| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 843 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: marca 28, 2006, 5:45 pm Predmet: S akymi palickami hrate?? |
|
|
| Ja osobne hrám na české Balbexy 5A nylon a Pellwoody Rock Classic Medium. Pellwoody dosť dlho vydržia čo sa mne osobne páči :P lebo predtým sa mi palice lamali po dvoch skuškach...Balbexy teraz len testujem ale vyzerá to tak že ich začnem používať...hrá sa s nimi príjemne skoro ako keby ste v ruke nedržali nič... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: marca 28, 2006, 6:39 pm Predmet: |
|
|
| kedze v Trencine su :!: LEN :!: dvoje hudobniny vyber je prakticky len z Greg-ov (hrabove palicky uz moc nemusim) a nejake Csibi Sticks :D no a najdu sa tu aj Goodwood-y co je vlastne divizia Vater-u ... Goodwood ma zaujali hlavne cenou vs. kvalitou :!: super palicky porovnatelne s tymi od Vater-u a za super cenu par vyjde okolo 130Sk :shock: a su to hickory palicky :!: neporovnatelne dlhsia zivotnost ako tie z hrabu :idea: |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:02 pm Predmet: |
|
|
| To mate v TN este dobre...u nas v RS je to horsie su tu akoze jedny "hudobniny" :cry: v ktorych sa predavaju nejake neznackove,Staggy a tiez Gregy...Pellwoody a Balbexy kupujem v Cechach..Pellwoody vyjdu okolo 99Kc a Balbexy okolo 125Kc...cize vzdy ked pridem do CR urobim zasobu 8) |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:07 pm Predmet: |
|
|
| najradsej by som otestoval nieco ozaj zaujimave ako promark, vic firth, vater... Greg a podobne "shity" sorry za vyraz mi uz fakt lezu na nervy - hlavne to stiepanie hlaviciek pri hrabovych palickach :evil: hickory mi to este neurobil |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:10 pm Predmet: |
|
|
aj ja by som otestoval samozrejme, ale zatial na to nemam aby som vysolil za jeden par niekolko stoviek....staci mi to na co hram a som spokojny :P
s tym stiepanim - aj mna to dakedy dost hnevalo :x a najma vtedy ked praskli v ruke a nie na konci...potom som si akurat tak dosr.... ruku... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:12 pm Predmet: |
|
|
| nie je to vsak chyba vyroby ale je to vadne drevo - hrab je lacne drevo a lahko sa opracuva na palicky - preto stoja Greg-y tolko kolko stoja a vydrzia tolko kolko vydrzia :lol: hram uz len hickory |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:15 pm Predmet: |
|
|
moj kolega a kamoš tiež "šlape" na Goodwoodoch...maju docela znamu kapelku Portikus :twisted:
www.portikus.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:32 pm Predmet: |
|
|
| kludne daj ten odkaz do sekcie linky aby si to kukli aj ostatny clenovia fora tu je to dost nenapadne - skoda ze kapelku nepoznam - v TN zrejme este nehrali a v radiu pochybujem ze pustia progress :twisted: takze nemam ich odkial poznat - stranka je fajn :wink: |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:38 pm Predmet: |
|
|
| tam este nehrali...teraz su po turne hrali v Lucenci, Nitre, Brne, Pardubiciach a v Kutnej Hore....v radiach ich hrali. Konkretne na Rebece. Ale poviem nech hraju v TN :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:39 pm Predmet: |
|
|
| no mohli by sa stavit :) rad spoznam nieco nove |
|
| Návrat hore |
|
 |
MUSE Prisťahovalec

Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 53
|
Zaslal: marca 28, 2006, 8:38 pm Predmet: Ahead |
|
|
Misho, ty ako fanusik Larsa (me too) musis poznat palicky AHEAD nie?
http://www.bigbangdist.com/ahead_st.htm
Palice z nejakej zliatiny, na ktorych si menis len "obaly" a "hlavicky". Tie obaly vydrzia cca pol roka, podla toho ako hras a ako casto. Samotne palicky su na dlhe dlhe roky. Stoja myslim asi 40 eur, tie obaly 5 eur. Investicia za nejaky ten rok - rok a pol vratena. A hlavne - kto tie palicky vyskusal, drevenne by uz ani nezobral do ruky. Osobne by som nevahal, len do SR aj CR ich nikto nedovaza. Najblizsie ich maju vo Viedni. :cry: [/img] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 28, 2006, 8:46 pm Predmet: |
|
|
| Jasne ze poznam AHEAD!! Moze to byt pecka...len ma sere to dovazanie do SR a CR...tu je to naprosto na p... Vyskusal by som to urcite...Vieden je pre mna daleko ale ked tam nahodou budem pokukam po nich :roll: |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 28, 2006, 9:00 pm Predmet: |
|
|
| ja uz som tiez nieco o tom pocul - "kovove palicky" avsak uz len kvoli poskodeniu cineli by som to nepouzival, druha vec je ze nehram styl do ktoreho by boli take "zeleza" vhodne |
|
| Návrat hore |
|
 |
MUSE Prisťahovalec

Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 53
|
Zaslal: marca 28, 2006, 9:15 pm Predmet: |
|
|
| myslim ze cinely s tym neposkodis. obzvlast ked hras teda nieco "maksie". myslim ze keby to malo nejaky vplyv na poskobenie cinelov ci blan tak by to nerobili a nepouzivali to renomovani bubenici. No ja som ich tiez v zivote nedrzal, ale ako si mozno viem predstavit "co to moze byt". Take stabilnejsie a istejsie oproti drevennym (ktore mi sem-tam vypadnu z ruky) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 28, 2006, 9:24 pm Predmet: |
|
|
| keby si tym cinely poskodzoval tak by to nerobili. moze to byt sranda...vyjadrim sa ked to vyskusam :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
saruman Usadlík

Založený: 28 Mar 2006 Príspevky: 163 Bydlisko: Ruzomberock
|
Zaslal: marca 28, 2006, 9:41 pm Predmet: |
|
|
| Ja pouzivam slovenske jockey 14 mm priemer. Ocarili ma kvalitou a aj cenou. Skusal som kadeco ale tieto su fakt dobre. Co sa tyka paliciek stagg tak som este nic horsie nevidel, ale to je len moj osobny nazor..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 28, 2006, 9:42 pm Predmet: |
|
|
| tak Staggy su fakt na nic...tie Jockey si kde zohnal?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
saruman Usadlík

|
Zaslal: marca 28, 2006, 9:49 pm Predmet: |
|
|
| Kupujem ich v Ziline v music centre. Cena je 55sk myslim ze ten chlapik co ma tie hudobniny, ali ich aj vyraba... su fakt dost dobre |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 28, 2006, 9:53 pm Predmet: |
|
|
| v ktorych hudobninach?? v centre alebo pri zel.stanici?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
saruman Usadlík

|
Zaslal: marca 28, 2006, 10:06 pm Predmet: |
|
|
| je to v centre a ide sa tam ako keby do pivnice, vola sa to music center. Inac v Ziline je 4 hudob. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|