| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
kvasha Psychopat

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 856 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: júna 1, 2008, 10:16 pm Predmet: |
|
|
| Ja som tiež hrdým vlastníkom EVANS G2 Coated a som s nimi maximálne spokojný. MrMetronome ich kvality už opísal, na metal by mali vyhovovať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Schwarzi Nováčik

Založený: 17 Apr 2008 Príspevky: 38 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: júna 1, 2008, 10:22 pm Predmet: |
|
|
ok som rozhodnutý  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 479 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: júna 2, 2008, 8:24 am Predmet: |
|
|
| Do metalu by som asi viac odporucil G2 clear... aj ked hram tiez momentalne na G2 coated a nehram metal... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maddox960 Prisťahovalec

Založený: 17 Okt 2008 Príspevky: 62 Bydlisko: Little Italy,LC-city
|
Zaslal: októbra 20, 2008, 11:40 pm Predmet: |
|
|
| aj ja mam momentalne G2 coated,ale idem ich vymenit za nejake clear blany,lebo do metalu sa mi nehodia lepsie zneju v lahších štýloch ,aspoň mne.Aj ked viem ze su dost oblubene a uznavane blany,mam toho v metale dost napocuvane a sucasny metal je o clear blanach. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JoeY Šialenec
Založený: 17 Júl 2007 Príspevky: 366 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: novembra 11, 2008, 4:38 am Predmet: |
|
|
tiež som dlho maturoval, ktoré blany kúpiť a voľba padla na G2 coated, takže už ich kľudne môžeš kúpiť aj Ty  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Helldrumer Usadlík

Založený: 02 Aug 2007 Príspevky: 198 Bydlisko: Trebisov
|
Zaslal: februára 23, 2010, 12:43 am Predmet: |
|
|
mam otazku: Objednal som si blany evans g2 clear na mapexi meridian birch. Mam uz s tymito blanami skusenosti, kedze som ich uz pouzival na starej suprave Tama rockstar. Raz som si cez net objednal z mady prechod 10'' no a kedze som siel do skoly v KE tak som si povedal ze hned zbehnem do mady a vezmem nanho aj blanu 10'', no ked som dosiel domov som si precital mail ze prechod nie je a ze budem musiet cakat mozno aj pol roka a tak som zrusil objednavku a blana mi ostala.
No a tu je otazka, asi tusim odpoved, ale spytam sa radsej... Na tej 10'' pise genera g2 a na novych uz len g2. Su to take iste blany, alebo je medzi nimi aj iny rozdiel okrem nazvu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Qu!r!@5h Šialenec
Založený: 18 Nov 2006 Príspevky: 336 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: februára 23, 2010, 4:46 pm Predmet: |
|
|
| Je to to iste. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Helldrumer Usadlík

Založený: 02 Aug 2007 Príspevky: 198 Bydlisko: Trebisov
|
Zaslal: februára 23, 2010, 11:00 pm Predmet: |
|
|
| dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirecHA Usadlík
Založený: 07 Feb 2009 Príspevky: 102
|
Zaslal: marca 12, 2010, 11:25 am Predmet: no takto.. |
|
|
| ja mam od vyroby osadene na kopaku powersrtoke3 clear,tomy emperor,a snare pieskovu ambasadorku.....a hra to bezvadne....mam skusenosti aj s EVANS hydraulic take modre....:-) a ako ono to hralo ..al enie vo vsetkych miestnostiahc ...niekedy osm mal pocit zevazne bucham na krabicu...zalezi aj od akustiky miestnosti v ktorej sa hraje....pinstripe...dost mlaskave ale snimi som mal najvacsie problemy s ladenim..mam odskusane na komplet sade aj powerstroke 3 to bolo bezproblemove.... no evans G2 su fakt dobra volba....pekny otvoreny ton..da sa stym vyhrat tak isto ako remo emperor... no n akopak by som volil aj tak evans emad2 s tou blanou neni ZIADNY problem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|