| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
chladnepivko Usadlík

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 131 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: februára 1, 2010, 11:20 am Predmet: pokazeny kontakt |
|
|
pokazil sa mi kontakt na sluchatkach hned pri jacku. samozrejme nemozem ich reklamovat lebo som, (ja debil), nenasiel paragon.
neviete poradit co s tym? ci nie je niekde v Nitre alebo blizkom okoli nejake elektro, kde by vedeli opravit taketo vecicky? |
|
| Návrat hore |
|
 |
7majo7 Usadlík

Založený: 19 Máj 2009 Príspevky: 173 Bydlisko: Presov
|
Zaslal: februára 1, 2010, 11:53 am Predmet: |
|
|
| kúp si v elektre konektor jack 3,5, odstrihni na slúchadlách kábel pri jacku, odizoluj a naspajkuj na konektor |
|
| Návrat hore |
|
 |
LalinMartuch Šialenec

Založený: 14 Dec 2008 Príspevky: 277 Bydlisko: Topoľčany
|
Zaslal: februára 1, 2010, 12:34 pm Predmet: |
|
|
| 7majo7 napísal: | | kúp si v elektre konektor jack 3,5, odstrihni na slúchadlách kábel pri jacku, odizoluj a naspajkuj na konektor |
take som skusal...neslo :D
a to mam rok kablikovania na strojarine za sebou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
alerce Šialenec

Založený: 23 Nov 2008 Príspevky: 382 Bydlisko: presov
|
Zaslal: februára 1, 2010, 12:49 pm Predmet: |
|
|
preco by neslo... pojde, ak to urobis ako mas.
ten jack bude stereo, tak nezabudni kupit stereo, no a mas tam dve farebne zily a tienenie ktore je sucasne zemou. to je cele |
|
| Návrat hore |
|
 |
stw Prieskumník

Založený: 31 Mar 2009 Príspevky: 18 Bydlisko: Krompachy
|
Zaslal: februára 1, 2010, 1:33 pm Predmet: |
|
|
| sluchadla maju vecsinou farebne tenke meden kabliky. ide o to zviazat rovnaku farbu dokopy - pozor nesmies spravit chybu a potom pocinovat konce zviazanych rovnakych farieb. su to asi dva gumenne zily v kazdej po dva farby. jedna farba je v obidvoch rovnaka vacsinou to je taka obycajna medena farba. tie treba s obidvoch spojit a pripojit na zem jacku - to je ten najvacsi vyvod. ostatne sa mozu prehodit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
chladnepivko Usadlík

Založený: 17 Jan 2008 Príspevky: 131 Bydlisko: Nitra
|
Zaslal: februára 1, 2010, 1:34 pm Predmet: |
|
|
| takze teoreticky to ovladam aj ja, ale ine je to vykonat. preto som sa pytal, ze ci tu niekto nevie o niekom (shope) co to robi a ma v tom prax. |
|
| Návrat hore |
|
 |
alerce Šialenec

Založený: 23 Nov 2008 Príspevky: 382 Bydlisko: presov
|
Zaslal: februára 1, 2010, 6:11 pm Predmet: |
|
|
je to uplne bezproblemove vykonat. nepotrebujes k tomu mikropajku ani ziadne zvlastne znalosti alebo cojaviem co.
zapojenie signalovych vodicov nieje nahodne. ak to ale nahodne urobis, potom skontroluj sluchadla, moze sa stat ze z laveho sa ti stane prave a naopak. |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 895 Bydlisko: Spisska Bela
|
Zaslal: februára 1, 2010, 6:16 pm Predmet: |
|
|
| mne bezne odchadzaju kontakty na mojich Koss spark plug priamo v sluchadlach. uz som ich spajkoval asi 10x a furt idu marhe :D a to som pri tom nikdy pred tym pajkovacku v ruke nedrzal... nie je to nic zlozite, pokial nie si lemra lemrava. len treba dokladne odizolovat kabliky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sehnsucht Jazykový korektor
Založený: 23 Apr 2007 Príspevky: 412 Bydlisko: Bratislava, Hodruša Hámre
|
Zaslal: februára 1, 2010, 9:11 pm Predmet: |
|
|
| Tiež som toto absolvoval na viacerých slúchadlách, nie je to zložité, ale ani jedny mi potom dlho nevydržali. |
|
| Návrat hore |
|
 |
7majo7 Usadlík

Založený: 19 Máj 2009 Príspevky: 173 Bydlisko: Presov
|
Zaslal: februára 2, 2010, 9:34 am Predmet: |
|
|
netreba fušeriť  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 2496 Bydlisko: Senica, pondelok - streda Bratislava
|
Zaslal: februára 2, 2010, 11:31 am Predmet: |
|
|
Fešáci, odporučím vám niečo takéto http://www.progamingshop.sk/razer-moray-inear-noise-isolation-gaming-earphone-black-p-38332.html
Neviem či sú to presne tie čo mám ja, ale ten popis na ne sedí (dobré basy, dobrá izolácia okolitého hluku, teda vhodné na bubnovanie), plus jack je spravený tak, že taká tá pogumovaná hrubšia časť, ktorá obaľuje ten jack sa otáča okolo vnútra, takže sa to nedá minimálne roztrhnúť tak, že to odkrútite. Plus všetky kábliky, hoci sú tenké (a možno práve vďaka tomu) sú veľmi ohybné.
Kossky som zničil ako akékoľvek iné slúchadlá, tieto mi držia asi už dlhšie a stále bez problémov.
http://www.youtube.com/watch?v=OogCmfhtWX8
Prikladám aj video. Tú kovovú časť napravo držím, ľavou rukou krútim s tým čiernym obalom.
(Ospravedlňte nízku kvalitu videa, chyba nie je vo vašom prijímači ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|