| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
FOGELtm Bubeník

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1413 Bydlisko: Spisska Bela / Kosice
|
Zaslal: augusta 21, 2009, 9:36 pm Predmet: |
|
|
| no vybral som pre neho vision maple, dobre? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Psychopat

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 745 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: augusta 21, 2009, 11:08 pm Predmet: |
|
|
| ak je zaciatocnik tak zacina na velmi luxusnej sade ale aj pre pokrocileho to bude pohodka |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Psychopat

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 855 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: augusta 22, 2009, 12:15 am Predmet: |
|
|
| FOGELtm napísal: | | no vyborne, prehovoril som ho na pearly... tak diky za rady :D |
Neviem čo je na tom výborné?!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

|
Zaslal: augusta 22, 2009, 12:23 am Predmet: |
|
|
| Malcolm napísal: | | ak je zaciatocnik tak zacina na velmi luxusnej sade ale ja pre pokrocileho to bude pohodka |
je kus pokrocili, ma aj nejake koncerty za sebou, takze fajn..
to kvasha: je na tom vyborne vsetko ;D  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Confused-213 Prieskumník

Založený: 13 Apr 2009 Príspevky: 16 Bydlisko: Svidník
|
Zaslal: marca 10, 2010, 9:35 pm Predmet: |
|
|
K bicím Tama mam doma impstar a som s nimi spokojný HW nemám s nim problém bubny tiež okrem snare kovový ale asi to bude vo mne lebo neviem dobre ladiť,ale zasa kopák ma super zvuk a to podotýkam že neviem dobre ladiť...inak mam takú stoličku akú ste rozoberali že padá mne už tri roky drží rovnako bez problémov len dotiahnem obijmku a super takže nwm v čom to bude....
a ešte FOGELtm prečo také názory ,je to smiešne............................................... |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

|
Zaslal: marca 10, 2010, 9:57 pm Predmet: |
|
|
lebo su lepsie a vyhodnejsie znacky ako Tama... ale napr. ja osobne mam k nim aj odpor. rovnako aj k cinelom sabian a zildjian... neviem cim to je. mozno tym, ze vacsina ludi ich ma, alebo ze sa z nich kazdy ide pokakat ... a su to predrazene veci aj vdaka svojmu menu...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1664 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: marca 10, 2010, 10:09 pm Predmet: |
|
|
To je veľmi individuálne, všetky spomenuté značky robia fajn veci, aj keď pri zn. TAMA to vidno až pri vyšších triedach. Osobne som ich chcel mať odjakživa. Snáď sa to niekedy podarí.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
purplesticks Prisťahovalec

Založený: 15 Aug 2009 Príspevky: 94 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: apríla 12, 2010, 7:04 pm Predmet: Tama Superstar Hyper-Drive |
|
|
| Zdravim, chcem sa opytat ci ma niekto skusenosti s tymto modelom - Tama Superstar Hyper-Drive. Ak ano,poprosil by som par riadkov. Zaujima ma nazor cloveka, ktory na nich hral. Hlavne ich zvuk. Thanks . |
|
| Návrat hore |
|
 |
font Prieskumník
Založený: 30 Mar 2009 Príspevky: 21
|
Zaslal: Máj 6, 2010, 4:52 pm Predmet: |
|
|
| No... ja mam Tama Imperialstar... a som s nimi celkom spokojny... hardware drzi, so stolickou take problemy zatial nemam... cinely Zildjian A a A custom... okrem hajtky... bo totu mam este staru amati... :D ... a zneju celkom ku spokojnosti... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Helldrumer Usadlík

Založený: 02 Aug 2007 Príspevky: 198 Bydlisko: Trebisov
|
Zaslal: Máj 6, 2010, 11:42 pm Predmet: |
|
|
zniet mozu, ale je rozdiel imperialstar a superstar, cize si mu velmi neporadil, a impwerialostar by som nebral, aj ked maju masivny hardweare, zvukovo su nic moc, to radsej nejake basixi, alebo nizsie rady mapexov.
Ja mam rockstar, co je predchodca superstarov, ale v podstate su skoro rovnake, len superstary maju liate rafiky, co zlepsuje zvukove vlastnosti a zlepsuje aj drzanie ladenia, no a este moje su foliovane a superstary su uz neviem ci vsedky ale lakovane, a hyper drive maju plitsie prechody, co ale hodnotim ako plus, kedze aspon nebdu zbytocne preznievat bicie. Ja som nedavno ladil svoje, aj ked uz ich nepouzivam, tak zneju velmi dobre, len som ich uz musel trocha zatlmit izolepou aby nemali priliz velky sustain tomy, kdesto u novych mapexoch s plitkymi prechodmi vobec netlmim nic a zneje kazdy prechod len tolko kolko je potreba a nehuci to ani v skusobni tak. Este je mozno zmena aj v dreve na superstar, ale to uz si neviem vybavit, z akeho dreva je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
font Prieskumník
Založený: 30 Mar 2009 Príspevky: 21
|
Zaslal: júna 23, 2010, 1:55 pm Predmet: |
|
|
ide o to, co s nimi dokazes spravit ty... ako ich ozvucit, naladit, resp. "upravit"... nemusia hned zniet ako lacny brak z obchodu "Vsetko za 30 SK" :P..
kamarat... ma stare amati, ale tak ich zrobil, ze zneju, ako nejake ine nove Yamahy... :P
prelakoval... a neznam, co vsetko este... jasne, ze preblanit a take somariny treba... lebo tote mydlove blany :P, co davaju ku sade su onicom |
|
| Návrat hore |
|
 |
ANTICHRIST Prieskumník
Založený: 07 Júl 2010 Príspevky: 12
|
|
| Návrat hore |
|
 |
maiob Šialenec

Založený: 06 Nov 2008 Príspevky: 416 Bydlisko: Prievidza
|
Zaslal: júla 10, 2010, 11:31 pm Predmet: |
|
|
tak uz som malou castou aj ja v tomto klube po kupe snare TAMA JOhn Blackwell 13x6,5 :)
inak co sa tyka cien tak TAMA uz by som nepovedal ze je predrazena kedze prisla kriza upravili importery trochu ceny vzhladom na konkurenciu v CR a SR a uz su hodne prijatelne samozrejme vzdy v danej kategorii :) nedaju sa kupit Starclassic Maple za 1000€ ale uz je ta cena niekde medzi napriklad Saturn - Orion u Mapexu ...co si myslim nie je vobec zle |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vrana Prieskumník
Založený: 28 Aug 2010 Príspevky: 23 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: augusta 30, 2010, 7:42 pm Predmet: |
|
|
| Mám superstary custom hyperdrive. Velmi fajn ich ktosi na nete okomentoval že vyzerajú akoby ich pre Tamu projektoval Homer Simpson. Kopák 22x20 a plytké tomy 10 a 12. Kopák - zatial najlepší zvuk, co som z kopákov dostal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
7majo7 Šialenec

Založený: 19 Máj 2009 Príspevky: 335 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: augusta 30, 2010, 7:58 pm Predmet: |
|
|
| mohol by si hodiť foto??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vrana Prieskumník
|
Zaslal: augusta 30, 2010, 8:15 pm Predmet: |
|
|
| 7majo7 napísal: | | mohol by si hodiť foto??? |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Bubeník
Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1173 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: augusta 30, 2010, 8:23 pm Predmet: |
|
|
| no vyzerajú brutálne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
7majo7 Šialenec

Založený: 19 Máj 2009 Príspevky: 335 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: augusta 30, 2010, 8:54 pm Predmet: |
|
|
dosť... chcel som ich vidieť, pretože snívam o kopáku o takom rozmere a plytkých tomoch ( no a ešte 2 kotloch )  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vrana Prieskumník
|
Zaslal: augusta 30, 2010, 9:04 pm Predmet: |
|
|
| 7majo7 napísal: | dosť... chcel som ich vidieť, pretože snívam o kopáku o takom rozmere a plytkých tomoch ( no a ešte 2 kotloch )  |
Tie plytké tomy sú špecifické, pravdupovediac vyskúšal som na nich tri druhy blán, kým som bol so zvukom spokojný. Nie som až taký odborník, ale myslím, že pomer zvukov kopák/plytké tomy je nevyrovnaný. Hold každému vyhovuje niečo iné. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Bubeník
Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1173 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: augusta 30, 2010, 9:07 pm Predmet: |
|
|
| tak tak |
|