| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Bubeník
Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1155 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 19, 2010, 7:40 pm Predmet: |
|
|
| box,rafting,beh lesným terénom,sex,alkohol,pro body,tv,biografické dokumenty knihy o hudbe a muzikantoch,cestovanie,dobré jedlo,a dalšie záležitosťi..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traviskoo Šialenec

Založený: 13 Jan 2009 Príspevky: 286 Bydlisko: 2.poschodie
|
Zaslal: februára 19, 2010, 7:42 pm Predmet: |
|
|
CS-ko let´s go  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 1241 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: februára 19, 2010, 7:43 pm Predmet: |
|
|
| Miles Davis autobiography. To je pecka. Skoro som plakal na konci. Treba jednoznacne v originali precitat ak mate moznost. Aj koho to az tak nezaujima, dozviete sa strasne veci a nieco sa aj naucite - pochopite. Mne to dost dalo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Bubeník
Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1155 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 20, 2010, 11:34 am Predmet: |
|
|
| zatiaľ som sa dostal len ku knihám,kiss,acdc,deep purple,roling stones,a filmovým dokumentom some kind of monster,a serialom BBC,ale čo ma fakt dostalo bol filmový dokument story of anvil,odporúčam každému!!!!dobré sú aj profily STV,ČT2..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
svolo Usadlík
Založený: 17 Jan 2010 Príspevky: 110 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: marca 28, 2010, 4:14 pm Predmet: |
|
|
Airsoft ma baví, ale strašne to žere peniaze. A osobne si zarábam tvorbou webov. Osobne ovládam (x)html, CSS, PHP + MySQL, začinam s JS, XML, Ajaxom a jQuerry ;) Kto vie o čo ide, tak vie, kto nie, pýtajte sa. Pokiaľ by aj bol eventuálny záujem o dobrý a lacný web s administráciou, píšte kľudne, či to je váš ujo, babka, dedko, hocikto, dohodneme sa ;) Robím aj s grafikom, pošlem referencie,... :)
PS:sorry za trošku reklamy... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

Založený: 13 Apr 2008 Príspevky: 560 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: marca 28, 2010, 9:55 pm Predmet: |
|
|
Tiez tak trosku pracujem s webmi ale ovladam zatial iba HTML xHTML CSS a z casti PHP a MySQL  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|