| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
gondorcan Usadlík

Založený: 05 Mar 2007 Príspevky: 238 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: novembra 30, 2007, 4:41 pm Predmet: |
|
|
| ze je tam priloha ... pravdepodobne to bude obrazok |
|
| Návrat hore |
|
 |
Pandora Prieskumník
Založený: 29 Okt 2007 Príspevky: 9 Bydlisko: Prievidza
|
Zaslal: novembra 30, 2007, 5:31 pm Predmet: |
|
|
| čo ja viem či ju hra poriadne:)..ale asi nie keď ho dosť často zd***vajú.... no tak potom to bude možno len skúsenosťami |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: decembra 19, 2007, 6:01 pm Predmet: |
|
|
| mysho napísal: | dik
tato pochvala patrí nielen admin teamu ale aj všetkým užívateľom, ktorí toto fórum vytvárajú ;) |
a hlavne mne ze som ho vobec zalozil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 395 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: decembra 19, 2007, 10:36 pm Predmet: |
|
|
| citácia: | a hlavne mne ze som ho vobec zalozil  |
aáááá.. :)
zdravím ťa, drumstar.. (po dlhom čase)
no hej.. nejak bližšie som nešpecifikoval úlohy jednotlivých členov admin. teamu :) Samozrejme do admin. teamu patríš aj Ty t.z. aj ty si tam bol zahrnutý :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: decembra 19, 2007, 10:54 pm Predmet: |
|
|
chcem som byt dolezity  |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 558 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 19, 2008, 10:04 am Predmet: negative attitude |
|
|
| ako jakubka zvozil EF tak sem už jakubko neprispieva,škoda nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: januára 19, 2008, 10:49 am Predmet: |
|
|
môže byť, nemám o tom prehľad, teraz :) Každopádne si myslím, že sa nič extra nestalo. Ak sa začne jakubko normálne správať a hlavne normálne PÍSAŤ tak nikto ho za nič nezvozí. Treba si uvedomiť, že tu nie sme na POKECI a nemôžme písať čo chceme (resp. je na to určená iba sekcia OFFTOPIC)
mysho |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 19, 2008, 12:05 pm Predmet: negative attitude |
|
|
no takto,môj názor je že jakubko pravdepodobne nemá až taký všeobecní prehlad rozhľad a nevedel špecifikovat respektívne presne formulovať svoje otázky,no a čo?nehnevaj sa na mňa ale komu to prospeje že pomaly tu už človek nemôže posrandovať alebo vyjadriť nesúhlas,tak potom kde je demokracia?chudák jakubko,ak som si dobre všimol až také hrozne príspevky nemal,áno evidentne bol dezorientovaný ale doslova odplašiť nadšenca tiež nieje múdre,vymieňajú sa tu skúsenosti a rady prečo neodpovedať a poprípade nenasmerovať jakubka na správnu cestu,mýlim sa?snáď ho to správne nasralo a raz nám to všetkým ukáže!!!!!!!!!! JANOŠÍK |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2231 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: januára 19, 2008, 12:14 pm Predmet: |
|
|
| Príspevky nemal zlé, ale pozri na tú haldu zbytočných a irelevantných tém čo založil... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 19, 2008, 12:26 pm Predmet: negative attitude |
|
|
no boóóóže,však sa to aj tak všetko vyselektovalo!!!mne ide o to že nikto múdry z neba nespadol,každý sa časom učí zdokonaľuje,ale takýto tvrdi prístup a zbytočná arogancia môže niekoho odradiť znechutiť,nieje nás až tak veľa myslim bubeníkov a bubeničok aby sme si mohli dovoliť takýto luxus a odplašiť snáď aj dobrého chalana kolegu... potom tu budu len sekvecery a maduar  |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1415 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: januára 20, 2008, 1:10 pm Predmet: |
|
|
...v takom pripade smrtelne vazne radsej obetujme toto forum, nech len jakubko hra, lebo to co si napisal, mi nahana strach fuj, ze maduar....bueeee.... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 20, 2008, 1:19 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| tak to radšej na bubenicky oltár položme zarezaného kohúta ako obetovať fórum,snáď bohovia bubnovania budu milostivými,maduar fakt BLéééééééééééééééééé ps.jakubko už píše,a myslim že si už synchronizuje svoje myšlienky otázky a príspevky |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 109
|
Zaslal: januára 20, 2008, 1:29 pm Predmet: Re: negative attitude |
|
|
| animal666palermo napísal: | no takto,môj názor je že jakubko pravdepodobne nemá až taký všeobecní prehlad rozhľad a nevedel špecifikovat respektívne presne formulovať svoje otázky,no a čo?nehnevaj sa na mňa ale komu to prospeje že pomaly tu už človek nemôže posrandovať alebo vyjadriť nesúhlas,tak potom kde je demokracia?chudák jakubko,ak som si dobre všimol až také hrozne príspevky nemal,áno evidentne bol dezorientovaný ale doslova odplašiť nadšenca tiež nieje múdre,vymieňajú sa tu skúsenosti a rady prečo neodpovedať a poprípade nenasmerovať jakubka na správnu cestu,mýlim sa?snáď ho to správne nasralo a raz nám to všetkým ukáže!!!!!!!!!! JANOŠÍK |
Verim ze raz pride cas ked dokazem takto formulovat svoje myslienky a budem mat na to aj patricnu odvahu Nemozem inak ako suhlasit, naozaj treba sa niekedy aj trosku povzniest nad niektorymi vecami a reagovat na ne ked uz nie s s laskou tak aspon toleranciou  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 20, 2008, 1:45 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| písalo sa tu že toto fórum je nudne,asi aj preto že niektorý jednotlivci sa boja alebo nedokážu nájsť tie správne slova,a keď nájdu odvahu aj niečo nápisu hneď za gramatiku alebo nezrozumiteľnosť textu ich niekto skadruje,aj mňa Ef zvozil pod čiernu zem,že nech si dám kávu,ak som ho dobre pochopil asi aby som vytriezvel,xixix nebol na mňa práve najpríjemnejší,ale prežil som to takže,trpezlivosť... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Psychopat

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 869 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: januára 20, 2008, 2:41 pm Predmet: Re: negative attitude |
|
|
| animal666palermo napísal: | | písalo sa tu že toto fórum je nudne,asi aj preto že niektorý jednotlivci sa boja alebo nedokážu nájsť tie správne slova,a keď nájdu odvahu aj niečo nápisu hneď za gramatiku alebo nezrozumiteľnosť textu ich niekto skadruje,aj mňa Ef zvozil pod čiernu zem,že nech si dám kávu,ak som ho dobre pochopil asi aby som vytriezvel,xixix nebol na mňa práve najpríjemnejší,ale prežil som to takže,trpezlivosť... |
lenze ked si precitas svoje prve prispevky na tomto fore, tak ti bude jasne preco ti to napisal |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: januára 20, 2008, 3:08 pm Predmet: |
|
|
| citácia: | | písalo sa tu že toto fórum je nudne,asi aj preto že niektorý jednotlivci sa boja alebo nedokážu nájsť tie správne slova,a keď nájdu odvahu aj niečo nápisu hneď za gramatiku alebo nezrozumiteľnosť textu ich niekto skadruje,aj mňa Ef zvozil pod čiernu zem,že nech si dám kávu,ak som ho dobre pochopil asi aby som vytriezvel,xixix nebol na mňa práve najpríjemnejší,ale prežil som to takže,trpezlivosť... |
je rozdiel keď niekto napíše NORMÁLNE, že niečo nevie, ako keď tu niekto napíše nezmysly blbosti čo si musím 10x prečítať aby som pochopil že asi o čo mu ide. Ak normálne napíšes tak ti aj normálne odpovedajú. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 20, 2008, 4:41 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| Foo Fighter napísal: | | animal666palermo napísal: | | písalo sa tu že toto fórum je nudne,asi aj preto že niektorý jednotlivci sa boja alebo nedokážu nájsť tie správne slova,a keď nájdu odvahu aj niečo nápisu hneď za gramatiku alebo nezrozumiteľnosť textu ich niekto skadruje,aj mňa Ef zvozil pod čiernu zem,že nech si dám kávu,ak som ho dobre pochopil asi aby som vytriezvel,xixix nebol na mňa práve najpríjemnejší,ale prežil som to takže,trpezlivosť... |
lenze ked si precitas svoje prve prispevky na tomto fore, tak ti bude jasne preco ti to napisal | tak pozor,keď niekto píše že treba zakopavať činely nemôžem sa ubraniť troške irónie a nekomentovať absurditu,mimochodom od teba som toho tiež moc múdreho nečítal,pán nedotknutelny |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Psychopat

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 869 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: januára 20, 2008, 4:50 pm Predmet: |
|
|
| ale ja nehovorim o obsahovej stranke tych prispevkov, ale o vonkajsej forme (bodky, ciarky a podobne) |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: januára 20, 2008, 4:55 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| chápem a každý sa zdokonaľuje,že občas niekomu unikne bodka čiarka niekedy aj písmeno nieje nič na ohováranie nebodaj na výsmech |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 449
|
Zaslal: januára 20, 2008, 7:20 pm Predmet: |
|
|
Už keď tu padá môj nick, dovolím si zareagovať:
na úvod, toto je bubenícke fórum, nie pokec.sk, kde si v rámci "demokracie" (ktorú si tu niektorí často mýlia s anarchiou) založím tému "ako som sa dnes ráno dobre vy**kal" a môžeme(te) to rozoberať..
Pokiaľ si dobre pamätám, tak asi pol roka ma "lámal" admin, či by som sem neprišiel a obrazne povedané "trošku to tu neprevetral". Našu výmenu názorov a moje pripomienky (mimo SS) si môžete pozrieť na čes. sfére ;) a myšo môže SSky potvrdiť osobne.
Treba si určiť priority, ktoré (či sa vám to páči alebo nie) určujú správcovia a "majitelia" fóra.. Keď chcú fórum kt. bude mať nejakú informatívnu hodnotu, tak treba "srandovať" v offtopicu. Inak sa ľudia ako Jakubko (hľadajúci odpoveď na svoje otázky) bude musieť preklikávať tisícami síce hrozne vtipných, ale nič nehovoriacich príspevkov.. Takto to ale niektorí z vás nevidia. Že? ;)
Toto isté sa týka pravopisu, zrozumiteľnosti a formulovania. Načo mi je superinformácia, kt. je "zakódovaná" tak, že jej rozumie len odosielateľ?? Za úroveň zvládnutia slovenčiny by som sa na mieste niektorých z vás hanbil a radšej by som sa písomne neprejavoval. Stále sa tento národ bije do pŕs "aký sme my Slováci", ale 70% nevie, aké "y/i" sa píše v jednotnom alebo množnom čísle. Niektorí z vás píšu ako Mongoli.. (a nielen na tomto fóre). A aj keď sa na tom bavím, v podstate to je smutné.. Takže treba začať hlavne u seba a až potom sa navážať do druhých..
Osobne sledujem líniu, ktorú určila správa fóra a tá má o tom ako by to tu malo vyzerať nejakú predstavu. Mojou úlohou je pomôcť s realizáciou.. Ak sa vám to nepáči, sú len 2 možnosti..aké, viete sami.. ;)
Existuje na nete milión chat roomov, kde -ak máte záujem- môžete rozoberať veci okolo muziky a nástrojov na "niektorými z vás preferovanej" úrovni. Milión prvé fórum zakladať nemusíme(te).. Je to ale len na vás.. ;) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|