| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
MrMetronome Bubeník

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 1041
|
Zaslal: marca 13, 2010, 4:45 pm Predmet: |
|
|
| )) Prepáč je nepotrebné, bol som úplne mimo... mimo význam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Šialenec
Založený: 03 Aug 2008 Príspevky: 356
|
Zaslal: marca 21, 2010, 12:21 pm Predmet: |
|
|
Verbal spolu s B complex-om su moji oblubenci co sa slovenskej elektronicky-dramacovej sceny tyka, tento remix sa ku mne vdaka znamej dostal este skor nez som sa sem prihlasil a vcelku milo ma potesil, prave tie "minipidi" edity a efekty davaju niektorym pasazam Needle uplne novy rozmer..som zvedavy kedy ho budem pocut v ucku alebo radosti "nazivo".. :)
A tie bookletove fotky velmo chvalim, maju zaujimave farby dodavajuce atmosferu, miestami mi to slustnym sposobom pripomina staru Zochovu..asi jeden z dovodov preco sa mi tak pacia |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Bubeník

|
Zaslal: marca 21, 2010, 1:14 pm Predmet: |
|
|
| áno áno, B complex pracuje na ďalšej pesničke a DJ Gofjar (USA) remixuje "On the street" bude to také malé psycho EP...)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 993 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: marca 21, 2010, 3:24 pm Predmet: |
|
|
tak na B-complexov remix sa velmi tesim, jeho tvorba sa mi strasne paci a okrem ineho je to bratov spoluziak a idu nam spolu robit mastering dema  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Bubeník

|
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Bubeník

|
Zaslal: Máj 18, 2010, 12:58 pm Predmet: |
|
|
komentujte, kritizujte, vyjadrite sa!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 993 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: Máj 19, 2010, 10:46 am Predmet: |
|
|
no tak som to vypocul a tlak, fajnota ako aj ostatne songy akurat v tom prvom mi tam chyba trosku praca s rytmicakom (neviem ci vies co myslim...to take "šmrdolenie" medzi udermi alebo ako to nazvat, neviem ako je to odborne ), ale mozno si to tam nechcel
edit: ale potesim ta, stukam si klasicky na nete (spravy, bandzone, bubenici.com a tak) ked som tie dva dopocuval a zrazu som sa zbadal jak pridavam volume na On the street, ze aky mastny riff ...len tak dalej chlapDci |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Bubeník

|
Zaslal: Máj 19, 2010, 12:19 pm Predmet: |
|
|
Ďakujeme... áno, viem, myslíš Ghost notes (ale šmrdloneie to celkom vystihuje )... tá pesnička má byť "rovná". Musím povedať, že s tou nahrávkou Fly me like a kite, som (v rámci bicích) spokojný so svojou robotou. GN a šmrdlolenie som si užil tunak:
http://www.youtube.com/watch?v=TGLJYmGUUK0 |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Bubeník

|
Zaslal: júna 7, 2010, 2:49 pm Predmet: |
|
|
Borci, v stredu večer sa vidíme v Randall Clube, kto chce nech príde...SAKO, We Want Jam a Pixie and the devils...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|