Obsah fóra bubenici.com

Prezident republiky
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Kôš
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
dano
Šialenec

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 5, 2009, 10:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

to satano:...asi potrebujem dalsiu vysoku skolu aby som toto pochopil... icon_neutral.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
kvasha
Psychopat

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 5, 2009, 11:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

maiob napísal:
o tych dochodkaroch akoze 65 rokov a 5 tabletiek to tiez neviem aky malo zmysel... akoze nie je mi jasne ze ci normalny clovek co ma 65 a berie 5 tabletiek denne uz nemoze robit pri pase ale clovek v tom istom veku a stave sa moze prechadzat po palaci a podpisovat zakony???

Hovorím ti, choď sa niekoho takého spýtať a uvidíš čo ti povie. Nepoznám veľa starých ľudí ktorím by sa chcelo/ by mohli pracovať. A mnohí z nich nemajú ani 60, nie 65.
Pracoval si niekedy cely deň pri páse? Ak hej, skús sa vžiť do kože niekoho staršieho ako ty.

2alerce: Ahaaa, takže ako tu niekto písal, že prezident nevie povedať 2 súvislé vety podľa teba znamená, že to nevie urobiť celý národ, teda okrem voličov radičovej a tých pod 18 rokov? A tí čo volili Radičovú sú rozčarovaní z každej blbosti a sú namyslený?
Viem čoho to bol boj.
Mám 16, a ty? Môj pohľad na vec by mal byť ovplyvnený mojim vekom?

2python: To nebolo tebe ale maiobovi, ktorý sa pýtal na to, že prečo prezident môže mať 65, a dôchodcovia v takom veku už dlho nepracujú.

Niečo to odrážať musí, ale nie všetko. "Degradovať" celé Slovensko pre prezidenta podľa mňa nie je dobré.

Naposledy upravil kvasha dňa apríla 5, 2009, 11:55 pm, celkom upravené 2 krát
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
maiob
Šialenec

Založený: 06 Nov 2008

PríspevokZaslal: apríla 5, 2009, 11:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_arrowu.gif aj tak ta stale nechapem je prezident vo veku 65 rokov iny ako clovek 65 rocny ktory prezident nie je? ide o tu mentalnu stranku ...su ludia co mozu robit pri pase a v 65 maju ich nazory vacsi zmysel ako pan prezident ktory pusta do vetra totalne nezmyselne kraviny
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
kvasha
Psychopat

Založený: 19 Feb 2008

PríspevokZaslal: apríla 5, 2009, 11:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Áno, je iný v tom, že on má to šťastie a "normálne" žije a nebehá po doktoroch. Vieme ako to ku koncu bolo so Schusterom.

S tou mentálnou stránkou máš aj pravdu, sú aj "schopnejší" ľudia ako on.

Ale zas povedať, že nevie povedať 2súvislé vety nie je dobré. Zámerné menenie témy, kladenie protiotázok a vyhýbanie sa jemu "nevhodným" otázkam, je na tom až tak psychicky zle? Ale zas nehovorím, že má každé slovo premyslené a vhodné.
Návrat hore
Python
Psychopat

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 7:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ale zamrzi...ved usudte sami, toto je nas prezident, obycajny sedliak z krcmy, aspon tak na mna posobi

Na chodbe sa stretáva s Ficom a hlavnými gratulantmi. Pri emotívnom objatí s Pavlom Paškom prezident utrúsi: „Dali sme im, boha, novinárom.“
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
satano
Šialenec

Založený: 13 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 7:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Python napísal:
...„Dali sme im, boha, novinárom.“...

za to co sa dialo v mediach by si to zasluzilo i krajsi vyraz icon_lol.gif
Návrat hore
Python
Psychopat

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 7:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom

podla mna to co vyvadzal ficko bolo daleko horsie ako to co pisali media a teraz ked je kruh uzavrety tak uz sa tesim jak rozdrbu celu slovensku ekonomiku icon_neutral.gif
Návrat hore
Malcolm
Psychopat

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 7:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom

kvasha napísal:
maiob napísal:
o tych dochodkaroch akoze 65 rokov a 5 tabletiek to tiez neviem aky malo zmysel... akoze nie je mi jasne ze ci normalny clovek co ma 65 a berie 5 tabletiek denne uz nemoze robit pri pase ale clovek v tom istom veku a stave sa moze prechadzat po palaci a podpisovat zakony???

Hovorím ti, choď sa niekoho takého spýtať a uvidíš čo ti povie. Nepoznám veľa starých ľudí ktorím by sa chcelo/ by mohli pracovať. A mnohí z nich nemajú ani 60, nie 65.
Pracoval si niekedy cely deň pri páse? Ak hej, skús sa vžiť do kože niekoho staršieho ako ty.

2alerce: Ahaaa, takže ako tu niekto písal, že prezident nevie povedať 2 súvislé vety podľa teba znamená, že to nevie urobiť celý národ, teda okrem voličov radičovej a tých pod 18 rokov? A tí čo volili Radičovú sú rozčarovaní z každej blbosti a sú namyslený?
Viem čoho to bol boj.
Mám 16, a ty? Môj pohľad na vec by mal byť ovplyvnený mojim vekom?

2python: To nebolo tebe ale maiobovi, ktorý sa pýtal na to, že prečo prezident môže mať 65, a dôchodcovia v takom veku už dlho nepracujú.

Niečo to odrážať musí, ale nie všetko. "Degradovať" celé Slovensko pre prezidenta podľa mňa nie je dobré.
icon_eek.gif
davno si sa nepohadal ???.... nikde som nepovedal ze iba volici radicovej su osvieteny neviem skade si to vycital...... ale ak potrebujes velmi rozbehnut hadku tak prosim mohol by si sa viac zamysliet nez nieco napises
Návrat hore
satano
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 8:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Python napísal:
...jak rozdrbu celu slovensku ekonomiku icon_neutral.gif

presne tak ako ich predchodcovia icon_lol.gif ale bohuzial tak to na SVK chodi...co uz...
Návrat hore
dano
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 10:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom

...ako ich predchodcovia???...nikto netvrdi ze boli uplne cisti,ale v porovnani s tym co mame teraz to boli ekonomicki geniovia...nehnevaj sa,ale treba sa uz trosku prebrat so slepej oddanosti...
Návrat hore
satano
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 10:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom

dano napísal:
...ako ich predchodcovia???...nikto netvrdi ze boli uplne cisti,ale v porovnani s tym co mame teraz to boli ekonomicki geniovia...nehnevaj sa,ale treba sa uz trosku prebrat so slepej oddanosti...

lol, ze slepa oddanost icon_lol.gif ...pekneee
Návrat hore
Sebi77
Zabanovaný užívateľ

Založený: 25 Máj 2008

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 11:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom

heh a ze kto je tu xenofobny... inak preco asi volil juh viac Radicovu, nebol tam ziadny poriadny argument, stacili bilboardy v madarcine, ja narozdiel od teba proti madarom absolutne nic nemam..len mi vadi ta niektora neskonala hlupost, ked sa opytate takeho s deficitom inteligencie, ze preco volil toho koho volil..tak vam (a myslim ze ani sebe) nedokaze dat uspokojivu odpoved, presne to vystihol Zala v ,,Na telo" . Nuz radicova vytahovala tromfy, de sa len dalo...minula miliony na kampan a nevyslo jej to.. dokonca sa cudujem ze ta Dzurindova poskokyna nestala pred volebnymi miestnostami a nekupovala si hlasy za tri eura ako som to uz niekde pocul icon_lol.gif icon_lol.gif
Návrat hore
atiles
Usadlík

Založený: 01 Okt 2006

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 11:56 am    Predmet: Odpovedať s citátom

haha sebi má ale infošky, daj zdroj.
Návrat hore
vava
Prisťahovalec

Založený: 14 Máj 2008

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 12:06 pm    Predmet: aha Odpovedať s citátom

radicova vyhrala na juznom slovensku podla okresov, lebo nema podporovatelov, co idu do tankoch a klamu o slubenej autonomii a pod.. "madarska karta" zabrala na severe, kde madara 100 rokov nevideli. vyhrala podla krajov na objektivne rozvinutejsom zapadnom slovensku. prehrala aj kvoli vlastnej neutocnej politike, na rozdiel od mikloska o minulosti stareho uja skoro vobec nehovorila napriek tomu, ze on tieto (celkom legitimne) zbrane neustale pouzival. ak ste videli gasparovicovu reakciu v ta3 na povolebnu otazku , "ci mu nie je luto ze vyhral vdaka tomu, ze slovenska spolocnost je narodnostne polarizovana", tak vam musi byt jasne, ze toto nie je clovek hodny akejkolvek statnej, reprezentativnej ci diplomatickej funkcie. podobne ako harabin neustale klame, suvisle mu idu len prazdne frazy. ked ma vypotit odpoved na otazku k veci ci nebodaj vlastnu myslienku tak to fakt nema hlavu ani pätu. radicova by nebola idealna, ale gaspiho mnohonasobne prevysila. teraz tu mame na dalsie roky sprosty populisticky betonovy monolit koalicia- prezident a nema ho kto rozbit.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
jansk
Usadlík

Založený: 31 Mar 2008

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 12:41 pm    Predmet: super Odpovedať s citátom

volby dopadli vyborne a musim sa vam pri ze som mal mierne obavy z tej pani co kandidovala alenakoniec sa ukazalo ze spravna volba pre nasu krajinu zvitazila a ivan bude pokracovat je to aj uspech vlady a pevne verim ze ked bude mat nas prezident vacsie pravomoci tak do kresla zasadne v buducnosti robert fico

inac sa mi paci ako tu niektori tinejdzeri rozpravaju zeim to zacina pripominat komunizmus....tak dobre som sa uz davno nepobavil.... diky
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 1:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Úspechy? Aké?
Fico vyhral, čo sa dá robiť...
Návrat hore
Sebi77
Zabanovaný užívateľ

Založený: 25 Máj 2008

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 1:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

jaky fico...omg
Návrat hore
dano
Šialenec

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 1:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...odmietam argumenty proti Gasparovicovi, ze je stary, koktajuci, s Alzhaimerom a pod., keby to bola osobnost, volil by som ho aj keby toto vsetko bola pravda (spomente si na Jana Pavla II....). ALe Gasparovic nie je osobnost, je to babka v rukach inych, ktora mala v zivote neuveritelne stastie. Prezidentom by mal byt niekto, nie nikto. Dalsi priklad, Cesi maju Klausa, je to postavicka na pohladanie, chytam sa pri nom a jeho vyjadreniach za hlavu, ale je to osobnost, ktora sa neboji ist napr. proti strane ktoru sam zakladal,ak ma pocit ze je to spravne a dolezite a riskuje ze ho nebude v dalsich volbach podporovat...nehnevajte sa na mna, vsetci Ivanovi privrzenci, ale ten nas prezident si svoj urad nezasluzi. Ani moralne,ani tym co v zivote dokazal. A ak chcete namietat tym co dokazala Radicova, tak u nej je aspon moralka v poriadku. Minimalne preto by bola lepsim prezidentom. A uz vobec nechapem, preco by sa mladi ludia nemohli vyjadrovat ku komunizmu. Ved to je len dobre, ze si uvedomuju ze bol a aky bol... fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
alerce
Psychopat

Založený: 23 Nov 2008

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 2:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Sebi77 napísal:
jaky fico...omg

hadaj. kto vyhral podla teba?
Návrat hore
zarny1
Usadlík

Založený: 05 Máj 2007

PríspevokZaslal: apríla 6, 2009, 3:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ci uz tam je gasaparovic alebo radicova, slovensku to nijak zasadne nepomoze... pokial drzi opraty robertek fickovič
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Kôš Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 3 z 4

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre