| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 4110
|
Zaslal: novembra 21, 2009, 4:46 pm Predmet: Nie sme len bubenici. Co Vas este bavi? |
|
|
fotky xichtov uz mame, teraz sa pochvalte s tym co vas okrem bicich este bavi?
Ja oblubujem muscle cars, vyrabam na chopper, zboznujem zbrane vsetkeho druhu a ich obsluhu.
Keby ma niekto zaujem o kvalitnu katanu tak som schopny zohnat a dodat za fajn prachy.
Okrem toho hravam CS a WoW |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

Založený: 16 Dec 2008 Príspevky: 812 Bydlisko: Paprikové čipsy
|
Zaslal: novembra 21, 2009, 5:18 pm Predmet: |
|
|
hadky s jazzmanmi
ale nie, mam vas rad . :P
mna bavia prechadzky v prirode, najlepsie hmliste jesenne, alebo snežné zimne.
a pochvalim sa že sa možno trošken rozumiem autam . to je asi tak secko
koncerty a muzika su samozrejmost |
|
| Návrat hore |
|
 |
LalinMartuch Šialenec

Založený: 14 Dec 2008 Príspevky: 365 Bydlisko: Topoľčany
|
Zaslal: novembra 21, 2009, 5:54 pm Predmet: |
|
|
niesme veru...:) a tak okrem bicich su kamosi/kamosky,cs a neake tie drobnosti na odreagovanie...:P
zabudol som.Rad si aj pospim...:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1330 Bydlisko: Spisska Bela / Kosice
|
Zaslal: novembra 21, 2009, 6:17 pm Predmet: |
|
|
Volam sa Peter a som alkoholik..
Kedysi som bol strasne namysleny, ale teraz uz nemam chybu...
okrem toho: Military air soft (NW aj mne sa pacia zbrane ), motorky (old school chopper moj sen), sport rekreacne (volejbal, lyzovanie, ping pong, bowling) 
Naposledy upravil FOGELtm dňa novembra 21, 2009, 6:27 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
JUROMURO Šialenec

Založený: 28 Jan 2008 Príspevky: 252 Bydlisko: sever
|
Zaslal: novembra 21, 2009, 6:22 pm Predmet: |
|
|
hm, okrem bicích? popri bicích? :-D , ale nie vazne ...
hokej, obcas aj skola,jedlo,motorky,hudba,priatelka, kamaráti, knihy necitam, :-D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Šialenec

Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 448 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: novembra 21, 2009, 6:54 pm Predmet: |
|
|
| hlavne krčmové posedenia, bezcieľne potulovanie sa po meste, kamaráti, knihy, muzika, keď je čas a nálada tak nejaká partia šachu, sem tam skočím do divadla. pol roka dozadu celkom často posilka, teraz už len doma dvíham. cez zimu doska. a v žiline funguje jedna nadácia, kde sa pracuje s postihnutými ľuďmi, tam som chodil dosť často pomáhať, teraz to od jesene flákam, ale v najbližšej dobe si chcem zase nájsť čas. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

Založený: 16 Dec 2008 Príspevky: 812 Bydlisko: Paprikové čipsy
|
Zaslal: novembra 21, 2009, 7:09 pm Predmet: |
|
|
ozaj, aj ja rád spím  |
|
| Návrat hore |
|
 |
joe Šialenec

Založený: 20 Okt 2007 Príspevky: 362 Bydlisko: Skalité
|
Zaslal: novembra 21, 2009, 8:44 pm Predmet: |
|
|
Hrávam florbal, okrem toho rád sa zaujímam o rôzne vedecké záležitosti (napr. nejaké výskumy, rôzne úkazy atď )
Rád spím a rád hovorím vtipy
A samozrejme moja priateľka ;)
Naposledy upravil joe dňa novembra 22, 2009, 12:12 am, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
PoTráveŠmyk Psychopat
Založený: 05 Jan 2009 Príspevky: 632 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: novembra 21, 2009, 9:11 pm Predmet: |
|
|
| akykolvek šport:P ,somelierstvo,baristika(chodim na hotelovku a mam moznosti tak to robim) knihy, bylinky a zajebavanie sa v kaviarniach ,čoudiť v čajovni vodnu a debatovat s inteligentnimi ludmi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny Usadlík

Založený: 21 Apr 2009 Príspevky: 186 Bydlisko: Martin city
|
Zaslal: novembra 21, 2009, 11:01 pm Predmet: |
|
|
FUUUU okrem bicich hudba samozrejme pocuvanie vsade kde sa da:P samozrejme priatelka , kamarati , dobre pivo a ties sporty ako plávanie , hrat s kamaratmi futbal a tak podobne  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dexter_Meinl Usadlík

Založený: 05 Okt 2008 Príspevky: 176 Bydlisko: Martin
|
Zaslal: novembra 22, 2009, 12:06 am Predmet: |
|
|
Volam sa Sajto
a bavi ma okrem bubnovania vysavanie umyvanie riadu xD
Ale nie nho mam rad zabavu,sport,a nervacenie sa ked opravujem nieco na autach :D A najviac milujem ked na nieco setrim a nikdy nenasetrim :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
stw Prieskumník

Založený: 31 Mar 2009 Príspevky: 24 Bydlisko: Krompachy
|
Zaslal: novembra 22, 2009, 12:07 am Predmet: |
|
|
samozrejme hudba je najlepsie co mame na tom svete, ale moje druhe hobby je elektronika a programovanie mikroprocesorov, ktore mi berie aj cas ktory by som radsej stravil za bicimi. co uz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kakavec Usadlík

Založený: 12 Máj 2007 Príspevky: 160 Bydlisko: TurZovkA
|
Zaslal: novembra 22, 2009, 12:43 am Predmet: |
|
|
| sex, alkohol, priatelia, kreslenie, tanec, DOTA a tak daaaaaaal..... :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Psychopat

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 596 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: novembra 22, 2009, 1:47 am Predmet: |
|
|
Maľba olejom, kresba, grafika, turistika (najlepšie cez noc, vždy keď sa nájde čas) nejaké tie antikorove šperky a tak ďalej.. .
Ale posledné roky sú tieto veci skôr rarita ako hobby, keďže väčšinu času venujem bicím. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dreddEY Šialenec
Založený: 03 Aug 2008 Príspevky: 356
|
Zaslal: novembra 22, 2009, 1:48 am Predmet: |
|
|
Ctim sa tak "nemuzne" kedze nie som ani militarista a ani auta ma okrem bugatti a oldtimerov nejak nevzrusuju, zato si rad posedim pri dobrom caji alebo v divadle, uz menej casto v nejakej z krciem. Dost casu travim aj citanim a cestovanim(patricne aj zarabanim na tieto "vystrelky" mimo financovania bicich..) a s tym spojenym trekkingom/turistikou a okrajovo aj horolezectvom. Okolo hudby a vseobecne umenia by sa toho naslo este vela, ale to dufam u kazdeho |
|
| Návrat hore |
|
 |
marko Usadlík

Založený: 30 Mar 2009 Príspevky: 140 Bydlisko: Prešov
|
Zaslal: novembra 22, 2009, 3:15 am Predmet: |
|
|
| Okrem hrania na bicich a nervov sa rad zabavim kazdou formou pitia alkoholu. Tiez som velky vyznavac vsetkych zien a parties, kde sa v hre svetiel zda kazda krajsia. Nesmiem zabudnut na relaxovanie formou povalovania sa pri serialoch a napchavania sa,kedze som vcelku chudy. Tot asi vse... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 2606 Bydlisko: Senica, pondelok - štvrtok Bratislava
|
Zaslal: novembra 22, 2009, 4:00 am Predmet: |
|
|
Taaakže:
Rád si vypijem s kamarátmi, keď je príležitosť. Keď príležitosť nie je, tak si ju spravíme :) Preferujem dobré pivo, no nepohrdnem ani čerešňou či hruškou.
Na telesnej a každú sobotu mimo nej hrávam floorball. V Senici už roky chodím na hokej (1. liga) a pozerám aj zápasy repre. 2x som bol na paintballe a neskutočne ma to bavilo.
Ďalším koníčkom je hudba, jej počúvanie aj produkovanie (a sem tam aj písanie textov, keď je nálada). Samozrejme treba spomenúť koncerty :)
Rád si prečítam dobrú knihu. Som schopný prečítať veľké kvantum strán za pár dní, ak má kniha dobrý dej.
Hrával som CSko, potom ma to prestalo baviť, neskôr som si chcel zase zahrať a sekalo mi to (asi kvôli netu), takže som na dôchodku a pôsobím ako fórum admin (hlavne) na jednom menšom portáli.
Som seriálový fanatik. Najradšej mám sci-fi Stargate, Battlestar Galactica, či komediálne How I Met Your Mother, Big Bang Theory, Black Books, IT Crowd, House MD a podobne.
Rád spím, milujem jedlo, prechádzky a kamarátov. Rád zabíjam čas čítaním fór, Facebookom a chatovaním s kamošmi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sauec Šialenec

Založený: 25 Máj 2007 Príspevky: 364 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: novembra 22, 2009, 9:27 am Predmet: |
|
|
| okrem bicich ma vazne nic ine nebavi.. vlastne hudba celkovo ma bavi.. , chcel by som nahravacie studio a prplat sa so zvukom to by ma este bavilo.. a samozrejme najviac ma bavi byt s priatelkou, ale to je ina kategoria ako hobby.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
MrMetronome Bubeník

Založený: 01 Sep 2007 Príspevky: 1041
|
Zaslal: novembra 22, 2009, 1:28 pm Predmet: |
|
|
ženy, sex, ľahké d., zákusky, dobré jedlo, studená česká plzeň, STOLNÝ FUTBAL!!! (kapelová zábava Pixie and the devils/klávesák zväčša vytrepe celú kapelu))), Biliard, poker, faraón a v poslednej dobe som sa vrátil k svojmu detskému hobby - lietajúce RC Modely ah... po inšpirácii pythonom ešte doplním, že milujem šoférovanie _ nočná, letná Bratislava... otvorené okno, prázdne cesty, ciga... alebo dlhé cesty... krása...))
Naposledy upravil MrMetronome dňa februára 19, 2010, 7:22 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pierre71 Usadlík

Založený: 27 Mar 2008 Príspevky: 104
|
Zaslal: novembra 22, 2009, 3:22 pm Predmet: |
|
|
Tákže mňa okrem bicích baví hlavne :jazdenie na motorke....autá,baby..a Rybárčenie...........  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|