Obsah fóra bubenici.com

Naj ceny na SR!!!
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Kôš
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
maiob
Šialenec

Založený: 06 Nov 2008

PríspevokZaslal: septembra 12, 2009, 6:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja ti prezradim len jedno verejne tajomstvo... vsetci su lacnejsi ako muziker icon_wink.gif
a pozor na slovnik
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
half-life2
Usadlík

Založený: 11 Máj 2009

PríspevokZaslal: septembra 12, 2009, 9:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

podla mna to nebude na skodu :) nejake cinely by neboli na skodu kupit lacnejsie nahodou :)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
johny
Usadlík

Založený: 21 Apr 2009

PríspevokZaslal: septembra 12, 2009, 9:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Aj tak som strašne zvedavý na tú stránku a ceny aké tam bude ponúkať:)
Ale aj tak si myslím že je dost odvážne napísať NAJLEPŠIE CENY V SR icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Návrat hore
alerce
Psychopat

Založený: 23 Nov 2008

PríspevokZaslal: septembra 12, 2009, 9:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mates: piaanko, klidek. fakt nechapem tvoj postoj. pytam sa ta na obligatne zalezitosti ako potencialny zakaznik niekedy v buducnosti, ale pri takomto pristupe, nech je ako chce ma moc nepresvedcis, a myslim ze malokoho. to si treba uvedomit. takze kludne si svoje tajomstva nechaj pre seba ;)
Návrat hore
Python
Psychopat

Založený: 03 Máj 2007

PríspevokZaslal: septembra 13, 2009, 12:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom

fakt zaujimavy pristup k potencionalnym zakaznikom, rodeny obchodnik pocuvaj icon_cheesygrin.gif

no aj tak mi vysvetli...ak to ide vsetko cez tie hudobniny, co znamena, ze to ma chlapec v uctovnictve a musi to predavat so ziskom co z toho mas ty...fakt tu nieco nesedi icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Malcolm
Psychopat

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: septembra 13, 2009, 12:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom

ako chces tak to bude nezakonne ako to tu citam ale tak vela stastia ...potom napis z basy ak ti to dokazu icon_neutral.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
dano
Šialenec

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: septembra 13, 2009, 8:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom

...zbytocna diskusia, z tohoto nic dobre nepozera...a take reci,ze ked "sa nieco pokazi,sam ktebe pridem a vyreklamujem" moze napisat ktokolvek,ale realizovat sa to neda...Slovensko je predsa len na to trosku privelke, aby niekto behal hore dolu a so ziskom. Navrhujem to tu uzamknut.
Návrat hore
half-life2
Usadlík

PríspevokZaslal: septembra 13, 2009, 10:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom

kaslite na to reklamacia nereklamacia na nejakom cinely sabian aax alebo zildjan k sa da nieco reklamovat ? jedine ak by bola ta nahoda ze vadny kus... takze ... enchajme sa prekvapit ;-)
Návrat hore
maiob
Šialenec

Založený: 06 Nov 2008

PríspevokZaslal: septembra 13, 2009, 10:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom

pokial si Sabian AAX alebo Zildjian K nemozes dovolit teraz nerataj s tym ze si to budem smoct dovolit potom ked to da "najlacnejsie na SVK" to sa bat nemusis zeby tie ceny boli take super luxusne ... a vzdy sa da nieco reklamovat
Návrat hore
mates48
Nováčik

Založený: 03 Máj 2008

PríspevokZaslal: septembra 13, 2009, 11:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom

alerce napísal:
mates: piaanko, klidek. fakt nechapem tvoj postoj. pytam sa ta na obligatne zalezitosti ako potencialny zakaznik niekedy v buducnosti, ale pri takomto pristupe, nech je ako chce ma moc nepresvedcis, a myslim ze malokoho. to si treba uvedomit. takze kludne si svoje tajomstva nechaj pre seba ;)

no jako potencialneho zakaznika tu nevidim nikoho ale ludi ktori radi rypu a snazia sa byt zaujimavy a predbiehat sa v tom kto mu viac nalozi je tu plno.
Návrat hore
mates48
Nováčik

PríspevokZaslal: septembra 13, 2009, 11:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom

johny napísal:
Ale aj tak si myslím že je dost odvážne napísať NAJLEPŠIE CENY V SR icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

je to odvazne ale aj preto ze ked niekto uvidi nahodou lepsiu cenu na neakej stranke na slovensku napise mi a ja mu skusim spravit este lepsiu tak jako to robia asi vsetci.
Návrat hore
mates48
Nováčik

PríspevokZaslal: septembra 13, 2009, 11:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Malcolm napísal:
ako chces tak to bude nezakonne ako to tu citam ale tak vela stastia ...potom napis z basy ak ti to dokazu icon_neutral.gif

nezakonne to neni a necakaj ze budem pisat preco. 1. naco by som to vysvetloval 2. nema to vyznam vysvetlovat lebo aj tak sa najde nejaky studovany inteligent co bude na nieco narazat 3. ci ma zavru alebo nie je tak trosku moja vec ale ked tam nahodou budem urcite sa ozvem...
Návrat hore
mates48
Nováčik

PríspevokZaslal: septembra 13, 2009, 11:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom

half-life2 napísal:
kaslite na to reklamacia nereklamacia na nejakom cinely sabian aax alebo zildjan k sa da nieco reklamovat ? jedine ak by bola ta nahoda ze vadny kus... takze ... enchajme sa prekvapit ;-)

podla mna svata pravda. si myslite ze kupivat cinely alebo bicie je jako kupit chladnicku...na cineli sa vam pri normalnom spravani nemoze nic stat...mam osobnu skusenost jeden cinel (meinl classic 18"C) mi drzi uz cez 2 roky a vobec nema ziadne praskliny ani klucovu dierku ani nic podobne...naozaj ze by to bola len vyrobna chyba a to ja reklamujem lebo som neni podvodnik ale kto mi neveri tak okey kludne ale nechajte si svoj nazor pre seba...
Návrat hore
johny
Usadlík

Založený: 21 Apr 2009

PríspevokZaslal: septembra 13, 2009, 12:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mates48 napísal:
johny napísal:

je to odvazne ale aj preto ze ked niekto uvidi nahodou lepsiu cenu na neakej stranke na slovensku napise mi a ja mu skusim spravit este lepsiu tak jako to robia asi vsetci.

Lenže nezabúdaj že každý ti povie že dá lepšiu cenu a dá ti to o 1euro lacnejšie tak to je fakt výhra ked si kupuješ nejaký činel za 300eur a niekdo ti ho da za 299 tak to je fkat super icon_cheesygrin.gif ale aj tak prajem veľa šťastia fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
half-life2
Usadlík

PríspevokZaslal: septembra 13, 2009, 12:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

johny napísal:
mates48 napísal:
johny napísal:

Lenže nezabúdaj že každý ti povie že dá lepšiu cenu a dá ti to o 1euro lacnejšie tak to je fakt výhra ked si kupuješ nejaký činel za 300eur a niekdo ti ho da za 299 tak to je fkat super icon_cheesygrin.gif ale aj tak prajem veľa šťastia fi_lone_ranger.gif
Napisal za cenu pouzitych tak to euro dole asi nebude ale asi viac .. ;-) uvidime... nema to vyznam sa tu hadat staci si pockat
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: septembra 13, 2009, 12:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No... Nakoľko už vieme kto bude mať najlepšie ceny v SR (a možno aj v okolí), dozvedeli sme sa, že "obchodník" nemá IČO a nieje firma, ďalej, že na záruku sa môžme vykašľať a celkovo, ako to vlastne bude fungovať, želám obchodu veľa zdaru a budúcim zákazníkom odporúčam nechať sa zbaviť svojprávnosti.. :)
Lock.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Kôš Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 2

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre