| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
spottik Šialenec
Založený: 28 Mar 2006 Príspevky: 426 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: Máj 8, 2006, 2:42 pm Predmet: |
|
|
| Len mi príde pekne nevhodné stavať si set podla niekoho... :wink: |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: Máj 8, 2006, 3:33 pm Predmet: |
|
|
| preco ? ked sa ti to tak paci a chces to vyskusat - nech sa paci :) na ddruhej strane ked sa ti tak bude hrat dobre preco nie ?!? :P |
|
| Návrat hore |
|
 |
gemer Nováčik

Založený: 30 Apr 2006 Príspevky: 41 Bydlisko: mam
|
Zaslal: Máj 8, 2006, 5:17 pm Predmet: |
|
|
| podla mňa su tie bicie veľmi pekné. aj ja by som také chel :( |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 846 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: Máj 8, 2006, 5:22 pm Predmet: |
|
|
| :arrow: spottik ked asi hravas pesnicky od nejakej kapely(zoberme teraz napr. Metallicu)..tak asi najlepsie bude ked si urobis podobnu zostavu nie?? :twisted: |
|
| Návrat hore |
|
 |
spottik Šialenec
|
Zaslal: Máj 8, 2006, 6:36 pm Predmet: |
|
|
Nie...
(to, že sa tak hrá niekomu dobre je druhá vec... to mal povedať rovno...) |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: Máj 8, 2006, 8:56 pm Predmet: |
|
|
| ale predsa ked hras revival kapely (v tomto pripade lepsie pomenovanie tribute band) tak sa snazis napodobnit ich vo vsetkych smeroch a nebudes hadam staviat set ako weckl ked hras ulricha...nepochopili ste sa akurat |
|
| Návrat hore |
|
 |
spottik Šialenec
|
Zaslal: Máj 9, 2006, 5:13 pm Predmet: |
|
|
To je fakt... len som myslel, že postaviť si set podla kohosi na úkor toho, ako sa mi na ňom bude hrať, resp. či to vôbec pôjde... je dosť nevhodné riešenie... :wink:
Toť vše... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Terrier Prisťahovalec

Založený: 03 Apr 2006 Príspevky: 84 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 9, 2006, 5:56 pm Predmet: |
|
|
súhlasím so spottikom...
hudba nemôže ísť na úkor rozloženiu bubienkov len preto, "aby to vyzeralo ako má"... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1417 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: Máj 10, 2006, 10:19 am Predmet: |
|
|
| ...ked na tom mohol hrat napodobnovany bubenik, preco by to nemalo ist napodobnovatelovi??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Terrier Prisťahovalec

Založený: 03 Apr 2006 Príspevky: 84 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: Máj 10, 2006, 2:56 pm Predmet: |
|
|
| možno áno, možno nie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
spottik Šialenec
|
Zaslal: Máj 10, 2006, 5:23 pm Predmet: |
|
|
| Nechcem nikoho podceňovať, ale pochybujem, že niekto zahrá na bicích tak ako Lars Ulrich... (ked ho tu tak vychvalujete..) :wink: |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: Máj 10, 2006, 6:52 pm Predmet: |
|
|
:arrow: spottik
neviem aky mas problem.ak sa ti nepaci tak si tam chod klabosit niekde inde... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: Máj 10, 2006, 9:43 pm Predmet: |
|
|
| spottik :arrow: ale tam nejde o to zahrat to tak ako to hra Lars - v hudbe nikdy o to ani neslo kopcit niekoho - sme tu na to aby sme sa presadili MY a nie lars :wink: na druhej strane nikdy som nebol zatazeny na revival kapely - ale je to urcity sposob vyjadrenia pocitov...kua ked mam rad tu kapelu a trufam si na to tak to hram ked ma to bavi... |
|
| Návrat hore |
|
 |
spottik Šialenec
|
Zaslal: Máj 12, 2006, 11:13 pm Predmet: |
|
|
| drumstar napísal: | | ale predsa ked hras revival kapely (v tomto pripade lepsie pomenovanie tribute band) tak sa snazis napodobnit ich vo vsetkych smeroch a nebudes hadam staviat set ako weckl ked hras ulricha...nepochopili ste sa akurat |
| Misho napísal: | | :arrow: spottik ked asi hravas pesnicky od nejakej kapely(zoberme teraz napr. Metallicu)..tak asi najlepsie bude ked si urobis podobnu zostavu nie?? :twisted: |
Vám to čiste hrabe, alebo čo..?? o čom to hovoríte??? najskôr ide o presne napodobnenie, a potom zas nie... dpc...
Správne chlapci, máte v tom poriadok... Tak načo si potom podla vás stavia sadu tak ako Ulrich, keď ho v podstate potom vôbec nechce napodobiť??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A asi si idem klabosiť niekde inde... lebo tu je to akurat o jahodách.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: Máj 13, 2006, 2:10 pm Predmet: |
|
|
| spottik :arrow: skus si to hore trochu upratat...ak si si nevsimol su to dva rozdielne nazory dvoch ludi, tak preco to miesas dokopy ?!? a vidim ze musis este vela pocvicit a este viac veci pochopit...nechapem stale co tu este riesis...http://bubenici.gpc.sk/viewtopic.php?t=90&start=0 portnoy si cistou nahodou postavil set ako Bonham, Peart a Ringo Starr :roll: lebo sak hra len revival... |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomo Usadlík

Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 100 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: Máj 28, 2006, 2:54 pm Predmet: |
|
|
| ....hmmm....no poprve tie bicie nie su moje ale typka z Martina kde sme hrali a on nehra metlu ale Nightwish revival, ma ich tak preto lebo sa mu na nich dobre asi hra,thats all.podruhe, my hravame aj Metallicu , a zistil som ze sa mi fajnovo hra ked to mam rozlozene jak Lars, i ked nie tak isto. a ten v Martine to mal takmer tak ako Lars a musim powedat ze na mojich sa my lepsie hra, i ked jeho bicie sa viac podobali rozlozeniu Larsa. http://www.agonia.sk/pictures/eksn_01/P3040243.JPG PS,lars je macher, brutalne napady ma.........drummer nambr van |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: augusta 13, 2006, 6:11 pm Predmet: |
|
|
...odporučam pozrieť si (ak viete) koncert z Rock am Ringu 2006....ujo Ulrich sa predviedol vo fasa forme...spokojne na koncerte odbuchal cely Master of puppets (cely album) :twisted:
METALLICA RULEZZ :twisted: |
|
| Návrat hore |
|
 |
spottik Šialenec
|
Zaslal: augusta 17, 2006, 9:29 am Predmet: |
|
|
| Feri Gut... :wink: |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karky Šialenec

Založený: 03 Okt 2006 Príspevky: 278 Bydlisko: Dubnica nad Váhom
|
Zaslal: októbra 30, 2006, 12:12 am Predmet: |
|
|
| ako nechcem byť hajzel, ale načo je 17-ročnému chalanovi tolko plechov v suprave ? Preboha, to musí mať asi vplyvného otecka, ja teda súpravu zatiaľ nemám, ale neviem, či by som si hneď nakúpil tolko kovu naraz.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: októbra 30, 2006, 5:27 pm Predmet: |
|
|
| teraz myslis koho? :shock: |
|