Obsah fóra bubenici.com

P: Sonor force 3005

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
jamesi
Nováčik

Založený: 14 Mar 2007

PríspevokZaslal: decembra 5, 2009, 12:06 pm    Predmet: P: Sonor force 3005 Odpovedať s citátom

predám tieto bicie, majú rok a pol, farba honey maple. Výborný stav, dobrý zvuk. priemery 22x17,5" 10x9" 12x10" 14x12" 14x5" kotol je závesný. Na kopáku je emperor coated, na SD je ambasador coated, a na prechodoch sú nové ambasadori. Hrajú veľmi pekne, nepredával by som ich lebo som s nimi veľmi spokojny, ale potrebbujem nieco mensie. Ku bicim davam komplet sonor 400 hardware, tj. HHstand, 2x šibenica, HHstand, slapka, SDstand, multiclamp na uchytenie kotla. cena 800 €.

moj mail je jakub.valicek@gmail.com
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
jamesi
Nováčik

PríspevokZaslal: decembra 5, 2009, 12:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pridavam aj fotky
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
marko
Usadlík

Založený: 30 Mar 2009

PríspevokZaslal: decembra 8, 2009, 2:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom

trosku draho,na taku zostavicku.
Ja som nove force 3007 kupil za 1037,-€,takze asi budes musiet upustit z ceny,ak sa toho chces zbavit.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
jamesi
Nováčik

PríspevokZaslal: decembra 8, 2009, 12:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

neviem ci si niekedy mal moznost porovnat force 3005 a 3007. Ja neraz, a ani jedna zostava 3007 mi neprisla dobre spracovana. SD znel ako vlhky papier a kotly ako kartony. A ked si porovnas ze 3005 sa predavali za 45 000 sk, a nove 3007 sa predavaju za nejakych 30 000, musi tam byt aj rozdiel v kvalite, nemyslis? takze cenu neznizim, lebo je primerana vykonu... A ja sa tejto zostavy nepotrebujem za kazdu cenu zbavit :)
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: decembra 8, 2009, 3:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Rozdiel v kvalite tam veru byť nemusí :) Ale ceny išli dole odvtedy určite.
Každopádne dávaš to o 6k lacnejšie než cena nových 3007, čo je podľa mňa férová cena.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
marko
Usadlík

Založený: 30 Mar 2009

PríspevokZaslal: decembra 8, 2009, 3:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

No,tiez zalezi,ako si mal tie 3007 oblanene a naladene. Moje po natiahnuti novych pre moje ucho lahodiacich evanosov zneju ako 20 rocna holka a to este nie su uplne vyhrane, lebo drevo je stale relativne nove. Plus su v plnej zaruke.

Ano skusal som oboje,sice jen potukat,ale rozdiel som nasiel v danej akustike v hudobninach len vo farbe.

Ty ponukas ohrane 3005 za 800,-€. Sice 3005 nebudu zle ani o 5 rokov,ale neviem,preco by niekto isiel do stareho ohraneho modelu,ked novy ma blizsie,ako by sa mohlo zdat.

To je len moj subjektivny nazor,nehadam sa a drzim prsty pri predavani.
Návrat hore
fernetsrumom
Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008

PríspevokZaslal: decembra 8, 2009, 4:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Chlapci, je to jeho vec, za akú cenu to predáva, tak láskavo prestaňte s takýmito komentármi.
Návrat hore
jamesi
Nováčik

PríspevokZaslal: decembra 8, 2009, 4:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

V kazdom pripade som nechcel byt ani kriticky, a ani drzý. Myslim si ze ta cena je v pohode, ked si zoberiem ze niekto predava tuningovane amatky za 400 € lebo aj to som uz videl. Takze ak niekto ma zaujem, ozve sa, mozno neskor cenu znizim, ale momentalny stav a vykon je ohodnoteny cenovo akurat. :)
Návrat hore
jamesi
Nováčik

PríspevokZaslal: januára 21, 2010, 1:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

PREDANEEE !!!!
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre