Obsah fóra bubenici.com

HELLHAMMER
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
FOGELtm
Bubeník

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: novembra 5, 2009, 9:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_arrowu.gif to funky solo je famozne, aj ja raz budem takto vediet icon_biggrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
nedflanders8
Psychopat

Založený: 16 Dec 2008

PríspevokZaslal: novembra 6, 2009, 9:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
na "peknú prácu s plechmi" existuje milión vhodných odpovedí... toto je jedna z tých skromnejších...:

http://www.youtube.com/watch?v=On2p3PAazLs&feature=fvw

no je to skromnejsie to si trafil(nechcem sa nijak povysovat, sam z toho polku nezahram ) ale jedno co poznam, je HH styl, neviem preco mas voci nemu averziu, ale budiš.
len pre informaciu dodam, že HH je je jeden z najvytaženejších muzikantov v Skandinavii,(ma tam prezyvku Grandmaster, zrejme nadarmo) to znamena ze by neuhral funky solo.....
dam sem"ZAS" par linkov a prezmenu si ich vypocuj nez budes sudit

http://www.youtube.com/watch?v=UXD24JDpGGQ&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1TbArXpg_sk !!
troška pridáme tempo
http://www.youtube.com/watch?v=9z6CXhuSFBA
http://www.youtube.com/watch?v=IP7TzWbLWag
Návrat hore
MrMetronome
Bubeník

Založený: 01 Sep 2007

PríspevokZaslal: novembra 6, 2009, 11:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

wau... neuveriteľne o ničom... tá trojka je zaujímava, lebo je to nuda v inom takte... ale nič si z toho nerob, verím tomu, že z toho raz vyrastieš... asi každý si takým nejakým obdobím prešiel...

Inak mimochodom pesnička: Shipwrecked Frontier Pioneer je najhoršia pesnička v original verzii akú som počul za posledný rok.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: novembra 6, 2009, 11:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

MrMetronome napísal:
Inak mimochodom pesnička: Shipwrecked Frontier Pioneer je najhoršia pesnička v original verzii akú som počul za posledný rok.

No tak to si asi nepočul toto :
http://www.youtube.com/watch?v=Jn62lJNcty0
Návrat hore
jansk
Usadlík

Založený: 31 Mar 2008

PríspevokZaslal: novembra 7, 2009, 1:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom

metronom len pre tvoju info ta podla teba originalna verzia je zivak ... je tam chyba ze obraz nejde so zvukom.... kazdopadne hellhammer je vynimocny bubenik a dufam ze este dlho bude posobit pretoze ma nezamenitelny styl...
Návrat hore
MrMetronome
Bubeník

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 1:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom

miestami to pôsobí, že niektorí ľudia v tejto téme vôbec nerozumejú výrazom, ktoré používajú... napríklad: "groove" "originálny" alebo najnovšie "nezameniteľný"
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
MrMetronome
Bubeník

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 1:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom

jansk napísal:
metronom len pre tvoju info ta podla teba originalna verzia je zivak ... je tam chyba ze obraz nejde so zvukom.... kazdopadne hellhammer je vynimocny bubenik a dufam ze este dlho bude posobit pretoze ma nezamenitelny styl...
...original verzia neznamená štúdiová... originálna verzia znamená, že ju tí chlapčekovia sami vymýšľali. icon_neutral.gif ešte niečo je nejasné? 2fernetsrumom: icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif nebavme sa o SR pop scene, tu sa veľa hudby vo všeobecnosti nerobí...)) dnes som natrafil napríklad na toto: http://www.youtube.com/watch?v=f0M1GTmVoMQ

Naposledy upravil MrMetronome dňa novembra 8, 2009, 1:24 am, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
nedflanders8
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 1:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom

metronome
vieš čo je zaujmave ? neviem či nevidíš, nechceš vidiet, napr. jeho referencie, reputaciu v Skandinavii, nazory inych drummerov. pretože k tomu si sa zatial vobec nevyjadril, nepovedal si ani naznak aspon maleho uznania alebo niečoho.nie som nijak zaslepeny, mam rad aj inych , ale nebudem predsa kydat na niekoho takeho formatu ako je HH.prirovnavat ho s dakymi funky solami :D (ifo Denis Chambers je jednym z jeho vzorov)ale ked sa raz v tomto style nepohybuje tak neviem kde je problem.
cele mi to pripadá ako keby si sa snažil tu z nas spravit hluchych debilov.

nechapem stale čo ti na tomto drummerovi vadí, alebo čo si myslíš že mu chýba ....technika? rýchlost? koordinacia ? atd.
Návrat hore
jansk
Usadlík

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 3:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ned flanders kasli na to ... nechapem naco sa zatazujes tym ze tu nejaky tipek ktory nezahra ani desatinu z toho co HH vypisuje aky je to srac ... fakt by som sa na to vykaslal heheh ....
Návrat hore
MrMetronome
Bubeník

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 12:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2 nedflanders: názory 5 alebo 500 ďalších, ktorí majú také isté smiešne nároky na muzikalitu ako niekto kto uznáva Hellhemera za "niečo viac" sú nepodstatné... tu nejde o množstvo ak si to nepochopil... rovnako ako hra na bicie nieje len o koordinácii, presnosti a rýchlosti. 2 Jansk: what? icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
nedflanders8
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 1:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mne nejde o mnozstvo.
povedz teda co je bubnovanie o com este je ? znova sa ta pytam CO ti tam chyba ?......ja uznam buchanie , aj funky solo v pohode, je to styl buchania, kt sice nepreferujem ale budiš, umeleckost a precitenie tomu nemozno vytknut.
a nebudem tu drístať že je to nuda, smiešna muzikalita ! ja za tvoje komplexy z metalu nemožem.
neviem čo si myslel tou spravou jansk-ovi, ale ked tak :P sprav mi radost a urob cover na AdAbsurdum napr.

pre tych kt. navstivia tuto temu, pls , vyjadrite svoj nazor, nech je akykolvek
Návrat hore
sulho
Prisťahovalec

Založený: 23 Okt 2008

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 2:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Co tam chyba? Chyba tam nejaky "napad", nieco z coho bude hned jasne ze HH neni iba dobry bubenik ale aj muzikant - talent ktory ma co povedat... jednoducho nieco take ako ked som prvy-krat pocul a videl Joja Mayera a uplne mi padla sanka a nemohol som uveril vlastnym usiam a ociam :)

Ale aj tak je HH vyborny metalovy bubenik a Grand Declaration of War mam doma orginal CD lebo co sa black-metalu tyka tak je to jeden z najlepsich albumov...
Návrat hore
nedflanders8
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 2:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pre mna je HH inspiraciou, mne osobne jeho talent povedal mnoho . treba si len najst cestu ako sa k nemu dopracovat, myslim ze je chyba ze zatial nema instruktazne dvd ,ktore planuje (kt. sa dufam dozijem :P ) a malo videii na youtube. chceš či nechceš, je to aj o propagacii.(jasny priklad pajac T.Barker)ale da sa to aj bez nej.

samozrejme pre kazdeho je pojem napad nieco ine .
pre mna su muzikanti v extremnom style -Kollias, Roddy, Mounier,Adler a Blomberg, pretoze ma kazdy z nich svoj originalny, rozpoznatelny styl hry.
Návrat hore
Gr3g0r
Šialenec

Založený: 08 Feb 2008

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 2:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

neviem. mňa jeho hra necháva chladným, nevyvoláva vo mne skoro žiadne myšlienky ani pocity, a o nejakej katarzii sa nedá hovoriť vôbec... keď to porovnám s tým ako sa cítim keď počujem hrať mitcha mitchella alebo nicka masona, príde mi hellhammer o ničom.
Návrat hore
Malcolm
Psychopat

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 3:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

boze zase sa riesi ci je lepsie jablko alebo citron icon_frown.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MrMetronome
Bubeník

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 3:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No vidíš, Nedflenders, nemusel som Ti ani odpovedať, urobili to za mňa...
___nie, rieši sa, či je lepšie byť najsilnejším homo sapiens, alebo radšej homo sapiens sapiens
Návrat hore
jansk
Usadlík

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 4:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jablko je dobre chutovo sladke a zdrave... citron je ale tiez vyborny lebo sa nim da uchutit caj a ked ho pocukrujes tak chuti fajne ale samotny by som ho nejedol lebo sa mi z toho hned zmrstia usta
Návrat hore
nedflanders8
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 4:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

v poriadkku, dakujem. samozrejme u kazdeho jednotlivca vyvola emocie nieco ine. ale ak si si nevsimol, metronomme, ti ludia ho aspon ako drummera uznali, i ked nemaju zrovna lasku k jeho stylu.
Návrat hore
Malcolm
Psychopat

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 4:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

boha sak je to jeho osobna vec najlepsie bude ked pojdes za nim a das mu rovno na drzku icon_eek.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
FOGELtm
Bubeník

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: novembra 8, 2009, 4:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dzeci ňebice še
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 6 z 7

Prejdi na: