| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
lizo
Založený: 27 Jan 2009 Príspevky: 2
|
Zaslal: júla 7, 2009, 2:57 pm Predmet: Tama rockstar - rytmičák - ladenie a blanenie |
|
|
| zdravím vás odborníci, chcem sa spýtať akú blanu by ste mi odporučili na tento rytmičák: http://www.prestoimages.com/store/rd2954/2954_pd1843836_1.jpg Ide o to, ze som skúšal jednovrstvovú remo pieskovú, a rezonančnú takisto remo. Mal som úderovku aj dvojsvrstvovú blanu evans a malo to celkom schopný zvuk, pretože vysoký a ostrý plecháč sa mi moc nepozdáva.....čo by ste tam teda dali ak by ste od neho chceli taký "hlbší" zvuk? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 4110
|
Zaslal: júla 7, 2009, 11:42 pm Predmet: |
|
|
| emperor, pinstripe, G2... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majak Prieskumník
Založený: 29 Jún 2007 Príspevky: 15 Bydlisko: 4.aprila 108, 908 80Sekule
|
Zaslal: októbra 20, 2009, 8:02 am Predmet: Tama rockstar |
|
|
| Nazdar,ja mám tiež snare Tama rock star - 14x 5,5". Mám tam hraciu blanu Evans Genera dry a reso továrenskú Tama. Nie je to síce hlboký zvuk, ale ani úplne nejaký vysoký.. Aspoň si myslím. Taký akurát. Ono to asi trošku závisí aj od ladenia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 4110
|
Zaslal: októbra 20, 2009, 8:24 pm Predmet: |
|
|
| a aky zvuk by si z toho rad dostal? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|