| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Marek Zabanovaný užívateľ

Založený: 13 Aug 2007 Príspevky: 110 Bydlisko: Kremnica
|
Zaslal: januára 19, 2009, 6:09 pm Predmet: AQUARIAN SUPER KICK 2 NA MAPEX QR |
|
|
| kamaratovi sa rozrthla blana na kopaku a rozmysla nad aquarian super kick 2 alebo evans emad..skuste poradit co skor sa na tie bicie hodi . aaa ak chcete typ zvuku tak by rad docielil mľask s uplne kratkym sustainom.. vdaka za rady |
|
| Návrat hore |
|
 |
weckluf Psychopat

Založený: 07 Apr 2007 Príspevky: 687 Bydlisko: Polomka
|
Zaslal: januára 19, 2009, 7:52 pm Predmet: |
|
|
| su to v podstate rovnake blany... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 4184
|
Zaslal: januára 19, 2009, 8:18 pm Predmet: |
|
|
| zalezi na tom na aky kopak to ide. Ak pojde na starclassic maple tak je emad nestastna volba, ak to vsak pojde na mapex Q tak bude emad to prave |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dexter_Meinl Usadlík

Založený: 05 Okt 2008 Príspevky: 176 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: januára 19, 2009, 9:26 pm Predmet: |
|
|
| evans genera 2 |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník
Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1773
|
Zaslal: januára 20, 2009, 8:00 am Predmet: |
|
|
Osobne mi príjde Superkick tupší než Emad (clear)..
2Nightwolf: nemyslím, že je Emad a podobné typy uplne "nevhodný" na kvalitné bubny. Ak človek potrebuje "menej znelosti" a akoby okresať spektrum, je to v pohode. Točím teraz nejaké veci v štúdiu a na funkový '80 sound je Emad Coated s väčším tlmiacim kruhom famózny. Rovnako, ak hráš napr. v kostole (extrémne dlhý hall miestnosti), je tento typ blany fajn. Prosto, na "špecifické" situácie je to v poho blana aj na high end nástroje.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karky Šialenec

Založený: 03 Okt 2006 Príspevky: 308 Bydlisko: Dubnica nad Váhom
|
Zaslal: februára 20, 2009, 2:39 am Predmet: |
|
|
| EF napísal: | Osobne mi príjde Superkick tupší než Emad (clear)..
2Nightwolf: nemyslím, že je Emad a podobné typy uplne "nevhodný" na kvalitné bubny. Ak človek potrebuje "menej znelosti" a akoby okresať spektrum, je to v pohode. Točím teraz nejaké veci v štúdiu a na funkový '80 sound je Emad Coated s väčším tlmiacim kruhom famózny. Rovnako, ak hráš napr. v kostole (extrémne dlhý hall miestnosti), je tento typ blany fajn. Prosto, na "špecifické" situácie je to v poho blana aj na high end nástroje.. |
áno, i keď vo svojej podstate je to blana určená na menej kvalitné sady s menej kvalitným drevom, ktoré vyrobia kopákový basový zvuk aj z toho najhoršieho kopáku... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor
Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 439 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: februára 22, 2009, 2:23 am Predmet: |
|
|
| Mám ju na Amatách, len do skúšobne a aspoň robí celkom dobrý pocit zo zvuku. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karky Šialenec

Založený: 03 Okt 2006 Príspevky: 308 Bydlisko: Dubnica nad Váhom
|
Zaslal: marca 15, 2009, 7:18 pm Predmet: |
|
|
| Sehnsucht napísal: | | Mám ju na Amatách, len do skúšobne a aspoň robí celkom dobrý pocit zo zvuku. |
Potvrdzujem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|