| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 181
|
Zaslal: septembra 20, 2008, 4:59 pm Predmet: |
|
|
| ..moze mi niekto vysvetlit, preco akonahle sa objavi naznak konfliktu tak sa ten topic uzamkne? nehnevajte sa, ale to je ubohe,inak to nazvat nedokazem...tomuto hovorite forum? Viete odcoho je to slovo odvodene? Nie od pochlebovacnych prispevkov ale od hlavneho rimskeho namestia,kde si mohol kazdy povedat svoj nazor...som zvedavy na vasu odpoved mili administratori a podla nej zvazim, ci ma pre mna vyznam na toto "forum" este chodit...je mi jasne za ja nie som ten, od ktoreho pritomnosti to tu stoji alebo pada,ale ak sa tu kazdy nazorovy stret mieni riesit takto, tak zbohom... |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 462 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: septembra 20, 2008, 5:23 pm Predmet: |
|
|
| Aj ja súhlasím s tým, že fórum je na to aby si ľudia povedali svoj názor a pre pár ostrejších poznámok by sa téma nemala zamykať, ale musíš uznať aj ty, že napr. téma "Čo je lepšie" bola, s prepáčením, zasratá od sprostých poznámok. K téme bolo napísaných možno 30 % príspevkov. Ale ak niekto chce tvrdiť o druhom, že niekomu radí preto aby na tom zarobil a podobne, je podľa mňa úbohé a to na bubenícke fórum nepatrí. Koniec koncov na to doplatí aj tak len ten dotyčný, ktorý sa na niečo pýtal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

|
Zaslal: septembra 20, 2008, 5:28 pm Predmet: |
|
|
...ved hej,ale obidvaja akteri mali na tej eskalacii svoj podiel, keby mne niekto napisal taky vyhviezdickovany prispevok, tak mu odpoviem bez hviezdiciek...a zase dalsia vec, moj tunajsi prispevok som napisal pred nightwolfovym poslednym prispevkom v tom topicu, ktory som tym padom necital...keby ho najskor napisal a potom uzamkol, skor by som to akceptoval, lebo to uzamknutie viacmenej vysvetlil.Takto mi to pripadalo neprimerane.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1097
|
Zaslal: septembra 20, 2008, 5:41 pm Predmet: |
|
|
Zbytočne sa to hrotí.. Kľudne tú tému Nightwolf odomkni, rozumnejšie by bolo premazať OTčka.. Tak sa to po vybavených konfliktoch robieva všade.
Ku konfliktom: nemám 12 rokov aby som sa kvôli jednej virtuálnej hádke urážal a prestal "niekam chodiť".. Zároveň mám -ako každý iný- právo reagovať na osobný útok, čo sa aj stalo.. Myslím si o tom svoje a pokračovať vo "vysvetľovaní" nepovažujem za potrebné, táto vec je pre mňa uzavretá... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

|
Zaslal: septembra 20, 2008, 5:51 pm Predmet: |
|
|
...aj ja som radsej za vymazavanie, ale uz som ticho...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1097
|
Zaslal: septembra 20, 2008, 6:19 pm Predmet: |
|
|
| Je to tam poupratované, možete pokračovať.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Usadlík

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 140 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: novembra 3, 2008, 2:45 am Predmet: |
|
|
| Máte nastavený zlý čas páni.... treba to prehodiť na zimný.... :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1594 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: novembra 3, 2008, 4:33 pm Predmet: |
|
|
| daj si nastavenia a nastav si tam správne časové pásmo, teda GMT+1 a bude to oukej ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|