| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2953 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: septembra 6, 2008, 11:34 pm Predmet: Overview Anatolian ultimate |
|
|
Tak som si zadovazil nove cinely. Dosiahol som na profesionalne nastroje a idem sa s vami podeliť o dojmy.
14" power hi hat
Nejde o model soundwave takze chick mierne zaostava, ma vtedy velmi kratky zvuk bez sustainu, no dopredu sa presadi. Najviac jej sedi uvolnene drzanie alebo polootvorene hranie. Vynikne plny zvuk
Velmi univerzalna, nerezava a cista. Ladenie do stredu-vysiek.
16" power crash
Z celej sady je najnizsie naladeny. Polozeny do hlbokych stredov, no zachovava si prieraznost a napadny atak. Rychla reakcia na uder a kratsi, no plynule doznievajuci, sustain
17" power crash
Jasny prierazny a velmi vyrazny crash. Nadherny triestivy zvuk a plny a vyrovnany sustain. Prelezie aj do susednej ulice. Vyraznejsy a vyssie naladeny ako 16" crash a vzrastla aj hlasitost
18" power crash
Brutalny plech. Na uder reaguje pomaly, no potom to prepukne. Obrovsky atak a krasne triestivy a dlhy dozvuk. Neladeny je do prijemnej nerezucej vysky a postara sa o maximalne vyplnenie priestoru. Hlasitost nebudem komentovat. Moj oblubeny
18" medium crash
Polozeny nizsie ako 18" power a s vyrazne kratsim dozvukom. Nazval by som ho velkym bratom 16" power crashu. Krasne sa presadi no neprehlusuje cele okolie tak ako 18" power.
20" power ride
Prierazny a dobre reagujuci cinel. Krasne prierazny vysoky pupok bez zbytocne dlheho sustainu. Udery na telo su jasne a bez zmiznutia do sustainu. Nespylavu dokopy a su jasne definovane
Taktiez univerzalny kusok so sirokym vyuzitim
Foto: http://bubenici.com/topic1126.html
V prilohe je NAHRAVKA. Prosim vsimajte si zvuku (nie velmi kvalitneho, ale hrubu predstavu vam da) a nie toho ako to kurvim
Naposledy upravil Nightwolf_08 dňa septembra 7, 2008, 9:55 pm, celkom upravené 2 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hybaj Prisťahovalec
Založený: 09 Jún 2008 Príspevky: 68 Bydlisko: Ba
|
Zaslal: septembra 7, 2008, 4:34 pm Predmet: |
|
|
| Sak pouzi supload.com alebo kludne aj rapidshare.. zatazovat fora zbytocnym bandwidthom neni dobry napad... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Usadlík
Založený: 03 Aug 2008 Príspevky: 189 Bydlisko: U čierneho draka
|
Zaslal: septembra 7, 2008, 4:49 pm Predmet: |
|
|
to su zildijan, meinl, istanbul,...? zabudol som ake si zbieral
inak recenzie vyzeraju fajn, okolo supravy to musi vyzerat nekrestansky dobre uz len nahravku |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1097
|
Zaslal: septembra 7, 2008, 5:19 pm Predmet: |
|
|
Reč je o značke Anatolian, ako sa dá vyčítať z názvu témy.. :D..
2Nightwolf: gratulujem!! Čo by ma ozaj zaujímalo, je vyššie ladená 17", oproti 16"..väčšinou to je totiž naopak.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 7, 2008, 5:51 pm Predmet: |
|
|
| 16" je na pupku vyššia ako 17", no pri udere na telo je 17" jednoznacne vyššia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hybaj Prisťahovalec
Založený: 09 Jún 2008 Príspevky: 68 Bydlisko: Ba
|
Zaslal: septembra 8, 2008, 7:24 am Predmet: |
|
|
Pri rozdiely jedneho palca s hand-hammered cinelmi je to uplna klasika, ze ten vacsi moze zniet vyssie a zaroven svetlejsie. Tam fakt staci proste pridat viac uderov zvrchu (co dodava pevnost cinelu, cize kmita na vyssich frekvenciach) a vyssi ton je na svete. Pri rozdiely dvoch palcov tam uz musi byt okrem viac tlaku zvrchu aj celkom deviacia od predpisaneho profilu (ktoreho spad udava fundamentalny ton cinela.. vyssi profil = vyssi priemerny ton).
V tvojom pripade (ak prvy crash cinel v nahravke je 16 a druhy 17.. pokial nie je tak si dalsi text nevsimat), tak je pocut taka viac intenzivna svetlo-tmavost (hej nieco ako sladko-kysle), co nie je uplne "vyssi fundamentalny ton" cinela. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Marčello Nováčik
Založený: 01 Sep 2008 Príspevky: 38 Bydlisko: branč
|
Zaslal: septembra 8, 2008, 1:04 pm Predmet: |
|
|
| pocuj,tie anatolian si kde objednal? |
|
| Návrat hore |
|
 |
pejz64 Usadlík

Založený: 30 Jan 2008 Príspevky: 123 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: septembra 8, 2008, 2:22 pm Predmet: |
|
|
| Marčello napísal: | | pocuj,tie anatolian si kde objednal? |
ja tipujem ze od Jozka Krivacka. A ked nie, tak on je myslim autorizovany dovozca pre Slovensko. robi aj mapexy...takze kontakt na neho je na www.mapex.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 8, 2008, 2:27 pm Predmet: |
|
|
| tak tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 462 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: septembra 8, 2008, 2:53 pm Predmet: |
|
|
Gratulujem ! Pekné kúsky, mne sa osobne najviac páčili crashky.
Počuj Nightwolf, koľko už hráš na bicie ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1594 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: septembra 8, 2008, 3:27 pm Predmet: |
|
|
btw gratulujem k prvému zverejnenému sólu
v tej nahrávke sú tie zvuky asi dosť skreslené.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 8, 2008, 5:19 pm Predmet: |
|
|
hrám cca 5 rokov, ale moj vykon na nahravke je katastrofalny. Bolo to naryhlo urobene tesne pred odchodom z domu.
Zvuk je nekvalitny lebo nemam podmienky na nahravanie. Nahral som to na fotak cez ktory som hodil perinu aby to nejako pobral  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: septembra 9, 2008, 9:30 pm Predmet: |
|
|
| ...ano, ta 16 je fakt dost nizka na moj vkus, upozornil som wolfa na to, ked boli tie cinelky este u mna...inak hajtka je podstatne krajsia ako na tej nahravka, tej nahravka ublizila jednoznacne najviac a mne sa zo sady lubila najviac, lec nepocul som medium crash a ride... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 9, 2008, 9:36 pm Predmet: |
|
|
| Hajtku to najviac dokopalo... to je pravda. Ride je super, vyvazeny....hlavne na pupku (ktory velmi rad a casto pouzivam) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: septembra 9, 2008, 10:10 pm Predmet: |
|
|
zvyk z amati?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 9, 2008, 10:15 pm Predmet: |
|
|
| to nie...moj amati ride bol hrozny na kazdy uder....no mam rad otry a dopredulezuci zvuk s rychlym dozvukom a preto rad pupkujem. Samozrejme nie vzdy, len ked si situacia vyzaduje poriadne zasmazenie |
|
| Návrat hore |
|
 |
zarny1 Usadlík
Založený: 05 Máj 2007 Príspevky: 131
|
Zaslal: septembra 10, 2008, 1:09 pm Predmet: |
|
|
| aj ja chcem :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Usadlík
|
Zaslal: septembra 10, 2008, 2:43 pm Predmet: |
|
|
hm no nazov temy som nejak prehliadol
inak by som povedal ze to bolo aj nieco lepsie ako fotak, ten zvuk nie je az tak hrozny(aj ked..studio je studio ) a pocut na nom ako cinely krasne doznievaju |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: septembra 10, 2008, 2:52 pm Predmet: |
|
|
| vsimni si komentar u videa a zistis preco to ten fotak zvladol tak ako to zvladol |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Usadlík
|
Zaslal: septembra 12, 2008, 2:47 pm Predmet: |
|
|
to som si uz precital ale ja co som takym istym stylom nahraval na moj casio tak to bolo o stupen horsie, aj ked mozno to zavisi od typu periny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|