštevovaný bol icon_lol.gif

No k téme:
Hej, myslím, že aj pre týchto ľudí by to bolo celkom good. No ten blog by mohol slúžiť aj na písanie článkov o sebe, kapele, bicích, zážitky z koncertov, + foto, video, audio... atď :)

vava
K blogom:
Hej, ako som už písal vyššie + pridám :) : možno by to mohli byť aj také blogy, ktoré by neboli 100% zamerané len na bicie, bubnovanie, hudbu..a pod. ale aj klasické články by tam mohli byť (reakcie rôzne., a pod. ako na iných blogoch)

K tomu problému:
Hej, toto si uvedomujeme, a budeme to pri nasledujúcej úprave riešiť.
Akým spôsobom by si to chcel (a) ty riešiť ? Tak ako to je (s tým, že odstrániť z toho horného panelu tém všetky staré ? )

ďakujem za Vaše reakcie + teším sa na ďalšie :)

mysho
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 3:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no takáto ponuka ma dost zaskočila,predstavoval som si rebríček napríklad hard and heavy,jazz,fusion,alternativ,a samozrejme všetko dokopy snáď práve top charts môže nakopnúť jedincov prebojovať sa do top ten,a v podstate aj prezentovať talenty o ktorých sa nevie,a viem že ich je tu dost.nech sa dajú pozrieť nejaké krátke ukážky bubeníkov,a nech spôsobom bodovania samotných členov fóra sa umiestňujú do rebríčka na rôzne stupne..
Návrat hore
Lucas Perny
Usadlík

Založený: 16 Apr 2008

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 3:53 pm    Predmet: Profil bubenika Odpovedať s citátom

Vylepšenim by mohlo byť rozšireny profil o bubenikovy, ako je to napriklad tu :
http://www.sferabubeniku.info/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1765
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
vava
Nováčik

Založený: 14 Máj 2008

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 4:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mysho napísal:

Akým spôsobom by si to chcel (a) ty riešiť ? Tak ako to je (s tým, že odstrániť z toho horného panelu tém všetky staré ? )

mozno by som to chceL riesit tak, ze by si clovek mohol zvolit, ci tam chce naj+novsie/citanejsie/pisanejsie a cely ten preistor by vyplnilo jedno zoradenie (pôvodne som ale myslel icon_arrowu.gif na zoradenie priespevkov vnutri 1 temy, nevadi icon_cheesygrin.gif )

Naposledy upravil vava dňa Máj 22, 2008, 7:15 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 4:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mysho napísal:
K tým blogom:
Aha, takže myslíš, že by bolo lepšie keby na adrese nejaky_nick.bubenici.com bola jednoduchá stránka o tom bubeníkovi (užívateľovi) kde by sa predstavil on, kapela... ? Blogy sú podľa teba zložitým (nevyužitým?) riešením ?

ide skor o to, ze si neviem predstavit kolko asi bubenikov by si pisalo svoj blog o bicich...uznavam ze je tu dajme tomu par desiatok takych, ktori pravidelne koncertuju a mali by o com pisat...dalej je otazka kolko z nich pisat aj bude
keby blogy nemuseli byt len o bicich, tak v pohode, to by bolo ok
btw ten design som videl, mne osobne sa az tak velmi nepaci (nechcem rozhodne nikoho urazit), ale to nie je podstatne..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Gr3g0r
Usadlík

Založený: 08 Feb 2008

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 4:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mám návrh, že by sa mohli robiť rozhovory s členmi fóra, niečo o nich, ako sa dostali k hraní na bicích a tak všeobecne... navzájom by sme sa o sebe dozvedeli viac a tak podobne... kľudne by som sa na to podujal :)
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 7:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Gr3g0r napísal:
mám návrh, že by sa mohli robiť rozhovory s členmi fóra, niečo o nich, ako sa dostali k hraní na bicích a tak všeobecne... navzájom by sme sa o sebe dozvedeli viac a tak podobne... kľudne by som sa na to podujal :)

Dobrý nápad, len treba vymyslieť nejaký systém aby v tom nebol bordel
Návrat hore
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 9:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

animal666palermo nema zly napad.To ako ze kazdy z nas by sa zaradil do volajake zanru ako jazz,rock atd...A z kazdeho zanru by sa bodovalo,vznikol by rebricek a pod.Len treba doriesit kriteria bodovania.Alebo by sa bodovalo hlasovanim? icon_lol.gif
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 9:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

vAlve napísal:
animal666palermo nema zly napad.To ako ze kazdy z nas by sa zaradil do volajake zanru ako jazz,rock atd...A z kazdeho zanru by sa bodovalo,vznikol by rebricek a pod.Len treba doriesit kriteria bodovania.Alebo by sa bodovalo hlasovanim? icon_lol.gif

hlasovanim by sa mohlo, ale len ako nejake doplnujuce bodovanie by to bolo...lebo darmo, nakupim vam cinely vsetkym a hned by som sa dostal na horne priecky :D to treba nejak poistit, aby som zostal loserom aj napriek tomu, ze by som chcel vas podplacat :D
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: Máj 22, 2008, 9:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ide o motiváciu,aj ked asi top ten bude obsadené stálicami,v rámci podskupiny metal,jazz,atd sa určite nájde miesto aj pre talenty a každého to snáď bude motivovať dostať sa čo najvyššiu úroveň nielen v rebríčku,v rámci toho sa môže uskutočniť drum festival a borcov náležite ohodnotiť a odmeniť!!
Návrat hore
patrismetil
Prisťahovalec

Založený: 16 Jan 2008

PríspevokZaslal: Máj 23, 2008, 10:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Gr3g0r napísal:

kludne by som s tym mohol vypomoct
Návrat hore
ska-mo
Šialenec

Založený: 29 Nov 2007

PríspevokZaslal: Máj 23, 2008, 3:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

k tou rebricku - je to velmi zaujimave...nebol by zly napad zrelizovat to...ak by som mohol nejako pomoct hlasim sa icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: Máj 23, 2008, 10:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

zdravím Vás.

takže opäť menšia rekapitulácia (+ odpovede :) )

animal666palermo
jj, to by bolo super. Trocha tažké by bolo určiť štýl bubeníka (rozdiel medzi hard a jazzom sa dá :), ale medzi jazz a fusion, a pod.. keď bubeník nie je zameraný iba na jeden štýl, tak to je dosť obtiažne určiť, každopádne to by sme doriešili) ako nápad je to good :)

Predstavuješ si to tak, že by každý bubeník čo sa registruje na fórum automaticky bol zaradený aj do toho rebríčka (alebo by sa on musel pridat?), každý by mal možnosť vložiť nejaký text o sebe, nahrávky, a pod. a ostatní užívatelia by hlasovali ?

Inak. Do rebríčka by patrili len užívatelia tohto fóra? Alebo by sme chceli hodnoťiť aj profesionálnych bubeníkov ?

Lucas Perny
Hej, o tom sme rozmýšlali :) (zatiaľ sme to nechceli riešiť aby sme úplne neokopírovali sféru :) ) ale zapisujem si aj toto :)

vava
Aha, to znie celkom zaujímavo (každý sám si navrhne čo tam chce mať, v tej hornej časti, kde sa teraz ukazujú najnovšie témy, príspevky,a pod)

Ako si to myslel to usporiadanie v téme ? (napr. že najnovšie navrchu? tak ako to niekde býva?)

Foo Fighter
Jj, ako som písal, blogy by nemuseli byť LEN o bicích, úplne v pohode môžu byť o tom užívateľovi, atď ako keby písal na iných blogoch, ale treba aby tam raz za čas bolo aj niečo o hudbe :)

JJ, niekomu sa môže páčiť inému nie, chápem :) (ak budeme riešiť toto, budeme sa pýtať na názor ako ho vylepšiť /zmeniť a pod.)

Gr3g0r
Poďla mňa by sa to mohlo potom prepojiť s tým hlasovaním atď :) Pri každom by (časom) bol s ním rozhovor + info o ňom a pod. Skvelý nápad ;)

vAlve
Jj, riešilo by sa to asi hlasovaním (každý zaregistrovaný by mohol hlasovať)

Brndo
No , o tomto to imho nebude :) Tu nejde o žiadnu sútaž o milióny :)

animal666palermo
jj, súhlasím :)

patrismeti, ska-mol
super ;) keď príde k zrealizovaniu, tak Vás budeme kontaktovať (zatiaľ sledujte -tak ako vsetci :) - diskusiu ako sa to vyvynie :) )

ALL
Naďalej môžete diskutovať atď :) Píšte akékoľvek návrhy, zmeny, vylepšenia ....

ďik
mysho
Návrat hore
Gr3g0r
Usadlík

Založený: 08 Feb 2008

PríspevokZaslal: júna 1, 2008, 2:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ako pokračuje realizácia?
Návrat hore
MrMetronome
Psychopat

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: júna 1, 2008, 2:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MOhol by tu byt "priecinok" recenzie, ci overview kam by sa hadzali celistve recenzie ako na produkty tak na akcie..., mozno by to zbavilo forum novych ludi ktori opakuju temy typu "Headliner alebo solar??" a podobne...
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 3

Prejdi na: