| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Marek Zabanovaný užívateľ

Založený: 13 Aug 2007 Príspevky: 110 Bydlisko: Kremnica
|
Zaslal: februára 27, 2009, 7:47 pm Predmet: |
|
|
Je mi to v podstate jedno,ja viem aka je pravda a to mi staci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
187curtis187 Usadlík

Založený: 22 Feb 2009 Príspevky: 189 Bydlisko: NoWakY
|
Zaslal: februára 27, 2009, 8:01 pm Predmet: |
|
|
| sixpounder napísal: | | omyl!!!!!!! prisiel som sem a prestudoval hadam cele forum a to co som sa od neho dozvedel bolo HOVNOa tolko zybtocnych prispevkov co ma on to som este nevidel |
lenze toto je forum a je to tu na to aby sa radilo a diskutovalo aj o debilinach ale nekomu ta "hlupost" ako hovoris ty moze pomoct ves - tak nepi*uj a neviskakuj ty kkt .
admin sorry za to ale nas*al ma  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PoTráveŠmyk Psychopat
Založený: 05 Jan 2009 Príspevky: 632 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: februára 27, 2009, 8:06 pm Predmet: |
|
|
gangsta:D:D  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 27, 2009, 8:16 pm Predmet: |
|
|
Dalsi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

Založený: 16 Dec 2008 Príspevky: 812 Bydlisko: Paprikové čipsy
|
Zaslal: februára 27, 2009, 8:24 pm Predmet: nw |
|
|
pocuvaj nightwolf vravi to co si mysli a to neznamena ze sa moze stretnut s pochopeni pre mna je jeho nazor vzacny pretoze je skusenejsi ako ja aj vela dalsich ,
mnohym pomaha aj i ked ma dakedy nervy na slovo STAGG  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 27, 2009, 8:28 pm Predmet: |
|
|
| komu patrilo toto?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
PoTráveŠmyk Psychopat
|
Zaslal: februára 27, 2009, 8:29 pm Predmet: |
|
|
| no jo keby nebolo takych ako je NW tak ja osobne by som nevedel polku o bicich, a urcite niesom sam |
|
| Návrat hore |
|
 |
maiob Šialenec

Založený: 06 Nov 2008 Príspevky: 414 Bydlisko: Prievidza
|
Zaslal: februára 27, 2009, 8:36 pm Predmet: |
|
|
| PoTráveŠmyk napísal: | | no jo keby nebolo takych ako je NW tak ja osobne by som nevedel polku o bicich, a urcite niesom sam |
s prepacenim vzhladom na to ze NW nie je profik a uci sa len sam, nebral by som jeho informacie ako smerodajne ... keby to napises o Emilovi ktory ma skusenosti, odohrate kade-tade so skvelymi muzikantami je to ina rec ...ale s tymto nesuhlasim co si napisal, zda sa mi ze ludom co sem chodia v poslednej dobe to akosi staci co sa tu pise a nemaju snahu sa sami trosku vzdelavat... na to aby si sa nieco naucil a dozvedel je najlepsia skola kde ta to naucia odbornici + vlastne skusenosti ... lebo toto forum sluzi skorej na take konzultovanie vlastnysh skusenosti s ostatnymi clenmi ... a nie uverim tomu co si precitam aj ked to nemusi byt pravda |
|
| Návrat hore |
|
 |
PoTráveŠmyk Psychopat
|
Zaslal: februára 27, 2009, 8:49 pm Predmet: |
|
|
ves to je tvoj nazor.
ale: ja som zaciatocnik a nemam vela informacii niesom este moc zbehly takze to co mi povie niekto na fore( a hlavne admini ako je aj EMIL) tak tomu verim a povazujem to za dobru informaciu a verim jej |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

|
Zaslal: februára 27, 2009, 8:50 pm Predmet: |
|
|
| Marek napísal: | | komu patrilo toto?? |
tomu hned prvemu nechce sa mi pisat jeho nick  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

|
Zaslal: februára 27, 2009, 8:52 pm Predmet: |
|
|
| maiob napísal: | | PoTráveŠmyk napísal: | | no jo keby nebolo takych ako je NW tak ja osobne by som nevedel polku o bicich, a urcite niesom sam |
s prepacenim vzhladom na to ze NW nie je profik a uci sa len sam, nebral by som jeho informacie ako smerodajne ... keby to napises o Emilovi ktory ma skusenosti, odohrate kade-tade so skvelymi muzikantami je to ina rec ...ale s tymto nesuhlasim co si napisal, zda sa mi ze ludom co sem chodia v poslednej dobe to akosi staci co sa tu pise a nemaju snahu sa sami trosku vzdelavat... na to aby si sa nieco naucil a dozvedel je najlepsia skola kde ta to naucia odbornici + vlastne skusenosti ... lebo toto forum sluzi skorej na take konzultovanie vlastnysh skusenosti s ostatnymi clenmi ... a nie uverim tomu co si precitam aj ked to nemusi byt pravda |
samozrejme keby dakto kydal na emila tak idem a dam mu cez pic.. ....ale musim hajit aj nightwolfa pretoze je taktiez skuseny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PoTráveŠmyk Psychopat
|
Zaslal: februára 27, 2009, 8:53 pm Predmet: |
|
|
| tak tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
maiob Šialenec

|
Zaslal: februára 27, 2009, 8:56 pm Predmet: |
|
|
| myslim ze ten kto by zacal kydat na profesionala by musel byt poriadne zbehly v obore aby mu jeho skusenosti mohol vyvratit a to tu nema nikto ...nepovedal som nikdy ze myslineky NW su zle no ako hovorim nie kazdy ma vzdy ten svoj den a le niekedy naozaj napise aj to co sa este len mam stat ... to je moj nazor |
|
| Návrat hore |
|
 |
LalinMartuch Šialenec

Založený: 14 Dec 2008 Príspevky: 365 Bydlisko: Topoľčany
|
Zaslal: februára 27, 2009, 9:00 pm Predmet: |
|
|
chlapci neda mi to a musim to citat...a myslim ze mozem povedat ze klesate na dost nizku uroven :( :( :(  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

|
Zaslal: februára 27, 2009, 9:00 pm Predmet: |
|
|
| LalinMartuch napísal: | chlapci neda mi to a musim to citat...a myslim ze mozem povedat ze klesate na dost nizku uroven :( :( :(  |
a to si zistil podla coho mojko?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
maiob Šialenec

|
Zaslal: februára 27, 2009, 9:01 pm Predmet: |
|
|
| LalinMartuch napísal: | chlapci neda mi to a musim to citat...a myslim ze mozem povedat ze klesate na dost nizku uroven :( :( :(  |
tak teda nemysli a vyved nas z omylu ..neviem preco to beru vsetci tak vazne aj bubenici su len ludia a sem tam sa potrebuju odreagovat |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 4110
|
Zaslal: februára 27, 2009, 11:06 pm Predmet: |
|
|
je sice pravda ze som sa ucil sam, ale tie malo zasahujem do tem kde sa rozobera technika hry pretoze viem, ze hram ako som sa naucil a "normy" nepoznam.
To ale neznamena ze neviem nic o konstrukcii, zvuku, vyrobnych postupoch a fyzialnych vlastnostiach materialov |
|
| Návrat hore |
|
 |
LalinMartuch Šialenec

Založený: 14 Dec 2008 Príspevky: 365 Bydlisko: Topoľčany
|
Zaslal: februára 27, 2009, 11:36 pm Predmet: |
|
|
| nedflanders8 napísal: | | LalinMartuch napísal: | chlapci neda mi to a musim to citat...a myslim ze mozem povedat ze klesate na dost nisku uroven :( :( :(  |
a to si zistil podla coho mojko?  |
no ak si aj ty cital moj prispevok ale asi hej tak zistis ze citanim ...ale tak bude to tym ze ako zacinate si robit prdel z neho atd...ale napisal som ze __KLESATE__ takze ako ze idete takze ako sa "rozbiehate" aby to bolo este horsie a tak no...ale vsak pohoda  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 993 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: februára 28, 2009, 1:38 am Predmet: |
|
|
kto nie je alergicky na slovicka ako NRG, STAGG a neda mi nepripojit BEHRINGER (aj ked to s nami az tak nesuvisi ) by sa mal dat liecit lebo kto to kupi podla mna naozaj nemoze byt pricetny...
a aj ked nie je uceny, no a co? kto je uceny je zarucene lepsi? mozno je skor namyslenejsi lebo vie ze vela vie...taki mi pripadaju niektori konzervatoristi (ziadny z vas, taki co poznam par) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Šialenec
Založený: 03 Aug 2008 Príspevky: 356
|
Zaslal: februára 28, 2009, 10:41 am Predmet: |
|
|
..potom si este nestretol "umelca zo supky"  |
|