Obsah fóra bubenici.com

!! LARS ULRICH !!
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: novembra 26, 2007, 5:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ano nemohol hrat...lars mal problemy s ramenom a Metallica nechcela zrusit koncert tak odohrali niekolko piesni s Jordisnom, Lombardom (Slayer) a Larsovym technikom.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: novembra 26, 2007, 6:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...ale ano, lars vytvoril plno dobrych pesniciek metelice, tym je vynimocny, pretoze ruku na srdce, metelica odchovala neskutocne mnozstvo ludi a tie pesnicky skutocne su diela...no a ze mali stastie, doby marketing atd. podarilo sa im to niekam s tymi pesnickami dotiahnut...
...a lars ma tiez daku tu zasluhu na bubnovani, kolko bubenikov na nom vyrastlo???
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 26, 2007, 6:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no vo vsetkych pesnickach Metallicy ma prsty on (okrem jednej)
...a dotiahol vela bubeníkov k bicím to musim dat za pravdu bambusovi
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 26, 2007, 6:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Misho napísal:
no vo vsetkych pesnickach Metallicy ma prsty on (okrem jednej)
...a dotiahol vela bubeníkov k bicím to musim dat za pravdu bambusovi

...to je myslim dost, nech ma tu aj ukrizuju, tie pesnicky proste SU dobre a basta...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 26, 2007, 7:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

keby ho nebolo tak nezacnem icon_eek.gif icon_cry.gif len skoda ze to dopadlo takako doopadlo
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: novembra 26, 2007, 7:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

takych co zacali vdaka larsovi je nas tu viac . a mozme dufat ze nas nas milovany larsicek na novom albume prekvapi a chyti druhy dych :)
Návrat hore
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 5:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...to by ma ozaj prekvapilo, ale mohol by sa k comusi zmoct, o to pokoj...
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 6:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

cital som terau recenziu na novy album ze uz je skoro dokonceny a ze na nom este dokoncuje kirk sola a ze ish tam bude tolko ze bedeme prosit aby prestal lol
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 6:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no to nie je ziadna vyhra...
sola mam rad, ale (okrem toho, ze sa obavam, ze to budu skarede sola) ked mame prosit, aby prestal, tak to je asi viac ako treba...hlavne ze po st. angri vraveli, ze dokazal, ze sola vie hrat a preto ich tam nehral..
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 6:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Malcolm napísal:
cital som terau recenziu na novy album ze uz je skoro dokonceny a ze na nom este dokoncuje kirk sola a ze ish tam bude tolko ze bedeme prosit aby prestal lol

..jaaaj to su len velkohube marketingove tahy....tieto kecy su pred kazdym albumom a nielen u Metallicy
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 6:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Brndo napísal:
no to nie je ziadna vyhra...
sola mam rad, ale (okrem toho, ze sa obavam, ze to budu skarede sola) ked mame prosit, aby prestal, tak to je asi viac ako treba...hlavne ze po st. angri vraveli, ze dokazal, ze sola vie hrat a preto ich tam nehral..

...skarede sola pri Kirkovi???? take nehrozi...staci si pustit hociktoru piesen po ReLoad a zistis ze spatne solo od neho asi neexistuje
...St.Anger sola vobec nepotrebuje to je nadupavka od zaciatku po koniec a za tym si stojim...tie songy sola maju len na album sa nedostali...
Návrat hore
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 7:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

praveze tie nove (od blacku dalej)sa mi nelubili, ked same wah pouziva a tak...
no ale zbytocne sa dohadovat, lebo teraz mozme pisat tisic prispevkov, co sa paci mne a co tebe, ked si stojis za tym, ze st. anger je podla teba nadupavka, nie je problem, ja by som bol zase radsej, keby to bolo zadupane pod zem. :-)
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 7:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ked je tam wah tak to neznamena ze je zle solo...pred blackom to boli klasicke metalove sola...po blacku zas klasicke rockove
...ale to je tvoj nazor ja ti ho neberem...tak ako aj pri Angri..chceli surovy neupraveny zvuk tak ho spravili...
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

PríspevokZaslal: novembra 27, 2007, 10:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nj ... urcite ze st.anger je dobry album ( nie taky dobry ako ostatne pre mna ale urcite je dobry )
a co sa tyka sol ... ja sa v gitarach nevyznam vobec ale nenasiel som u metallic solo ktore by mi nesadlo
Návrat hore
Lars16
Prieskumník

Založený: 15 Máj 2007

PríspevokZaslal: decembra 4, 2007, 2:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mne sa napriklad St. anger vobec nepacil uz iba z toho dvovodu ze larsov rytmicak sa fakt nedal pocuvat. podla mna to bol nasilu urobeny album keby pockali a spravili ten album o 2 roky neskor tak by to vyzeralo inak.
ale zas na druhu stranu sa mohli za ten cas rozpadnut lebo vztahy medzi nimi v tomto obdobi boli dost divne icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
gondorcan
Usadlík

PríspevokZaslal: decembra 4, 2007, 9:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ak ti mozem poradit tak na tomto fore radsej za kazdu vetu alebo slovne spojeneie typu : nieco je hrozne , nieco sa neda pocuvat , niekto nevie dobre hrat na bicich - davaj vzdy do zatvorky jednopduch - podla mna ; lebo inak je dost mozne ze vdaka tomu kratkemu slovnemu spojeniu sa tu rozvinie hadka na dalsie tri strany a kedze si to tam nedal ty radsej to tu zachranim
TEN RYTMICAK SA FAKT NEDAL POCUVAT - to je len lars16ov subjektivny nazor takze to neznamena ze ten zvuk musel byt pre kazdeho nepocuvatelny icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Karky
Šialenec

Založený: 03 Okt 2006

PríspevokZaslal: decembra 4, 2007, 9:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Lars16 napísal:
mne sa napriklad St. anger vobec nepacil uz iba z toho dvovodu ze larsov rytmicak sa fakt nedal pocuvat. podla mna to bol nasilu urobeny album keby pockali a spravili ten album o 2 roky neskor tak by to vyzeralo inak.
ale zas na druhu stranu sa mohli za ten cas rozpadnut lebo vztahy medzi nimi v tomto obdobi boli dost divne icon_cheesygrin.gif

hej v tomto máš pravdu, že ani mne sa už nepáči zvuk súpravy a činelov Larsa v albume St.Anger, neviem načo to menil.....asi sa to páči jemu....
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

PríspevokZaslal: decembra 4, 2007, 10:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

po tolkych rokoch hrania chcel mozno experimentovat ked budes hrat tolko ako on potom mozes o necom kecat ....cely anger je surovy neupraveny zvuk a tak to mam rad icon_lol.gif
Návrat hore
Karky
Šialenec

Založený: 03 Okt 2006

PríspevokZaslal: decembra 4, 2007, 10:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Malcolm napísal:
po tolkych rokoch hrania chcel mozno experimentovat ked budes hrat tolko ako on potom mozes o necom kecat ....cely anger je surovy neupraveny zvuk a tak to mam rad icon_lol.gif

ty ho máš rád, ale ja nie..môj názor...
Návrat hore
Misho
Moderátor

PríspevokZaslal: decembra 4, 2007, 11:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

boze...riesite garazovy zvuk bicich ako keby boli nasnimane dvoma mikrakmi...tak ho maju...spinavy zvuk...rytmičák neriešte...ak sa vam nepaci song tak vam to je jedno ak sa vam paci tak to je tiez jedno...
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 12 z 14

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre