| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 2606 Bydlisko: Senica, pondelok - štvrtok Bratislava
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 12:29 am Predmet: |
|
|
a ja si to dokonca aj priznám
na takúto súťaž sa necítim, keďže vidím, že ani v tej začiatočníckej kategórii by som nemal šancu (možno by som akurát zapadol)
okrem toho som nehral asi 2 týždne, keďže kapela sa mi rozpadá, o súčasnou skúšobňou končíme určite a nemám kde poriadne bubnovať a ešte mám aj retiezku na šľapke roztrhnutú
a okrem toho by som sa nemal na čo nahrať, keďže môj mobil nie je nič extra v tomto ohĺade
takže asi tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 4110
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 1:22 am Predmet: |
|
|
| Nevyhovarajte sa na nahravanie. Ja nahravam na digitalny fotak zakladnej triedy na ktory som vyrobil molitanovu kapsu aby bol schopny pobrat ten hluk a nie je problem a kvalita je dobra |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 2606 Bydlisko: Senica, pondelok - štvrtok Bratislava
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 2:46 am Predmet: |
|
|
| tak dúfam, že to nie je reakcia na mňa, lebo u mňa je to jeden z tých menej podstatných faktorov (tie podstatnejšie sú vyššie) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: novembra 17, 2008, 3:30 am Predmet: |
|
|
Nie, je to vseobecne reakcia na nahravaie ako take.
Da sa to zvladnut aj s minimom. Staci chciet |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 753 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 10:22 am Predmet: |
|
|
myslim, ze EF ma uplnu pravdu. jasne, uvadzate tu rozne dovody, ale (znovu som si vsetky precital) ziadne nie su take, ze by sa pri troche snahy nedali prekonat. snad okrem toho, ak naozaj niekto nema sa ako (na čo) nahrat...ale snad kazdy pozna niekoho, kto ma aspon digitalny fotak, takze pozicat si to aspon na jeden den za mesiac a pol sa mi zda celkom jednoduche...
A ludia, ktori by chceli lepsie ceny, pretoze tieto ich nemotivuju, ani ich nemotivuje to, ze sa dozvedia, co si o ich hre myslia odbornici...tak to uz je pristup, pani muzikanti! :P
Pozrime sa na iny fenomen, nastastie daleko pozitivnejsi - gregg uz dlho nehrava, nema pristup k bicim a v zahranici sa snazil, nasiel si priestory a cas a preto, aby pocul nazor poroty, sa zapojil do sutaze, dokonca s tym, ze ho kvoli fotke kludne mozu diskvalifikovat...to je PRISTUP! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 444 Bydlisko: Mars
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 7:29 pm Predmet: |
|
|
podla mna sa tam este niekto urcite zapoji do zaciatocnikov na isto ale do pokrocilich to neviem myslim ze ti co su pokrocili tam uz su, a profikov tu nemame  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: novembra 17, 2008, 7:57 pm Predmet: |
|
|
Inak je pravda, že kategória Profesionáli je tam zbytočne, keďže jediní profesionáli čo tu sú, sú v porote.
A medzi pokročilými by som rád videl Dzaara a MrMetronoma |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 993 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: novembra 17, 2008, 8:46 pm Predmet: |
|
|
ja sa pridam do pokrocilich (aj ked si vobec niesom isty ci tam patrim ale po tolkyh rokoch by som mal ) ked sa mi da prstik trosku dokopy a budem moct hrat dvojkopy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Šialenec
Založený: 03 Aug 2008 Príspevky: 356
|
Zaslal: novembra 18, 2008, 4:02 pm Predmet: |
|
|
ja by som tiez rad co to natocil ale ku bicim sa teraz dostanem jedine na ZUSke alebo raz za cas u ucitela a solo s padom a pedalom na sucho by tam vytrcalo asi az prilis
..na dovody preco teraz nemam bicie sa radsej nepytajte  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

|
Zaslal: novembra 18, 2008, 5:48 pm Predmet: |
|
|
| ved to mozes aj u ucitela natocit ci je to problem? ...pripadne ked bude zle aj v zuske:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
gregg Prisťahovalec
Založený: 09 Jan 2008 Príspevky: 61 Bydlisko: spisska nova ves
|
Zaslal: novembra 18, 2008, 6:03 pm Predmet: |
|
|
Pozrime sa na iny fenomen, nastastie daleko pozitivnejsi - gregg uz dlho nehrava, nema pristup k bicim a v zahranici sa snazil, nasiel si priestory a cas a preto, aby pocul nazor poroty, sa zapojil do sutaze, dokonca s tym, ze ho kvoli fotke kludne mozu diskvalifikovat...to je PRISTUP![/quote]
To je ale pravda! Moze sa stat ze ma porota kvoli poslednej fotke nezaradi medzi HOMO SAPIENS SAPIENS a som v prdeli!!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martyn Šialenec

Založený: 12 Mar 2008 Príspevky: 444 Bydlisko: Mars
|
Zaslal: novembra 19, 2008, 8:10 pm Predmet: |
|
|
| ako sa da pri nahravani zlepsit nahravanie zvuku kamery???? |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Psychopat

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 596 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: novembra 19, 2008, 11:58 pm Predmet: |
|
|
| Martyn napísal: | | ako sa da pri nahravani zlepsit nahravanie zvuku kamery???? |
tak že pripojíš externý mikrofón, alebo cez mikrofón na kamere prehodíš nejakú hrubšiu látku, nech to sníma tichšie a potom to nebude predimenzované, čiže by to nemalo chrčat... treba sa nejako kutilsky vyhaluziť... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: novembra 20, 2008, 12:16 am Predmet: |
|
|
| Ja som si z molianu vyrobil taku kapsu na fotak. Je tam diera na ovladanie a objektiv. Zvuk to berie pomerne dobre. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pejz64 Šialenec

Založený: 30 Jan 2008 Príspevky: 276 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: novembra 20, 2008, 11:53 am Predmet: |
|
|
| Martyn napísal: | podla mna sa tam este niekto urcite zapoji do zaciatocnikov na isto ale do pokrocilich to neviem myslim ze ti co su pokrocili tam uz su, a profikov tu nemame  |
Ja som premyslal ze sa zaradim medzi profikov, aj ked viem, ze od profika mam daleko Potom ma napadla otazka, aka je definicia bubenika-profika? Podla vybavenia? Podla odohratych rokov? Podla predanych nosicov na ktorych hral? Alebo taki co sa bubnovanim zivi? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bubonix Prisťahovalec
Založený: 06 Apr 2006 Príspevky: 85 Bydlisko: Svaty Jur
|
Zaslal: novembra 20, 2008, 2:50 pm Predmet: |
|
|
no kedze priofi hudobnici su ty ktorych hudba zivi ,tak to bude asi aj u bubenikov :)
Takze staci ze mate strasne modnu kapelku kde hrate uca-uca a zivi vas to a ste v poctate profik ,ak vam to sype :D
Ale takych tu asi nemame ze :P |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: novembra 20, 2008, 6:07 pm Predmet: |
|
|
Definicia?
To co odlisuje profika od zvysku je "skill"
Ma skusenosti a hlavne "vie"
Schopnosti by nas mali skatulkovat, nie mnozstvo penazi vrazenych vo vybave |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

|
Zaslal: novembra 20, 2008, 6:57 pm Predmet: |
|
|
| no rozdiel medzi profikom a amaterom je ako bolo spravne povedane, ze profik sa zivi tym ze hra na bicie a amater to robi pre radost...ten skill by tam mal byt ale nie je to podmienka... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pejz64 Šialenec

Založený: 30 Jan 2008 Príspevky: 276 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: novembra 21, 2008, 5:02 pm Predmet: |
|
|
| Python napísal: | | no rozdiel medzi profikom a amaterom je ako bolo spravne povedane, ze profik sa zivy tym ze hra na bicie a amater to robi pre radost...ten skill by tam mal byt ale nie je to podmienka... |
aha uz sa mi rozjasnieva, a potom kto su pokrocili? a je profik aj ten ktory sa zivi predajom bicich? aj ked nema moc skill a do tejto sutaze sa nechce zapojit?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník
Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1767
|
Zaslal: novembra 21, 2008, 7:39 pm Predmet: |
|
|
| Zbytočne riešite "slovíčka". Ak máte uši, veľmi ľahko dokážete profíka od amatéra rozlíšiť aj bez exaktnej teoretickej definície. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|