Obsah fóra bubenici.com
Forum
Strana
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: novembra 30, 2007, 4:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ze je tam priloha ... pravdepodobne to bude obrazok
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Pandora
Prieskumník

Založený: 29 Okt 2007

PríspevokZaslal: novembra 30, 2007, 5:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

čo ja viem či ju hra poriadne:)..ale asi nie keď ho dosť často zd***vajú.... no tak potom to bude možno len skúsenosťami
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
drumstar
Admin

Založený: 25 Mar 2006

PríspevokZaslal: decembra 19, 2007, 6:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

mysho napísal:
dik icon_cool.gif

tato pochvala patrí nielen admin teamu ale aj všetkým užívateľom, ktorí toto fórum vytvárajú ;)

a hlavne mne ze som ho vobec zalozil icon_cool.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
mysho
Admin

Založený: 03 Máj 2006

PríspevokZaslal: decembra 19, 2007, 10:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:
a hlavne mne ze som ho vobec zalozil icon_cool.gif

aáááá.. :)

zdravím ťa, drumstar.. (po dlhom čase)

no hej.. nejak bližšie som nešpecifikoval úlohy jednotlivých členov admin. teamu :) Samozrejme do admin. teamu patríš aj Ty t.z. aj ty si tam bol zahrnutý :)
Návrat hore
drumstar
Admin

Založený: 25 Mar 2006

PríspevokZaslal: decembra 19, 2007, 10:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

chcem som byt dolezity icon_cool.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

Založený: 05 Dec 2007

PríspevokZaslal: januára 19, 2008, 10:04 am    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

ako jakubka zvozil EF tak sem už jakubko neprispieva,škoda nie?
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: januára 19, 2008, 10:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom

môže byť, nemám o tom prehľad, teraz :) Každopádne si myslím, že sa nič extra nestalo. Ak sa začne jakubko normálne správať a hlavne normálne PÍSAŤ tak nikto ho za nič nezvozí. Treba si uvedomiť, že tu nie sme na POKECI a nemôžme písať čo chceme (resp. je na to určená iba sekcia OFFTOPIC)

mysho
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 19, 2008, 12:05 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

no takto,môj názor je že jakubko pravdepodobne nemá až taký všeobecní prehlad rozhľad a nevedel špecifikovat respektívne presne formulovať svoje otázky,no a čo?nehnevaj sa na mňa ale komu to prospeje že pomaly tu už človek nemôže posrandovať alebo vyjadriť nesúhlas,tak potom kde je demokracia?chudák jakubko,ak som si dobre všimol až také hrozne príspevky nemal,áno evidentne bol dezorientovaný ale doslova odplašiť nadšenca tiež nieje múdre,vymieňajú sa tu skúsenosti a rady prečo neodpovedať a poprípade nenasmerovať jakubka na správnu cestu,mýlim sa?snáď ho to správne nasralo a raz nám to všetkým ukáže!!!!!!!!!! icon_frown.gif JANOŠÍK
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: januára 19, 2008, 12:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Príspevky nemal zlé, ale pozri na tú haldu zbytočných a irelevantných tém čo založil...
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 19, 2008, 12:26 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

no boóóóže,však sa to aj tak všetko vyselektovalo!!!mne ide o to že nikto múdry z neba nespadol,každý sa časom učí zdokonaľuje,ale takýto tvrdi prístup a zbytočná arogancia môže niekoho odradiť znechutiť,nieje nás až tak veľa myslim bubeníkov a bubeničok aby sme si mohli dovoliť takýto luxus a odplašiť snáď aj dobrého chalana kolegu... icon_cry.gif potom tu budu len sekvecery a maduar icon_mrgreen.gif
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 1:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...v takom pripade smrtelne vazne radsej obetujme toto forum, nech len jakubko hra, lebo to co si napisal, mi nahana strach icon_cheesygrin.gif fuj, ze maduar....bueeee....
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 1:19 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

tak to radšej na bubenicky oltár položme zarezaného kohúta ako obetovať fórum,snáď bohovia bubnovania budu milostivými,maduar fakt BLéééééééééééééééééé ps.jakubko už píše,a myslim že si už synchronizuje svoje myšlienky otázky a príspevky
Návrat hore
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 1:29 pm    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

animal666palermo napísal:
no takto,môj názor je že jakubko pravdepodobne nemá až taký všeobecní prehlad rozhľad a nevedel špecifikovat respektívne presne formulovať svoje otázky,no a čo?nehnevaj sa na mňa ale komu to prospeje že pomaly tu už človek nemôže posrandovať alebo vyjadriť nesúhlas,tak potom kde je demokracia?chudák jakubko,ak som si dobre všimol až také hrozne príspevky nemal,áno evidentne bol dezorientovaný ale doslova odplašiť nadšenca tiež nieje múdre,vymieňajú sa tu skúsenosti a rady prečo neodpovedať a poprípade nenasmerovať jakubka na správnu cestu,mýlim sa?snáď ho to správne nasralo a raz nám to všetkým ukáže!!!!!!!!!! icon_frown.gif JANOŠÍK

Verim ze raz pride cas ked dokazem takto formulovat svoje myslienky a budem mat na to aj patricnu odvahu icon_biggrin.gif Nemozem inak ako suhlasit, naozaj treba sa niekedy aj trosku povzniest nad niektorymi vecami a reagovat na ne ked uz nie s s laskou tak aspon toleranciou icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 1:45 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

písalo sa tu že toto fórum je nudne,asi aj preto že niektorý jednotlivci sa boja alebo nedokážu nájsť tie správne slova,a keď nájdu odvahu aj niečo nápisu hneď za gramatiku alebo nezrozumiteľnosť textu ich niekto skadruje,aj mňa Ef zvozil pod čiernu zem,že nech si dám kávu,ak som ho dobre pochopil asi aby som vytriezvel,xixix nebol na mňa práve najpríjemnejší,ale prežil som to takže,trpezlivosť...
Návrat hore
Foo Fighter
Psychopat

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 2:41 pm    Predmet: Re: negative attitude Odpovedať s citátom

písalo sa tu že toto fórum je nudne,asi aj preto že niektorý jednotlivci sa boja alebo nedokážu nájsť tie správne slova,a keď nájdu odvahu aj niečo nápisu hneď za gramatiku alebo nezrozumiteľnosť textu ich niekto skadruje,aj mňa Ef zvozil pod čiernu zem,že nech si dám kávu,ak som ho dobre pochopil asi aby som vytriezvel,xixix nebol na mňa práve najpríjemnejší,ale prežil som to takže,trpezlivosť...

icon_lol.gif lenze ked si precitas svoje prve prispevky na tomto fore, tak ti bude jasne preco ti to napisal
Návrat hore
mysho
Admin

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 3:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

citácia:

je rozdiel keď niekto napíše NORMÁLNE, že niečo nevie, ako keď tu niekto napíše nezmysly blbosti čo si musím 10x prečítať aby som pochopil že asi o čo mu ide. Ak normálne napíšes tak ti aj normálne odpovedajú.
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 4:41 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

Foo Fighter napísal:

icon_lol.gif lenze ked si precitas svoje prve prispevky na tomto fore, tak ti bude jasne preco ti to napisal
tak pozor,keď niekto píše že treba zakopavať činely nemôžem sa ubraniť troške irónie a nekomentovať absurditu,mimochodom od teba som toho tiež moc múdreho nečítal,pán nedotknutelny
Návrat hore
Foo Fighter
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 4:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ale ja nehovorim o obsahovej stranke tych prispevkov, ale o vonkajsej forme (bodky, ciarky a podobne)
Návrat hore
animal666palermo
Psychopat

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 4:55 pm    Predmet: negative attitude Odpovedať s citátom

chápem a každý sa zdokonaľuje,že občas niekomu unikne bodka čiarka niekedy aj písmeno nieje nič na ohováranie nebodaj na výsmech
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: januára 20, 2008, 7:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Už keď tu padá môj nick, dovolím si zareagovať:
na úvod, toto je bubenícke fórum, nie pokec.sk, kde si v rámci "demokracie" (ktorú si tu niektorí často mýlia s anarchiou) založím tému "ako som sa dnes ráno dobre vy**kal" a môžeme(te) to rozoberať..
Pokiaľ si dobre pamätám, tak asi pol roka ma "lámal" admin, či by som sem neprišiel a obrazne povedané "trošku to tu neprevetral". Našu výmenu názorov a moje pripomienky (mimo SS) si môžete pozrieť na čes. sfére ;) a myšo môže SSky potvrdiť osobne.
Treba si určiť priority, ktoré (či sa vám to páči alebo nie) určujú správcovia a "majitelia" fóra.. Keď chcú fórum kt. bude mať nejakú informatívnu hodnotu, tak treba "srandovať" v offtopicu. Inak sa ľudia ako Jakubko (hľadajúci odpoveď na svoje otázky) bude musieť preklikávať tisícami síce hrozne vtipných, ale nič nehovoriacich príspevkov.. Takto to ale niektorí z vás nevidia. Že? ;)
Toto isté sa týka pravopisu, zrozumiteľnosti a formulovania. Načo mi je superinformácia, kt. je "zakódovaná" tak, že jej rozumie len odosielateľ?? Za úroveň zvládnutia slovenčiny by som sa na mieste niektorých z vás hanbil a radšej by som sa písomne neprejavoval. Stále sa tento národ bije do pŕs "aký sme my Slováci", ale 70% nevie, aké "y/i" sa píše v jednotnom alebo množnom čísle. Niektorí z vás píšu ako Mongoli.. (a nielen na tomto fóre). A aj keď sa na tom bavím, v podstate to je smutné.. Takže treba začať hlavne u seba a až potom sa navážať do druhých..
Osobne sledujem líniu, ktorú určila správa fóra a tá má o tom ako by to tu malo vyzerať nejakú predstavu. Mojou úlohou je pomôcť s realizáciou.. Ak sa vám to nepáči, sú len 2 možnosti..aké, viete sami.. ;)

Existuje na nete milión chat roomov, kde -ak máte záujem- môžete rozoberať veci okolo muziky a nástrojov na "niektorými z vás preferovanej" úrovni. Milión prvé fórum zakladať nemusíme(te).. Je to ale len na vás.. ;)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Zaslať odpoveď    Obsah fóra bubenici.com -> členovia - adminovi Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 5 z 6

Prejdi na: