| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
nedflanders8 Psychopat

Založený: 16 Dec 2008 Príspevky: 812 Bydlisko: Paprikové čipsy
|
Zaslal: marca 18, 2009, 9:42 am Predmet: miznutie prispevkov |
|
|
nazdar mam taky mensi problem s prispevkami pred dvoma tyzdnami som mal v ratingu okolo 120 p to som bol na skolskom pc, ked som ale prisiel domov zrazu mam 109 a prispevky kt som napisal tam ani nie su,
dokonca zmizol jeden cely topic kt ma velmi zaujmal santon moore ale ten zrejme moze zrusitzakladatel neviem, nie som tu este celkom doma
pls pomoc |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 1241 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: marca 18, 2009, 10:44 am Predmet: |
|
|
Co sa tyka topicu Stanton Moore>
Pri mazani bludnych prispevkov, ktorych tam bola drviva vacsina som to omylom zmazal cele. Ospravedlnujem sa vsetkym priaznivcom Stantona Moorea. Pokojne zalozte novy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1587 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: marca 18, 2009, 12:27 pm Predmet: |
|
|
| Miznutie príspevkov môže byť/je spôsobené ich úrovňou, prípadne duplicitou. Takisto, jednoslovné príspevky typu ":), diki" a pod. sa mažú tiež. Preto nepíšte nezmyselné príspevky, a nezakladajte duplicitné témy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Psychopat

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 855 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: marca 18, 2009, 4:08 pm Predmet: |
|
|
Tak to hej, treba aby sa zamýšľali nad tým čo píšu a až potom to napísali.
Niekto z adminov by mohol napísať tým, ktorí píšu x príspevkov za sebou ako použiť "edit" alebo nebolo by zlé to napísať a hodiť to niekde na fórum. Hneď by tu toho bolo menej.
Ten topic o Mooreovi podľa mňa nemal byť ani premazaný. Je to síce OT, to viem, ale nezachádzalo to až tak ďaleko, že by s tým bolo treba niečo robiť. Aj tak by to tam po pár dňoch "zapadlo prachom" a nikto by tam nepísal. Takto by sa tam písalo trochu viac. Ale po čase by skončil, či už s tou mierne OT diskusiou alebo bez nej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 2606 Bydlisko: Senica, pondelok - štvrtok Bratislava
|
Zaslal: marca 18, 2009, 5:58 pm Predmet: |
|
|
Skorej by som z toho keď tak spravil novú tému. Tá diskusia bola celkom zaujímavá, aj keď obe strany si tvrdili stále svoje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

Založený: 16 Dec 2008 Príspevky: 812 Bydlisko: Paprikové čipsy
|
Zaslal: marca 18, 2009, 9:16 pm Predmet: |
|
|
fernetsrumom:
vsetky prispevky boli plnohodnotne vo viacerych topicoch,neboli ani duplicitne......ale diki
foofighter
no jasne velmi ma zaujmali aj hellhammerove videa z Arcturus,a ked som si zrazu na ne nasiel cas tak boli fuc, aj ta diskuze byla hodne zajimava
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Psychopat

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 745 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: marca 18, 2009, 10:28 pm Predmet: |
|
|
trosku menej to riedte as tak to forum nezaserie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1587 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: marca 18, 2009, 10:32 pm Predmet: |
|
|
My to neriedime naschvál, ale o čom sú príspevky - lol, diki, :D :D ??
Ak je príspevok normálny, nevidím dôvod, prečo ho mazať. |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Psychopat

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 855 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: marca 18, 2009, 10:37 pm Predmet: |
|
|
2malcolm: Úplný súhlas. Samozrejme to neplatí pre príspevky "diki" a podobné nezmyselné (nepotrebné" príspevky. Niektoré OT až tak neškodia.
Samozrejme nie je OT ako OT. V téme "Stanton Moore" s OT aj o metalových bubeníkoch ako v téme napr. "Aké bicie" alebo "Paiste PST5" s OT o bubeníkoch. To už je iné. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 2606 Bydlisko: Senica, pondelok - štvrtok Bratislava
|
Zaslal: marca 19, 2009, 1:00 am Predmet: |
|
|
Zase vymazať príspevok s poďakovaním sa mi tiež nezdá byť najlepšia voľba. Predsalen je slušnosť poďakovať a učili nás to v materskej škole ešte. A "Všetko čo potrebujem vedieť som sa naučil v materskej škole"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
satano Šialenec

Založený: 13 Mar 2008 Príspevky: 294 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: marca 19, 2009, 7:49 am Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | Zase vymazať príspevok s poďakovaním sa mi tiež nezdá byť najlepšia voľba. Predsalen je slušnosť poďakovať a učili nás to v materskej škole ešte. A "Všetko čo potrebujem vedieť som sa naučil v materskej škole"  |
vsak ucili to ano...aj to isto vsetci vieme...len na take nieco by mohlo postacit zaslanie Sukr.Spravy...ci ni
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Psychopat

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 745 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: marca 19, 2009, 8:31 am Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | Zase vymazať príspevok s poďakovaním sa mi tiež nezdá byť najlepšia voľba. Predsalen je slušnosť poďakovať a učili nás to v materskej škole ešte. A "Všetko čo potrebujem vedieť som sa naučil v materskej škole"  | chronicky OT-eckar  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: marca 19, 2009, 1:58 pm Predmet: |
|
|
| Malcolm, ďakujem za titul. Išlo mi o to vysvetliť, že poďakovať je slušné. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|