| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
macro Prieskumník
Založený: 05 Feb 2009 Príspevky: 5
|
Zaslal: februára 5, 2009, 11:16 pm Predmet: cajon djembe darbuka udu co s toho? |
|
|
vsetkych navstevnikov zdravim. takze vec sa ma tak... som student cize moje financne moznosti su omedzene.. mam doma djembe uz viac nez rok aktivne hram a tak chcem kupit nieco nove. potrebujem odbornu radu. hravat na koncertoch neplanujem takze uzasnu kvalitu zvuku nepotrebuje a teraz k veci.
suma ktoru mozem obetovat je 5000-6000sk
a moje moznosti su:
1. Schlagwerk CP404 2inOne Snare Cajon large 5900sk
2. Djembe Headliner HDJ600-WR 5700sk
3. Cajon Meinl HCAJ1-NT 2900sk
+ Darbuka 1500sk
4. Cajon Sonor CAJ ST 3000sk
+ Darbuka 1500sk
5. Udu Meinl ID7RB 2800sk
+ Darbuka 1500sk alebo jeden s cajonov 3a 4
prijmem akukolvek radu pripadne ak mate iny napad tak sem snim. myslim ze vela z hracov mi urcite povie ze 1 lebo je to trosku uz kvalita ale kvalita pre mna nieje vsetko kedze za hudbu nie som plateny.
Naposledy upravil macro dňa februára 5, 2009, 11:31 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník
Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1767
|
Zaslal: februára 5, 2009, 11:42 pm Predmet: |
|
|
No vida!!!
Ideálna kombinácia je č. 3 |
|
| Návrat hore |
|
 |
macro Prieskumník
|
Zaslal: februára 5, 2009, 11:51 pm Predmet: ste ma predbehli |
|
|
viem ze su to rôzne nastroje... ale chcem vediet napriklad ktory cajon je lepsi co sa k comu nehodi.. navyse som napisal ze djembe mam a planujem hrat z bratom takze co sa k comu hodi... z roznych pohladov... asi mi napisete co sa ti paci to si kup lenze mne sa pacia vsetky perkusie... ked budem mat staly prijem kupim si vsetky teraz som na tom takto
dakujem EF.... meinl je lepsi nez sonor? |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník
|
Zaslal: februára 6, 2009, 12:14 am Predmet: |
|
|
| Veď pre to, že máš djembe odporúčam kombináciu cajon - darbuka... Meinl cajony sú moc fajn (treba ale vyberať z viacerých kusov), sonorácke nepoznám... Pozri ešte na nete po cajonoch firmy Schlagwerk. Na tie sa v podobnej cen. relácii nechytá nič.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
macro Prieskumník
|
Zaslal: februára 6, 2009, 1:45 pm Predmet: Schlagwerk |
|
|
| viem ze Schlagwerk su velmi dobre ale najlacnejsi som videl za 5400sk... a za akych viacerych druhov? ktore by si mi doporucil z meinl?... bol som si dnes jeden vyskusat ale znel strasne... vo vnutri som videl len 4 strunky... daju sa tie strunky menit alebo nejak dokupit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník
|
Zaslal: februára 6, 2009, 2:32 pm Predmet: |
|
|
Pochybujem že by sa to dalo meniť, ale netvrdím to na 100%... Meinly musíš trošku vyberať... V muzikeri v Auparku mali pred týždňom asi 4, zvukovo ma oslovil len jeden...
Schlagwerk kukni u MADY, určite sa nájde aj niečo lacnejšie než za 5.500... V Nemecku som skúšal jeden za 139eur a bol luxusný.. Model. označenie bohužiaľ neviem.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
macro Prieskumník
|
Zaslal: februára 6, 2009, 10:58 pm Predmet: |
|
|
no takze pre meinl cajon uz som takmer naisto rozhodnuty ze nie... pozeral som vsetky lacne a maju len 4 struny ktore zneju fakt nanic lepsie zacinaju byt az od 5300 ale ten tiez nieje nic moc a v tej cene uz radsej schlangwerk. este musim skocit do mady a pozret ten Sonor CAJ ST lebo ten nema struny ale take drevene nieco ako palicky a neviem ako moze zniet.
Ok mam novu otazku. poznate nejaky dobry obchod vo viedni? pozeral som teraz zahranicne stranky a Schlagwerk CP404 2inOne Snare Cajon large ktory unas stoji 195eur stoji inde od 119 do 149. pripadne ak by niekto isiel do nejakych hudobnin vo viedni ci by ma tam hodil. dakujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 479 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: februára 9, 2009, 1:10 pm Predmet: |
|
|
| Domnievam sa, ze pocet strun nie je az taky rozhodujuci. Odporucam pri skusani trosku skusit aj postelovat "ladenie strun" a utiahnutie srobov na vrchu hracej dosky. Obchod v centre Viedne: www.klangfarbe.at |
|
| Návrat hore |
|
 |
macro Prieskumník
|
Zaslal: februára 10, 2009, 3:26 pm Predmet: dik |
|
|
| dakujem velmi pekne za tu stranku presne taku som hladal... a je to tam aj lacnejsie kedze unas je mala konkurencia tak si nahadzuju dost... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|