Obsah fóra bubenici.com

brutalne nudne forum
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 12:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Wow, pekná debata sa tu rozprúdila za ten čas čo som písal ten román! :D
@DVD: ak to vyjde, tak na Blue Ray Disc-u.. Takže to budete mať s tým napalovaním ťažkééé! :D :D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 12:46 am    Predmet: behemoth 1 Odpovedať s citátom

však pokračuj diskutujeme,co sa tyka zrozumiteľnosti otazok alebo diskutujúcich a cenzúry a gramatiky moj postoj je k tomuto troska liberalnejsi,nikde nieje napísane ze sa musia k tomu clenovia automaticky vyjadrovať,však pri dvoch detoch musis mat bozsku trpezlivost,samozrejme musi to mat nejaku uroven,ale co som si precital ne českej stránke tu som rozhodne necital,na koniec vsetko chápem a snazim sa aj ja ako osoba pisat k veci a správne,snad sa vypracujem....

a vraj nudne fórum!
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 12:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Wow, pekná debata sa tu rozprúdila za ten čas čo som písal ten román! :D
@DVD: ak to vyjde, tak na Blue Ray Disc-u.. Takže to budete mať s tým napalovaním ťažkééé! :D :D

He icon_lol.gif tusim v CZ stoji prehravac Blue Ray Disc-ov okolo 45 000 kaciek
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 1:05 am    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

hm do kelu,tak nato pôjdem az ked to budu premietat v letnom kine,prehravac 45 000tisic + dvd,to bude lacnejšie ist sa pozret na koncert icon_neutral.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 1:08 am    Predmet: Re: behemoth 1 Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
však pokračuj diskutujeme,co sa tyka zrozumiteľnosti otazok alebo diskutujúcich a cenzúry a gramatiky moj postoj je k tomuto troska liberalnejsi,nikde nieje napísane ze sa musia k tomu clenovia automaticky vyjadrovať,však pri dvoch detoch musis mat bozsku trpezlivost,samozrejme musi to mat nejaku uroven,ale co som si precital ne českej stránke tu som rozhodne necital,na koniec vsetko chápem a snazim sa aj ja ako osoba pisat k veci a správne,snad sa vypracujem....

Takto by som to napísal ja:

Však pokračuj, diskutujeme..Čo sa týka zrozumiteľnosti otázok alebo diskutujúcich, cenzúry a gramatiky, môj postoj je k tomuto troška liberálnejší. Nikde nieje napísané, že sa musia k tomu členovia automaticky vyjadrovať. Však pri dvoch deťoch musíš mať božskú trpezlivosť..
..samozrejme musí to mať nejakú úroveň, ale čo som si prečítal ne českej stránke, tu som rozhodne nečítal. Na koniec všetko chápem a snažím sa aj ja ako osoba písať k veci a správne, snáď sa vypracujem....

Vidíš rozdiel? Niektorým vetám (myšl. pochodom) nerozumiem, to ale nevadí.. V každom prípade som celkovo pochopil "wo co gou"..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 1:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom

najhoršie na tom, že mám práve skúškové obdobie a na opravy príspevkov nemám vela času.
Ide ale o to, že kopec tých nezrozumitelných príspevkov majú normálnu myšlienku a sú o niečom a teda ich nezmažem, ale celé to preformulovať a prepísať je nad moje schopnosti a preto týmto apelujem na každého jedného člena: SNAŽTE SA PÍSAŤ TAK, ABY NEBOLO NUTNÉ DO PRÍSPEVKOV ZASAHOVAŤ!!!! (hlavne čo do gramatiky a zrozumitelnosti)
Návrat hore
vAlve
Šialenec

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 1:17 am    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

hm do kelu,tak nato pôjdem az ked to budu premietat v letnom kine,prehravac 45 000tisic + dvd,to bude lacnejšie ist sa pozret na koncert icon_neutral.gif

ale neboj elektronika ide strasne rychlo dolu.Zasa vykomaju volaco nove,lepsie,a Bue Ray prehravace sa budu povalovat po TESCU za lacny peniaz icon_lol.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 1:25 am    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

vAlve napísal:

ale neboj elektronika ide strasne rychlo dolu.Zasa vykomaju volaco nove,lepsie,a Bue Ray prehravace sa budu povalovat po TESCU za lacny peniaz icon_lol.gif

jj ale to uz budeme vsetci stari a na bubnovanie nebudeme mat sily xD
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 1:29 am    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

aha!chápem chápem. myšlienkove prechody nechám tak, som aký som, u mňa je to skorej technická záležitosť pridávať znamienka, normálne nás vychovávaš, budem ťa volať otče Emil. icon_mrgreen.gif
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 1:31 am    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

aha!chápem chápem. myšlienkove prechody nechám tak, som aký som, u mňa je to skorej technická záležitosť pridávať znamienka, normálne nás vychovávaš, budem ťa volať otče Emil. icon_mrgreen.gif

:D skus pisat pomalsie teda icon_wink.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
vAlve
Šialenec

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 1:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ked ide o to ako sa animal vyjadruje,urcite sa oproti par prvym prispevkom polepsil,takze nebojte sa casom to bude fajn. inak ja s jeho textami problem nemam
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 3:21 am    Predmet: Odpovedať s citátom

vAlve napísal:
[
He icon_lol.gif tusim v CZ stoji prehravac Blue Ray Disc-ov okolo 45 000 kaciek

Dám vám zdarma tip: Playstation 3 ;)
Návrat hore
vAlve
Šialenec

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 3:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom

no jasne,aj mechaniky budu urcite lacnejsie ako prehravace fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
angus
Prieskumník

Založený: 16 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 11:05 am    Predmet: Re: brutalne nudne forum Odpovedať s citátom

drumsmaniac napísal:
neviem ci to je len moj nazor ale toto forum sa mi zda onicom. je tu prihlasenych 109 uzivatelov a stoho asi 20 pise do tohto fora.
Viem preco to tak asi je... budde to kvoli tym 20 kt. si myslia ze su nenormalny bossovia a ked sa nejaky zaciatocnik na nieco spyta skor ho vysmeju nez mu poradia... Tak potom o com je toto forum :?: :shock:

No s tymto nazorom sa stotoznujem aj ja. Okrem Emila a este mozno jedneho dvoch dalsich zivotaschopnych produktivnych jedincov tu skoro nikdy nikto nepovie nic napomocne alebo produktivne. Stale dookola sa tu omielaju sracky typu moj kamarat ma cinely headliner a vravel ze su super, a ja mu verim cize headliner su super, a podobne. Podla mna by si ludia co nemaju co povedat k danej teme mali asi trikrat premysliet ci maju k teme co povedat a ak nie tak si nepustat hubu na spacir. Koli tomu radsej chodim na roddyho foprum , alebo na drummerworld a tak podobne.
Návrat hore
mysho
Admin

Založený: 03 Máj 2006

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 11:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom

animal666palermo

K tej gramatike. Nepožadujem, aby si písal so 100% gramatikou. Požadujem aby sa to dalo čítať :)
Takisto by možno pomohlo kúsok aj štruktúrovanie príspevku. Je rozdiel keď napr. píšeš jeden príspevok (v kuse) viacerým užívateľom, ako keď to rozdelíš na odstavce.. atď atď :)

angus
Ono je to o tom, že ti ,,životaschopný produktívny jedincovia,, (väčšinou) nemajú toľko času aby sem chodili a denne sledovali čo sa tu deje :) (a ešte aj odpovedali)
No a k tomu, že do tem odpovedajú aj ľudia , čo nemajú priame skusenosti s danou problematikou... Ja sa väčšinou snažím odpovedať iba tam, s čím mám praktické skúsenosti :) (preto píśem málo :) )
Už som tu niekde písal, že by bolo lepšie sa tých komentárov radšej úplne zdržať, ako písať blbosti. No to je už na každom užívateľovi...
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 12:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

A hlavne toto je relatívne mladé fórum, snažím sa sem dostať nejakých bubeníkov.... no kvalitu EF-a keby mal každý z nás tak by to tu inak vyzeralo.
Bohužial, nie sme všetci borci
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 3, 2008, 1:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mysho napísal:

Ono je to o tom, že ti ,,životaschopný produktívny jedincovia,, (väčšinou) nemajú toľko času aby sem chodili a denne sledovali čo sa tu deje :) (a ešte aj odpovedali)
....

to je síce pravda, ale iba čiastočne.. Osobne obhospodarujem na 90% všetky fóra z Nokie N70.. Takže problém nieje "čas", ale ochota "nájsť spôsob".. ;)
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 2

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre