| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Bubeník
Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1155 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 19, 2010, 4:30 pm Predmet: |
|
|
| LalinMartuch napísal: | | animal...oco ti ide ? preco sa kazdu cenu snazis tie cinely "zhodit" ? nechces si pripustit zeby mohli byt dobre alebo ? | sú skvelé,toto si chcel asi čítať že?nech sa každý rozhodne pre to svoje na tom nič na zhadzovanie nieje,naopak si myslím že sa tu zhadzuje meinl,ja niesom fanušik ani jednej značky len som sa vyjadril k mcs a to je celé.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

Založený: 16 Dec 2008 Príspevky: 812 Bydlisko: Paprikové čipsy
|
Zaslal: januára 19, 2010, 4:33 pm Predmet: |
|
|
jj , je pravda meinl si tie kydy nezaslúži. myslím že kvalitovo budú Turkish vždy pozadu, teraz ide leno o akciu a šeci sú hurá napichaný koli cene |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

Založený: 13 Apr 2008 Príspevky: 560 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: januára 19, 2010, 4:34 pm Predmet: |
|
|
Nezhadzuje sa tu cela znacka meinl. Ak uz tu niekto nieco zhadzuje tak maximalne seriu MCS ktora fakt stoji za nic a oproti turkish su to len kusi plechu. Meinl je velmi dobra znacka cinelov ktorej vyssie rady su na velmi dobrej urovni a turkish sa im nevyrovna ale meinl MCS je nizska rada a tirkush su lepsie to je cele nikto tu nezhadzoval celu znacku meinl  |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Bubeník
Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1155 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 19, 2010, 4:35 pm Predmet: |
|
|
| Sochi napísal: | | Pocuj animal turkish su preto take lacne lebo ta znacka este len zacina a este nema meno kdezto u takych cinelov ako meinl, paiste, zildjian platis niekedy az 30% sumy za znacku | ano skutočne je to tak,platíš za značku ktorá zaručuje určitú nadštandartnú kvalitu a životnosť... |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

|
Zaslal: januára 19, 2010, 4:37 pm Predmet: |
|
|
ja viem ! ze nie cela znacka, ale kurna uz som sem raz písal aby ste daktorí nedrístali o MCS pokal ste nehrali na 101.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

|
Zaslal: januára 19, 2010, 4:40 pm Predmet: |
|
|
Hral som na Solar by sabian a dokonca aj paiste 101(ale iba crash 16") A je pravda ze oproti tym su MCS peckove cinely ale v tejto teme sme ich porovnavali s turkish a nie z paiste 101 alebo solar by sabian. A oproti turkish su horsie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

|
Zaslal: januára 19, 2010, 4:45 pm Predmet: |
|
|
Je mi to jasne ved znacka robi svoje ale zase ked na to nemas kupis to co nieje az take zname ale kvalitou je to na TROSKU nizsej urovni
edit fernetsrumom : tému som rozdelil, bolo to dosť neprehľadné, navyše väčšina príspevkov boli OT otázky animal vs. ostatní. Pôvodná téma je aktualizovaná a je k nej pripojené hlasovanie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|