Obsah fóra bubenici.com

HELLHAMMER
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
nedflanders8
Psychopat

Založený: 16 Dec 2008

PríspevokZaslal: februára 11, 2009, 4:41 pm    Predmet: HELLHAMMER Odpovedať s citátom

co vy nanho? bubenik dimmu borgir,mayhem atd.......
http://www.youtube.com/watch?v=BS6JijwA61E&feature=related pridavam kratke videjko....paci sa mi to ukoncenie icon_cool.gif

Naposledy upravil nedflanders8 dňa marca 19, 2010, 2:39 pm, celkom upravené 5 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PST
Psychopat

Založený: 31 Jan 2008

PríspevokZaslal: februára 12, 2009, 10:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no jo, je to vrtulnik...
Návrat hore
kvasha
Psychopat

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: februára 24, 2009, 1:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Aj keď Dimmu Borgir veľmi nemusím hlavne kvôli tomu "spevu", vlastne len kvôli nemu, bubeník je to dobrý a sype mu to dosť dobre. Mayhem a ďalšie kapely kde hrá nepoznám, ale tam určite tiež nespí za sadou icon_biggrin.gif .
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: februára 24, 2009, 1:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom

PST napísal:
no jo, je to vrtulnik...

icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif krásne prirovnanie
Návrat hore
Marek
Zabanovaný užívateľ

Založený: 13 Aug 2007

PríspevokZaslal: februára 24, 2009, 10:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom

daj si iny avatar icon_mrgreen.gif
Návrat hore
nedflanders8
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 24, 2009, 4:21 pm    Predmet: sad Odpovedať s citátom

Marek napísal:
daj si iny avatar icon_mrgreen.gif

daj si ty icon_cheesygrin.gif ale nie rozmyslam ze si dam iny aj bez tooho icon_idea.gif
Návrat hore
PST
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 24, 2009, 6:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

kvasha napísal:
Aj keď Dimmu Borgir veľmi nemusím hlavne kvôli tomu "spevu", vlastne len kvôli nemu, bubeník je to dobrý a sype mu to dosť dobre. Mayhem a ďalšie kapely kde hrá nepoznám, ale tam určite tiež nespí za sadou icon_biggrin.gif .

icon_lol.gif icon_lol.gif za postreh že v Mayhem "len" nespí by ťa isto veľa bubeníkov nakopalo do riti icon_cheesygrin.gif icon_lol.gif icon_lol.gif tam sype najviac... chore od toho chlapca... icon_lol.gif

ale vzhladom k tomu že to nepoznáš, budiž ti odpustené icon_cool.gif
Návrat hore
nedflanders8
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 25, 2009, 4:22 pm    Predmet: sf Odpovedať s citátom

PST napísal:
no jo, je to vrtulnik...

samozrejme uplny stroj icon_cheesygrin.gif (double bass)
Návrat hore
dreddEY
Šialenec

Založený: 03 Aug 2008

PríspevokZaslal: februára 25, 2009, 7:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

kedze ani dimmu ani mayhem ako skupiny nemusim kvoli ich vystupovaniu (okrem toho exituje ovela lepsi black metal..) tak ho nejak nebriem. jedine v com ma zaujal je puritania (http://www.youtube.com/watch?v=y3ZYKSDbwQE)
Návrat hore
dar
Nováčik

Založený: 13 Nov 2008

PríspevokZaslal: februára 25, 2009, 8:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dreddEY napísal:
kedze ani dimmu ani mayhem ako skupiny nemusim kvoli ich vystupovaniu (okrem toho exituje ovela lepsi black metal..) tak ho nejak nebriem. jedine v com ma zaujal je puritania (http://www.youtube.com/watch?v=y3ZYKSDbwQE)

puritaniu nenahraval hellhammer ale nick barker :) , puritaniu mam rad aj ja v jednoduchosti je krasa :)
Návrat hore
PST
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 25, 2009, 11:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dreddEY napísal:

Ja sa v blacku vôbec nevyznám a ani nechcem.... o týchto bubeníkoch mám aký taký prehlad iba kvôli tomu, že kamarát čo ma učil na bicie keď som začínal tak bol blackmetalista...
Mne sa lubi Cof a je mi jedno či je to ortodoxny black alebo neortodoxny black gospel... lubi sa mi hudba a hotové...
Ale Hellhammera uznávam ako vrtulníka... viac sa mi páči
Barker alebo Marthus(čech) z bubeníkov tohoto razenia...
Návrat hore
kvasha
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 26, 2009, 12:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom

jj, máš pravdu. Je jedno aká je to hudba. Či je to black, death, ortodoxný, neortodoxný, komerčný nekomerčný alebo neviem čo ešte, ak sa ti to páči, tak maj v riti čo to je icon_cool.gif . Sry za OT.
Inak pekne povedané "uznávam ho ako vrtulníka" icon_biggrin.gif icon_cheesygrin.gif .
Návrat hore
dreddEY
Šialenec

PríspevokZaslal: februára 26, 2009, 10:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Zrejme sme sa nepochopili, hellhamera ako bubenika, ci skor toho vrtulnika, celkom uznavam, ale ako osobu ho vnimam dost negativne
Ked sa lubi tak sa lubi a je to kazdeho osobna zalezitost, o tom ziaden disputat, ale odsudzovat cely black metal kvoli kapelam ako je prave db a mayhem(nic proti nim, kedysi som len ich poznal aj ja a celu ich tvorbu som hltal) ktore su sice najznamejsie ale od black metalu sa podla mojho nazoru dost vzdaluju a cim dalej tym viac je to ako americky trash..
ja som sa casom prepracoval ku kapelam ako immortal tears, ancient, abigod alebo zo znamejsich(ale tiez stracajucich "zvuk") satyricon alebo gorgoroth a vyssie zmieneny typ black metalu sa mi prestal pacit(nikomu ale neupieram jeho nazory, ci uz pozitivne alebo negativne) a mam ich v mp3-ke hned vedla paganiniho..chcel som tym povedat ze sa netreba "skatulkovat", v kazdom style sa da nieco najst
Návrat hore
kvasha
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 27, 2009, 1:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nj, len problém je v tom, ak nepoznáš tie kapely, ako sa k nim dostať? Všade máš len tie DB a podobné.
Chcel by som nájsť niečo ako Ramms+ein alebo Nightwish aby som stále nepočúval len to (iba fór) :D :D , ale akosi sa mi to nedarí.

Keď sa to tak vezme, tak ich hudba sa mi celkom páči, len hneď keď nastúpi "spev" tak sa mi to začne znechucovať a musím to vypnúť. Neviete o niečom ako DB alebo tak, len kde sa spev dá nazvať spevom icon_lol.gif icon_lol.gif .
Návrat hore
Helldrumer
Usadlík

Založený: 02 Aug 2007

PríspevokZaslal: februára 27, 2009, 1:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

bubnovat vie skvelo, no ked hral s mayhem, neviam ako je na tom teraz tak ta kapela mala strasne poruchy osobnosti. Pokial viem viaceri sa pozabijali, alebo aspon jeden, a jeho ostatky rozdelili a poslali ako talizman najlepsim blackmetalistom zo zoskupenia norvegian true black metal - tusim tak sa to volalo, a bubenik fetoval na koncertoch zdochnute vtaciky aby ziskal spravnu esenciu smrti. O podpalovani kostolov, ktore aj natacali ani neudem hovorit. Myslim ze niekde na nete sa aj videa daju splasit.
Mayhem sa mi hnusi, no napr. Dimmu Borgir ma jednu celkom v pohode skladbu az na klip:Progenies of The Great Apocalypse a trocha aj text mi vadi, kedze som krestan. Este sa mi pacia aj 2 skladby od Credle - Halowed by the name a No time to cry (asi preto ze to su covery a nie ich vlastne, no a z tych blackovych kapiel ma este oslovila kapela Arch Enemy - opat len hudbou a ich bubenik Daniel Erlandson (brat bubenika z credle). Co sa tyka "spevu" mam tiez ine predstavy, skor nieco ako Kotipelto zo STRATOVARIUS
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Helldrumer
Usadlík

PríspevokZaslal: februára 27, 2009, 1:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Inac este jedna pikoska. Ked zakladali mayhem, teda o nich sa da povedat ze su zakladatelmi balckmetaloveho stylu, nik z nich nevedel hrat vobec na nicom, islo im len o rachot a mozno protikrestanske texty a postupne sa vypracovali tam kde su teraz. No ale tak zacinali aj Ciki liki, Visaci zamek a kde su teraz.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
nedflanders8
Psychopat

PríspevokZaslal: februára 27, 2009, 8:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Helldrumer napísal:
bubnovat vie skvelo, no ked hral s mayhem, neviam ako je na tom teraz tak ta kapela mala strasne poruchy osobnosti. Pokial viem viaceri sa pozabijali, alebo aspon jeden, a jeho ostatky rozdelili a poslali ako talizman najlepsim blackmetalistom zo zoskupenia norvegian true black metal - tusim tak sa to volalo, a bubenik fetoval na koncertoch zdochnute vtaciky aby ziskal spravnu esenciu smrti. O podpalovani kostolov, ktore aj natacali ani neudem hovorit. Myslim ze niekde na nete sa aj videa daju splasit.
Mayhem sa mi hnusi, no napr. Dimmu Borgir ma jednu celkom v pohode skladbu az na klip:Progenies of The Great Apocalypse a trocha aj text mi vadi, kedze som krestan. Este sa mi pacia aj 2 skladby od Credle - Halowed by the name a No time to cry (asi preto ze to su covery a nie ich vlastne, no a z tych blackovych kapiel ma este oslovila kapela Arch Enemy - opat len hudbou a ich bubenik Daniel Erlandson (brat bubenika z credle). Co sa tyka "spevu" mam tiez ine predstavy, skor nieco ako Kotipelto zo STRATOVARIUS

Mayhem sa hnusi teda aj mne a ani som ho tam najprv nechcel napisat ale dako to vyslo samo icon_eek.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
dreddEY
Šialenec

PríspevokZaslal: februára 27, 2009, 10:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

black metal "zalozila" skupina venom svojim albumom black metal, je to fakt a vsetky hadky ci BM hrali skor mayhem alebo emperor su zbytocne(BM sa totiz cleni na 3 vlny-mayhem a pod. su 2 a 3)..co sa tyka vrazdy bubenika mayhemu-zavrazdil ho varg(sam robil kapelu Burzum, velmi zaujimava hudba, hlavne album Daudi baldsr ktory je komponovany ako nocna hudba, odporucam vypocut si aspon pre vseobecny rozhlad) v sebeobrane, za vrazdu a podpalovanie kostolov dostal 10 rokov, tento rok by mal vyjst z vazenia. Ku zaujimavym kapelam pirdam este Bathory, velmi pekna hudba (pre zburanie zabran pridam ze to je bez "skrekotu", celu kapelu robil chlap menom Quorthon) http://www.youtube.com/watch?v=9TarRmdexdk, http://www.youtube.com/watch?v=IVli3u3R0us)
P.S. arch enemy ani zdaleka nie je black metal icon_wink.gif

Naposledy upravil dreddEY dňa marca 31, 2009, 9:49 pm, celkom upravené 1 krát
Návrat hore
dar
Nováčik

Založený: 13 Nov 2008

PríspevokZaslal: februára 27, 2009, 11:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dreddEY napísal:
varg(sam robil kapelu Burzum,

dunkelheit sa mi paci je taka atmosfericka :D hlavne ten klip
Návrat hore
Helldrumer
Usadlík

PríspevokZaslal: februára 28, 2009, 3:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ked nieje, tak sorry, ale kedze nepocuvam velmi ten styl, teda tie tvrdsie styli, skor power, progress, jazz, funk a pod. neviem presne ako sa delia tie metalove zanre.
Návrat hore
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> Bubeníci Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 7

Prejdi na: