| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
hownow Usadlík

Založený: 26 Mar 2009 Príspevky: 109 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: marca 28, 2009, 7:06 pm Predmet: |
|
|
| A už to viem aj ja, tá ikonka + pridáva nové patterny, neviem kolko ich tam vojde, ale asi dosť, len potom je ten program pomalý, ozaj aj vám program padá a každú chvilu niečo načítava že počítač skoro nereaguje? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Šialenec

Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 448 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: marca 28, 2009, 7:22 pm Predmet: |
|
|
| mne nikdy nespadol, ani sa mi počítač nezdal pomalý. |
|
| Návrat hore |
|
 |
7majo7 Anonymný
|
Zaslal: marca 28, 2009, 7:34 pm Predmet: |
|
|
| Gr3g0r napísal: | | majo, ako tam dávaš ďalšie zvuky? ja som len na hydrogeňáckej stránke našiel nejaké knižnice zvukov, ktoré mi ale nedokáže načítať (linuxácky program na oknách nikdy nebude frčať na 100%...) |
tak najprv potrebuješ zvuky bubnov alebo činelov. Ja som si zvuky činelov sťahoval z paiste.com , bubny som posťahoval z netu, alebo som ho vystrihol z nejakej pesničky, keď konkrétny bubon hral sám, potom som si ich upravil v programe Audacity( potrebuješ vymazať ticho na začiatku zvuku a tak)
takže tu je obrázkový návod
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGallery=68f738cd4cbe76a658a7b5967d779078 |
|
| Návrat hore |
|
 |
7majo7 Šialenec

Založený: 19 Máj 2009 Príspevky: 297 Bydlisko: Presov
|
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1587 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: februára 16, 2010, 9:35 pm Predmet: |
|
|
Zaujímavé, pekne si sa s tým pohral, možno by to chcelo spraviť niečo nové, komplikovanejšie...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
7majo7 Šialenec

Založený: 19 Máj 2009 Príspevky: 297 Bydlisko: Presov
|
Zaslal: februára 16, 2010, 9:46 pm Predmet: |
|
|
no ok ešte sa sa budem trochu hrať s tým
tú mafiu som spravil tak jednoducho preto, lebo som tam vložil len toľko nástrojov koľko skutočne mám (rytmik, kopak, 1 tom, 1 kotol, hajtka a1 crash ktorý tiež rajdujem) a nedával som také zložité prechody kvôli tomu aby som to dokázal zahrať pretože chceme so skupinou spraviť z toho takú rockovú verziu |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|