| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
drumsmaniac Prieskumník

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 24 Bydlisko: presov
|
Zaslal: októbra 25, 2006, 5:05 pm Predmet: brutalne nudne forum |
|
|
neviem ci to je len moj nazor ale toto forum sa mi zda onicom. je tu prihlasenych 109 uzivatelov a stoho asi 20 pise do tohto fora.
Viem preco to tak asi je... budde to kvoli tym 20 kt. si myslia ze su nenormalny bossovia a ked sa nejaky zaciatocnik na nieco spyta skor ho vysmeju nez mu poradia... Tak potom o com je toto forum :?: :shock: |
|
| Návrat hore |
|
 |
Metallica Usadlík

Založený: 23 Apr 2006 Príspevky: 221 Bydlisko: Kosice
|
Zaslal: októbra 25, 2006, 6:14 pm Predmet: |
|
|
| Neviem o akom vysmievani hovoris ale tu na tomto fore som to nevidel ...viac sa mi zda ze na muzikeri skor vysmeju ako poradia ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 871 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: októbra 26, 2006, 3:33 pm Predmet: |
|
|
| tak kamo neviem o co ti ide....ale povedz mi aspon jedno vysmiatie sa tu na tomto fore...pokial viem ziadne tu nebolo...skus si radsej este raz precitat vsetky prispevky a potom hovor.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumsmaniac Prieskumník

|
Zaslal: októbra 27, 2006, 4:47 pm Predmet: |
|
|
napr. mne samemu sa to stalo pytal som sa ze cim sa daju vicistit cineli a hned prve riadky co som cital tak boli pisane slovami ze aka to je k***t-ina
nemozem pochopi spravanie niektorych ludi ktory si myslia ze hned ked dostali palicky do ruky tak us vsetko vedeli a vsade boli.
ved kazdy bubenik musi niako zacat a kazdy jeden co tu je cez to presiel tak potom co sa seru a bavia sa na frajeroch
ved pointa tohto fora bola v tom,ze si mame pomahat a vymienat skusenosti :evil: |
|
| Návrat hore |
|
 |
Metallica Usadlík

Založený: 23 Apr 2006 Príspevky: 221 Bydlisko: Kosice
|
Zaslal: októbra 27, 2006, 9:51 pm Predmet: |
|
|
| aj taky ludia sa najdu ... ale nemozes zase odcudzovat cele forum zate ze ti neaky supr giga master znalec setkeho napisal taku odpoved |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumsmaniac Prieskumník

|
Zaslal: októbra 29, 2006, 10:02 am Predmet: nemozes zase odcudzovat cele forum |
|
|
| ten nazov je len ako uputavka ved aj ty si sa chytil |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: októbra 29, 2006, 1:39 pm Predmet: |
|
|
| mas dost pravdu, ale to s vysmievanim na muzikeri: keby si tam bol dlhsie, tiez ta sere, ze sa tam tocia furt tie iste otazky dokola a nikto si to neni schopny najst v historii...toto forum je len v zaciatkoch, cize je to iny pripad...piste... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumsmaniac Prieskumník

|
Zaslal: októbra 31, 2006, 5:08 pm Predmet: |
|
|
| no a dost casto sa stava ze ludia tak rychlo odbehnu od temy ze to az boli niekedy dozvies sa potom maximalne tak holu rit tak sa necuduj,ze sa ostatnym nechce cumiet do historie ked aj tak vedie,ze sa tam nic nedozvedia 8) |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: októbra 31, 2006, 6:26 pm Predmet: |
|
|
| utlkol si ma tym argumentom...vzdavam to, mas pravdu :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumsmaniac Prieskumník

|
Zaslal: novembra 8, 2006, 5:21 pm Predmet: |
|
|
som rad ze si to pochopil,ja tomuto foru nexcem ublizit len ho trocha skritizovat a to preto aby sme sa vseci posunuli zase o krok dopredu :wink:
a boli tak lepsi nes ostatni |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: novembra 9, 2006, 7:16 pm Predmet: |
|
|
uf dlho som tu nebol a vidim ze sa to tu trochu "zapalilo"...
...nooo viete chalani jedna vec je nieco skydat pod ciernu zem a druha vec je riesit to...
...toto forum funguje asi pol roka takze sa necudujem ze to tu nezije tak ako na inych forach ktore funguju roky...
...forum nema (skoro) ziadnu reklamu (okrem gitaroveho fora - lenze coze uz nam tu pridu gitaristi vypisovat) z toho vyplyva ze ludia nie su informovani...
...ja ako student nemam vela casu na spravu fora a uz vobec nie financie na rozvoj fora...som rad ked si kupim nove palicky...
...forum funguje len kvoli ohromnej laskavosti guitmana (admina gitaroveho fora ktory mi poskytol priestor)
...s forom bolo kopec roboty aby sa vobec rozbehlo a aby nejako fungovalo...
tak vas prosim mili bubenici...ked uz ma idete za nieco kritizovat (resp nie mna ale moj vytvor) tak skuste aj napisat akym sposobom by sa to dalo riesit popripade aspon zmenit momentalny "havarijny" stav...dakujem :wink: |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumsmaniac Prieskumník

|
Zaslal: novembra 10, 2006, 3:50 pm Predmet: |
|
|
hej a mas pravdu ja som ani nechcel skrityzovat toto forum len som chcel dat najavo niektorym drumerom aby sa trochu pozerali na svet realnejsie a neodjebovali kazdeho druheho
ja som nenormalne hrdi na toto forum lebo bez neho by som nevedel ani polovicu s toho co viem
takze teba som tym urcite nexcel krityzovat :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

|
Zaslal: novembra 11, 2006, 9:32 am Predmet: |
|
|
...kritizovat...
...nikto to tu nechce kritizovat, je to tu celkom fajin, akurat ludi je malo...sem tam technicka chybicka ale da sa to... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 422 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: apríla 12, 2007, 7:03 pm Predmet: |
|
|
| co sa tyka tej reklamy dalo by sa par krat vytapetovat cely (posarny) AZEt napismi *****WWW.BUBENICI.COM***** pripadne hociake ine fora (vseobecne - nie zrovna hudobneho zamerania) niake letaky alebo co by som si nevedel predstavit na to je prilis mala hustota bubenikov na svete |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 461 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: apríla 12, 2007, 7:17 pm Predmet: . |
|
|
no hej.. tomu sa hovorí že spam :)
bubenici.com je zapojené do reklamných systémov, ktoré by mali fórum troška zviditeľniť (a myslím, že tak aj robia :) )
takisto stále píšeme na rôzne stránky, či nemajú záujem o výmenu odkazu/banneru ..
chce to len čas a kvalitný obsah ;)
takže myslím, že je to otázka času (a penazí :) - ktoré však akosi nemáme takže zatiaľ času :) )
Ak by ste mali stánku na ktorej by ste chceli uverejniť odkaz/banner tak napíšte.. Takisto ak máte nejaký nápad na vylepšenie propagácie fóra (alebo návrh na zlepšenie) mail: bubenici@bubenici.com |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 733 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: októbra 25, 2007, 5:58 pm Predmet: |
|
|
| drumsmaniac napísal: | napr. mne samemu sa to stalo pytal som sa ze cim sa daju vicistit cineli a hned prve riadky co som cital tak boli pisane slovami ze aka to je k***t-ina
|
clovece, ty ako citas?!
okrem toho, ze si pouzil inu nadavku, nie tu, ktora bola v originali, je to cele scestne. Ta nadavka totiz neoznacovala tvoju otazku, ale Sitol.
pozri si to este raz http://www.bubenici.com/topic256.html#2862 |
|
| Návrat hore |
|
 |
joe Usadlík

Založený: 20 Okt 2007 Príspevky: 182 Bydlisko: Skalité
|
Zaslal: januára 2, 2008, 10:53 pm Predmet: pochvala |
|
|
hej, musím uznať že toto fórum ja super.. fakt že hej lebo teraz viem o bicích asi o 95 % viacej ako keď som toto tu nepoznal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 884 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 2, 2008, 11:20 pm Predmet: behemoth 1 |
|
|
precitajte si sféra bubeníkov cz,tu aby si človek dával na hubu pozor a na pravopis a co ja viem este,neviem dat na príklad makcen,no poseriem sa?je to tu dobre ked sa chcete baviť po nejakej odbornej stránke, prilis vela tem zbytočne zakladane,boli tu nejake invektívy ale paradoxne zo strany administrátorov na pisateľov o cenzúre nehovoriac,je tu velebená jedna značka a názor druhých je často spochybňovaní, ale to je ucelom diskusie,ta diskutujme, je to fantasticke delit sa spoločne o názory napríklad s EF škoda ze ich tu nieje viacej myslím celebrit,všeobecne hodnotím diskusne forum bubeníci bodka kom ako velice dobre,žiadne gitarove alebo ine fórum som nenašiel,skvela praca ale chce to benevolentnejšiu stratégiu a prístup k pisatelom príkladom je aj uz zmieňovana sféra bubenikov,je to tam občas hrube ale úprimne!!dobre dobre nemusíme sa opicit po cechoch
Brndo napísal:
Emil urcite vysoko oceni, ze si ho nazval celebritou :-P
:D:D:D:D:D:D
preco nie!mam este niekde odlozeny časopis popular ktorý o nom pisal,je to celebrita,aj v krajine kde niet núdza o spickovych hracov je uznavanym pojmom meno EF,to neznamená ze budem mat na všetko rovnakí nazor ako EF,nepodpisujem sa ako professional ale mam rovnakí rešpekt pred kazdym co tu pise a mam na to aj svoje bohate skúsenosti aby som sa niekedy dokázal vyjadriť k daným temam ako neprofessional,tesim sa na jeho nove dvd este som ho nevidel hrat respektívne uz dávno,ale co uz taxík je dráhy a cechy ďaleko, snad niekedy na slovensku.
jaj emilku, kúpim si to DVD nenapálim,sľubujem!originál je originál a vlastne je to aj úcta alebo neúcta,ked si kupis orginal alebo napaľujes,dosť problematická tema,nechce sa venovať niekto aj tejto teme?piecť ci nepiecť? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2953 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: januára 3, 2008, 12:18 am Predmet: |
|
|
Sa z toho poserie keš toto prečíta....
Hlavne je hustá táto pasáž: jaj emilku, kúpim si to DVD nenapálim,sľubujem...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1097
|
Zaslal: januára 3, 2008, 12:30 am Predmet: |
|
|
Áno,áno celebritu oceňujem!! :D Aj keď by som uprednostnil "Pán Boh", ako tu už tiež raz padlo.. :D :D
ale vážne.. Animal, na Českej sfére by Ťa s Tvojimi príspevkami a príspevkami tu prítomnej väčšiny mazali okamžite, resp. by si dostal "sodu", o akej by sa Ti tu nesnívalo.. Nie kvôli obsahu - ten je absolútne v poriadku -, ale kvôli zrozumiteľnosti a pravopisu. Sféra sa rokmi a permanentným buzerovaním userov vypracovala na sofistikovaný zdroj informácií. Áno, je tam určitá hierarchia, ale tá vznikla prirodzene.. Jednoducho, ľudia typu Mr Metronóm alebo Jakubko (nič proti nim, nepoznám ich osobne!) majú 2 možnosti. Buď inak formulovať názor, zamyslieť sa nad opodstatnenosťou témy, alebo prestať prispievať, lebo ich všetci ignorujú..
To, čomu Ty hovoríš cenzúra, je právo správcu viesť debatu správnym smerom. Ak by som bol správcom ja, bolo by tu o dosť zbytočných a od veci príspevkov menej. Navštevujem drummerforum.de, kde sú regule ešte prísnejšie (pri 1200 useroch naraz je Ti demokracia na hovno. Za minutu by si tam mal bordel, kt. by si nikdy nerozchodil) a tam podobné výstrelky ako tu (zakladanie out trídov) neprichádzajú vôbec do úvahy. Proste Ti to zmaže a na 3x dostaneš ban. Čau-hotovo..
Moja prítomnosť má slúžiť na postupné zvýšenie povedomia a získanie širšieho rozhľadu.. Mám takú náturu (asi kvôli tomu že mám 2 relat. malé deti), že ma niektoré zdanlivo dementné názory nedokážu rozhádzať a mám trpezlivosť odpovedať na otázky, kt. by niekoho iného rozosmiali (čo sa deje aj u mňa často) a mávol by nad nimi rukou.. Osobne by som sa mohol na to vy**ť, viem ale, akoby mne v období mojich začiatkov pomohlo pár tipov od niekoho, kto sa v tom trochu vyzná.. čo v r. 82 nebolo možné..
Všetko to chce čas.. Česi sú v tomto ďalej, netreba ich dobiehať, ani sa po nich opičiť.. Stačí, keď sa na začiatok posnažíme písať zrozumiteľne a bez brutálnych pravopisných chýb.. to totiž tiež o niečom svedčí. Napríklad o tom, ako mi záleží na tom, aby ma ostatní správne pochopili.. Nikto mi (Ti, vám) do hlavy nevidí..
Uff, to som sa zas rozkecal.. Už držím hubu.. :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|