| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
FOGELtm Bubeník

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1330 Bydlisko: Spisska Bela / Kosice
|
Zaslal: novembra 5, 2009, 9:22 pm Predmet: |
|
|
to funky solo je famozne, aj ja raz budem takto vediet  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

Založený: 16 Dec 2008 Príspevky: 812 Bydlisko: Paprikové čipsy
|
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Bubeník

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 1041
|
Zaslal: novembra 6, 2009, 11:28 pm Predmet: |
|
|
wau... neuveriteľne o ničom... tá trojka je zaujímava, lebo je to nuda v inom takte... ale nič si z toho nerob, verím tomu, že z toho raz vyrastieš... asi každý si takým nejakým obdobím prešiel...
Inak mimochodom pesnička: Shipwrecked Frontier Pioneer je najhoršia pesnička v original verzii akú som počul za posledný rok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1587 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: novembra 6, 2009, 11:54 pm Predmet: |
|
|
| MrMetronome napísal: | | Inak mimochodom pesnička: Shipwrecked Frontier Pioneer je najhoršia pesnička v original verzii akú som počul za posledný rok. |
No tak to si asi nepočul toto :
http://www.youtube.com/watch?v=Jn62lJNcty0 |
|
| Návrat hore |
|
 |
jansk Usadlík
Založený: 31 Mar 2008 Príspevky: 146
|
Zaslal: novembra 7, 2009, 1:01 am Predmet: |
|
|
| metronom len pre tvoju info ta podla teba originalna verzia je zivak ... je tam chyba ze obraz nejde so zvukom.... kazdopadne hellhammer je vynimocny bubenik a dufam ze este dlho bude posobit pretoze ma nezamenitelny styl... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Bubeník

|
Zaslal: novembra 8, 2009, 1:01 am Predmet: |
|
|
| miestami to pôsobí, že niektorí ľudia v tejto téme vôbec nerozumejú výrazom, ktoré používajú... napríklad: "groove" "originálny" alebo najnovšie "nezameniteľný" |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Bubeník

|
Zaslal: novembra 8, 2009, 1:04 am Predmet: |
|
|
| jansk napísal: | | metronom len pre tvoju info ta podla teba originalna verzia je zivak ... je tam chyba ze obraz nejde so zvukom.... kazdopadne hellhammer je vynimocny bubenik a dufam ze este dlho bude posobit pretoze ma nezamenitelny styl... | ...original verzia neznamená štúdiová... originálna verzia znamená, že ju tí chlapčekovia sami vymýšľali. ešte niečo je nejasné? 2fernetsrumom: nebavme sa o SR pop scene, tu sa veľa hudby vo všeobecnosti nerobí...)) dnes som natrafil napríklad na toto: http://www.youtube.com/watch?v=f0M1GTmVoMQ
Naposledy upravil MrMetronome dňa novembra 8, 2009, 1:24 am, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

|
Zaslal: novembra 8, 2009, 1:23 am Predmet: |
|
|
metronome
vieš čo je zaujmave ? neviem či nevidíš, nechceš vidiet, napr. jeho referencie, reputaciu v Skandinavii, nazory inych drummerov. pretože k tomu si sa zatial vobec nevyjadril, nepovedal si ani naznak aspon maleho uznania alebo niečoho.nie som nijak zaslepeny, mam rad aj inych , ale nebudem predsa kydat na niekoho takeho formatu ako je HH.prirovnavat ho s dakymi funky solami :D (ifo Denis Chambers je jednym z jeho vzorov)ale ked sa raz v tomto style nepohybuje tak neviem kde je problem.
cele mi to pripadá ako keby si sa snažil tu z nas spravit hluchych debilov.
nechapem stale čo ti na tomto drummerovi vadí, alebo čo si myslíš že mu chýba ....technika? rýchlost? koordinacia ? atd. |
|
| Návrat hore |
|
 |
jansk Usadlík
|
Zaslal: novembra 8, 2009, 3:11 am Predmet: |
|
|
| ned flanders kasli na to ... nechapem naco sa zatazujes tym ze tu nejaky tipek ktory nezahra ani desatinu z toho co HH vypisuje aky je to srac ... fakt by som sa na to vykaslal heheh .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Bubeník

|
Zaslal: novembra 8, 2009, 12:12 pm Predmet: |
|
|
2 nedflanders: názory 5 alebo 500 ďalších, ktorí majú také isté smiešne nároky na muzikalitu ako niekto kto uznáva Hellhemera za "niečo viac" sú nepodstatné... tu nejde o množstvo ak si to nepochopil... rovnako ako hra na bicie nieje len o koordinácii, presnosti a rýchlosti. 2 Jansk: what?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

|
Zaslal: novembra 8, 2009, 1:32 pm Predmet: |
|
|
mne nejde o mnozstvo.
povedz teda co je bubnovanie o com este je ? znova sa ta pytam CO ti tam chyba ?......ja uznam buchanie , aj funky solo v pohode, je to styl buchania, kt sice nepreferujem ale budiš, umeleckost a precitenie tomu nemozno vytknut.
a nebudem tu drístať že je to nuda, smiešna muzikalita ! ja za tvoje komplexy z metalu nemožem.
neviem čo si myslel tou spravou jansk-ovi, ale ked tak :P sprav mi radost a urob cover na AdAbsurdum napr.
pre tych kt. navstivia tuto temu, pls , vyjadrite svoj nazor, nech je akykolvek |
|
| Návrat hore |
|
 |
sulho Prisťahovalec

Založený: 23 Okt 2008 Príspevky: 90 Bydlisko: Trnavsky kraj
|
Zaslal: novembra 8, 2009, 2:29 pm Predmet: |
|
|
Co tam chyba? Chyba tam nejaky "napad", nieco z coho bude hned jasne ze HH neni iba dobry bubenik ale aj muzikant - talent ktory ma co povedat... jednoducho nieco take ako ked som prvy-krat pocul a videl Joja Mayera a uplne mi padla sanka a nemohol som uveril vlastnym usiam a ociam :)
Ale aj tak je HH vyborny metalovy bubenik a Grand Declaration of War mam doma orginal CD lebo co sa black-metalu tyka tak je to jeden z najlepsich albumov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

|
Zaslal: novembra 8, 2009, 2:40 pm Predmet: |
|
|
pre mna je HH inspiraciou, mne osobne jeho talent povedal mnoho . treba si len najst cestu ako sa k nemu dopracovat, myslim ze je chyba ze zatial nema instruktazne dvd ,ktore planuje (kt. sa dufam dozijem :P ) a malo videii na youtube. chceš či nechceš, je to aj o propagacii.(jasny priklad pajac T.Barker)ale da sa to aj bez nej.
samozrejme pre kazdeho je pojem napad nieco ine .
pre mna su muzikanti v extremnom style -Kollias, Roddy, Mounier,Adler a Blomberg, pretoze ma kazdy z nich svoj originalny, rozpoznatelny styl hry. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Šialenec

Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 448 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: novembra 8, 2009, 2:59 pm Predmet: |
|
|
| neviem. mňa jeho hra necháva chladným, nevyvoláva vo mne skoro žiadne myšlienky ani pocity, a o nejakej katarzii sa nedá hovoriť vôbec... keď to porovnám s tým ako sa cítim keď počujem hrať mitcha mitchella alebo nicka masona, príde mi hellhammer o ničom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Psychopat

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 745 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: novembra 8, 2009, 3:13 pm Predmet: |
|
|
boze zase sa riesi ci je lepsie jablko alebo citron  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Bubeník

|
Zaslal: novembra 8, 2009, 3:44 pm Predmet: |
|
|
No vidíš, Nedflenders, nemusel som Ti ani odpovedať, urobili to za mňa...
___nie, rieši sa, či je lepšie byť najsilnejším homo sapiens, alebo radšej homo sapiens sapiens |
|
| Návrat hore |
|
 |
jansk Usadlík
|
Zaslal: novembra 8, 2009, 4:09 pm Predmet: |
|
|
| jablko je dobre chutovo sladke a zdrave... citron je ale tiez vyborny lebo sa nim da uchutit caj a ked ho pocukrujes tak chuti fajne ale samotny by som ho nejedol lebo sa mi z toho hned zmrstia usta |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

|
Zaslal: novembra 8, 2009, 4:32 pm Predmet: |
|
|
| v poriadkku, dakujem. samozrejme u kazdeho jednotlivca vyvola emocie nieco ine. ale ak si si nevsimol, metronomme, ti ludia ho aspon ako drummera uznali, i ked nemaju zrovna lasku k jeho stylu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Psychopat

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 745 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: novembra 8, 2009, 4:33 pm Predmet: |
|
|
boha sak je to jeho osobna vec najlepsie bude ked pojdes za nim a das mu rovno na drzku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1330 Bydlisko: Spisska Bela / Kosice
|
Zaslal: novembra 8, 2009, 4:55 pm Predmet: |
|
|
| dzeci ňebice še |
|