| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:40 pm Predmet: Music cluby |
|
|
www.pianoclub.sk new music club v Trencine - super svetlo, zvuk a celkovo club je na vysokej urovni ;) nieco pre kapely ktore sa chcu ukazat v Trencine
Naposledy upravil drumstar dňa marca 28, 2006, 7:56 pm, celkom upravené 2 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 845 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:45 pm Predmet: |
|
|
pekny klub...bodol by aj u nas taky....pozeral som fotky...skoda ze na No Gravity bolo tolko malo ludi a na Kontrafakt sa tam pucili...
...možno sa tam stretneme na turne s mojou kapelou dakedy :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:48 pm Predmet: |
|
|
| jasne budem rad ak spoznam niekoho z fora aj osobne :) teda masla poznam - je to moj ucitel :D to je vyzva aj pre ostatnych clenov - ak budete hrat niekde v TN ozvite sa a mozme prehodit zopar slov pri pifku |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:51 pm Predmet: |
|
|
| jasne ze prehodime...len dovtedy musim zbierat skusenosti, lebo nehram dlho...potreboval by som aj ucitela,hadam dakeho zohnam... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:54 pm Predmet: |
|
|
| no forum by malo plnit aj tuto ulohu - sprostredkovat ucitela, skusobnu, kapelu, bicie samotne a kopec informacii - chcem aby sa tu z toho spravila taka zberna informacii pre zaciatocnikov a aby bubenicke umenie na slovensku aspon takouto formou napredovalo 8) dufam ze sa mi to (s obrovskou zasluhou vas clenov) podari :!: |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:56 pm Predmet: |
|
|
| dufam ze hej...som rad ze uz aj na Slovensku daco takehoto existuje...budem tuto stranku sirit dalej :twisted: |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 28, 2006, 7:58 pm Predmet: |
|
|
| no bolo s tym kopec trapenia - stranka by tu nebola keby obrovsku robotu neodviedol mdr.guitman (mimochodom admin gitaroveho fora) - tymto mu chcem velmi pekne podakovat ! a budem velmi rad ak stranke budete robit reklamu :wink: |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 28, 2006, 8:00 pm Predmet: |
|
|
| www.klubluc.sk - nevelky klub v Trencine - daju sa tu vsak organizovat mensie koncertiky - skvela atmosfera v takom utulnom prostredi |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirco Usadlík
Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 104 Bydlisko: Handlova
|
Zaslal: marca 30, 2006, 8:59 pm Predmet: |
|
|
| paaaaaaaaaani,nieco blisie handlovej nepozn do neakeho klubu na otvornie motorkarskej sezony.pozyvam vas ak budete mat cas tak sa stavte .pokecame..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 31, 2006, 5:32 pm Predmet: |
|
|
| mirco napísal: | | paaaaaaaaaani,nieco blisie handlovej nepozn do neakeho klubu na otvornie motorkarskej sezony.pozyvam vas ak budete mat cas tak sa stavte .pokecame..... | daj info o tej akcii - kedy, kde, co :?: :!: :?: rad by som dosiel pokecat :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|