| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
LalinMartuch Šialenec

Založený: 14 Dec 2008 Príspevky: 365 Bydlisko: Topoľčany
|
Zaslal: marca 28, 2009, 1:11 pm Predmet: |
|
|
mne sa ladit oplati akurat tak rytmicak a kopak bo na prechode mam obycajnu premier blanu a na kotli adam blanu :D ale chcel by som kupit coated remo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
atiles Usadlík

Založený: 01 Okt 2006 Príspevky: 249 Bydlisko: žilina
|
Zaslal: marca 28, 2009, 2:07 pm Predmet: |
|
|
| Ano ladenie je tak trochu kúzlenie a hľadanie, ale inak sa ladia fjúšn sety, t.j. tomy medzi ktorými je rozdiel v priemere bubna dva a viac palcov ako set ktorý má tomy napr. 13" 14" a 16". Z mojich skúseností vychádzajúc je prakticky nemožné vyladiť tom 13" k tomu 14" do tercie alebo kvarty, ked chceme mať zachovaný rovnaký dozvuk aj farbu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník
Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1767
|
Zaslal: marca 28, 2009, 3:11 pm Predmet: |
|
|
Ak odhliadneme od toho, že na fakt dobrých bubnoch sa to dá (za cenu podladenosti jedného z tomov), tak ide hlavne o to, že už pri výbere rozmerov treba myslieť na to, čo z toho chcem dostať a ako to budem ladiť.
Tiež som mal dlhé roky Yamaha Rock Tour custom s priemermi 8, 10, 13, 14, tam to ale šlo naladiť akokoľvek. Dnes by som už túto "blízku" vzdialenosť nechcel, leda ak by to obsahovalo aj 12, 16, 18 a 20 gong tom. To chce ale úplne iný typ ladenia a hlavne nosiča s veľkým autom.. :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|