| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
VincentBalint Prieskumník

Založený: 14 Mar 2009 Príspevky: 8 Bydlisko: Snina
|
Zaslal: marca 14, 2009, 10:36 pm Predmet: Nove bicie/nove blany |
|
|
| Zdravim ak kupim novy set niejakych bicich , je dobre vymenit vsetky blany za nove? alebo mam hrat ake boli v originale dodane |
|
| Návrat hore |
|
 |
LalinMartuch Šialenec

Založený: 14 Dec 2008 Príspevky: 404 Bydlisko: Topoľčany
|
Zaslal: marca 14, 2009, 10:39 pm Predmet: |
|
|
| nie je zrovna výhra mat blany ktore tam su...ale ako nic tym nepokazis,inac to zalezi aj od toho, aky zvuk hladas... |
|
| Návrat hore |
|
 |
alerce Psychopat

Založený: 23 Nov 2008 Príspevky: 580 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: marca 14, 2009, 10:44 pm Predmet: |
|
|
s kludnym svedomim hraj na prevozkach. ak to slusne naladis a v pripade potreby pritlmis, tak na skusanie je to uplne ok. minimalne by som ich v skusobni vytrieskal, ked uz si si za ne zaplatil. na koncerty sa uz zidu lepsie blany pretoze zvuk (a teda aj nedostatky u tych prevoziek) budu zvyraznene zvucenim, takze tam uz radsej nieco lepsie...
inak, na tuto temu je to dost toho, skus pozriet obsah tohto fora "Blany"... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: marca 14, 2009, 10:58 pm Predmet: |
|
|
| ok diky, sorrac ze som spravil niejaky duplikat ohladom tém. (ked tak moze to admin zmazat :) ). |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 479 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 15, 2009, 12:35 am Predmet: |
|
|
| alerce napísal: | | na koncerty sa uz zidu lepsie blany pretoze zvuk (a teda aj nedostatky u tych prevoziek) budu zvyraznene zvucenim, takze tam uz radsej nieco lepsie... | Toto neplati vseobecne, len pri zlych zvukaroch. Dobry zvukar najprv odstranuje nedostatky, az potom daco zvyraznuje...a snazi sa zvyraznit tu zlozku zvuku, ktora je dobra a uzitocna...Kym tie prevozne blany nie su moc vytlcene, daju sa pouzit aj na koncert. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 4182
|
Zaslal: marca 15, 2009, 12:52 am Predmet: |
|
|
chalani zblaznili ste sa?
Prevozky hraju len na bicich najvyysich rad, pretoze tam sa uz davaju plnohodnotne blany.
Na basixoch, mapex q, a podobnych nizkych radach bicich su blany ekvivalentne s igelitkou z tesca.
Preznieva to, nehra to a po par hodinach hrania vyzera blana ako mesto po kobercovom bombardovani.
Moja rada v otazke rezonancnych blan znie: ihned vymenit |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dzaaro Šialenec
Založený: 08 Mar 2008 Príspevky: 479 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 15, 2009, 1:10 am Predmet: |
|
|
| Ja mam skusenost so sonormi 507 s prevoznymi blanami a hralo to prezitelne a nejaku dobu tie blany aj vydrzali. |
|
| Návrat hore |
|
 |
alerce Psychopat

Založený: 23 Nov 2008 Príspevky: 580 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: marca 15, 2009, 10:30 am Predmet: |
|
|
ja mam teraz nahodene starucke pearl blany (s najvacsou pravdepodobnostou budu prevozne) s takymi bielymi lakovanymi pasmi zrejme na tlmenie. su stare a vyklepane, ale pritlmil som, pohral som sa s rezonancnymi (tiez povodne) a staci to. blany sa chystam menit az ked sa dokonci material a pojdeme na tour de studio.
co sa tyka novych prevoziek, tak kym su nove, urcite sa natom nieco hrat da, a ako dlho, to uz kazdy musi vediet sam. samozrejme je to aj o tom kto ma aky standard. mne to trebars uplne v pohode postacuje, ale niekto by to na svojich hrncoch nemohol ani vidiet. tu konkretne som vsak presvedceny ze tie prevozky treba v zaciatkoch vytrieskat, a potom uz nieco vybrat... aspon bude prijemne prekvapeny po preblaneni:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
LalinMartuch Šialenec

|
Zaslal: marca 15, 2009, 10:48 am Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | Moja rada v otazke rezonancnych blan znie: ihned vymenit |
hej ale vsak nikde nie je napisane ze to musi spravit,ak mu ten zvuk nebude vadit tak tych volakych 80eur moze usetrit na volaky cinel a casom sa to nejak spravy...ale vsak tvoja rada...:)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Šialenec
Založený: 03 Aug 2008 Príspevky: 357
|
Zaslal: marca 15, 2009, 11:00 am Predmet: |
|
|
| za 80 euro kovieaky cinel(okrem splashiek) nekupis..do blan sa oplati investovat najlepsie hned pretoze najma na bicich spodnych rad hraju viac menej blany a nie bubny |
|
| Návrat hore |
|
 |
LalinMartuch Šialenec

|
Zaslal: marca 15, 2009, 11:23 am Predmet: |
|
|
| povedal som ze moze usetrit :) a tak ked este zozenie nieco moze mat aj volaky cinel...ja tez by som rad zacal sporit od 80-tich eur ako od 0 :/ a radsej budem hrat na dosratych blanach ktore jak tak zneju a mat good cinely ako mat zupa dupa blany ktore aj tak toho moc nespravia kedze tie bicie tez budu stat ze hovno a ziadny cinel O_O |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: marca 15, 2009, 11:36 am Predmet: |
|
|
| Resp. ja som sa chcel spytať preto lebo sa začínam učiť na bicie, ale myslím si že na učenie absolutne budu stačiť aj tie povodne blany čo obdržím... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 753 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: marca 15, 2009, 11:55 am Predmet: |
|
|
| jasne, ze na ucenie budu stacit...optimalne by bolo, keby si zohnal niekoho, kto ti ich bude vediet naladit a nastelovat zvuk a na cvicenie to uplne staci |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|