| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
DeFeKt Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 126 Bydlisko: hrdý Blavák
|
Zaslal: januára 18, 2010, 6:44 pm Predmet: |
|
|
zase ľudia nehádžte všetko do jedného vreca hip hop & rap = odpad... toto nemám rád, osobne tieto štýly absolútne nepočúvam ale zopár kapiel uznávam ktoré som kedysi počúval a s chuťou si ich pustím aj dnes (Chaozz, Vec) takisto poznám zopár kapiel ktoré robia hudbu ozajstnými nástrojmi a to hudbu vôbec nie zlú a do toho rap... naopak, kľudne ma zabite, nikdy som nemal rád tú zvláštnu kombináciu rapu a tvrdej hudby ako Limp Bizkit, Linkin Park alebo Korn...
toľko môj názor PEACE  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 2496 Bydlisko: Senica, pondelok - streda Bratislava
|
Zaslal: januára 18, 2010, 10:55 pm Predmet: |
|
|
| DeFeKt: Súhlas, dá sa vybrať aj v rape. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 1236 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: januára 19, 2010, 10:15 am Predmet: |
|
|
Taketo debaty mi velmi chybaju. Myslim, ze sem opat zacnem castejsie chodit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 730 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: januára 19, 2010, 10:31 am Predmet: |
|
|
no ano, co sa tyka nu metalu tak ten mozem aj ja aj ked nie vsetok...napr. linkin park sa mi vobec nepaci lebo mi to pride take neviem moc komercne ci kieho no naopak limp bizkit az na tie novsie albumy je podla mna dost dobry a to koli striedaniu rapu so spevom (lebo fred vie spievat narozdiel od tych opic ) a hlavne to ma melodiu.
a maju moj obdiv pretoze robia osvetu hoperom, ktori cez nich mozu objavit cestu k hudbe  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 1236 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: januára 19, 2010, 10:38 am Predmet: |
|
|
fred vie spievat na rozdiel od tych opic?
na rozdiel od opic spieva dobre aj Robo Kazik a Lucia Piussi...
myslel si ciernych? vyjadruj sa normalnejsie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 730 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: januára 19, 2010, 10:40 am Predmet: |
|
|
joooj no sak tych raperov tazkych, napr. aj riťmusa ked uz je v nazve temy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 895 Bydlisko: Spisska Bela
|
Zaslal: januára 19, 2010, 5:50 pm Predmet: |
|
|
limp bikzkit a hlavne album chokolate starfish bublifuk je majstrovske dielo. podla mna celkom prevratny zaner toten rapcore ci co to je. fredov hlas je uzasny, vie hodit rap, spev, scream a vsetko mu sedi dobre. rovnako gitara wesa borlanda . je to jeden z mojich najoblubenejsich gitaristov. ma vybornu techniku hrania a chytlave vyhravky. limp bizkit je vyborny projekt.
linkin park nemam rad, to je pre deti.
btw: napadla ma taka slova sracka: linkin bizkit a limp park  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

Založený: 16 Dec 2008 Príspevky: 572 Bydlisko: Paprikové čipsy
|
|
| Návrat hore |
|
 |
svolo Prieskumník
Založený: 17 Jan 2010 Príspevky: 8
|
Zaslal: februára 7, 2010, 8:46 pm Predmet: |
|
|
Samozrejme že dá, tak na prírodno, alebo v takej omáčke to namočíš a ideš :D
Btw. čo sa týka mňa a hip-hopu, rapu,... v prvom rade neznášam, ked to niekto nazýva hudba. To má od hudby ďaleko, recitované texty, všelijaké samplované vzorky,.... tam hudba nieje :) Čo sa týka textu, tak všetci hovoria akú má pravdu, dnešok opisuje,... ale ved to robí aj punk, filozofi, polovica ľudí na blogoch takže to nieje niečo výnimočné. Čo sa týka Rytmusa samotného, neriešim radšej :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
kvasha Psychopat

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 848 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: februára 9, 2010, 11:10 pm Predmet: |
|
|
Nechápem ako také niečo niekoho môže napadnúť, ale majú 100 bodov ... prepáč som sa vyzul ... cítim tú prasačiu pleť . |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

Založený: 16 Dec 2008 Príspevky: 572 Bydlisko: Paprikové čipsy
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|