| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
romanminarik Nováčik

Založený: 14 Okt 2009 Príspevky: 35
|
Zaslal: februára 7, 2010, 10:58 pm Predmet: Paličky Dimavery |
|
|
| kód: | | http://www.shop.muzikus.sk/index.php?main_page=popup_image&pID=10445 |
Dimavery DDS-5A Drumsticks High-Grade |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

Založený: 13 Apr 2008 Príspevky: 560 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: februára 7, 2010, 11:11 pm Predmet: |
|
|
hmmm ja osobne by som nebral davam im zivotnost jednu skusku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
romanminarik Nováčik

|
Zaslal: februára 7, 2010, 11:12 pm Predmet: |
|
|
| prečo si to myslíš? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

|
Zaslal: februára 7, 2010, 11:17 pm Predmet: |
|
|
pozri na cenu podla ceny to hickory urcite nebudu a hrab ma velmi kratku zivotnost a ani ta znacka nieje zrovna povzbudzujuca  |
|
| Návrat hore |
|
 |
romanminarik Nováčik

|
Zaslal: februára 7, 2010, 11:18 pm Predmet: |
|
|
| A ktoré by si ti odporučil?..pošli link nejaký :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

|
Zaslal: februára 7, 2010, 11:21 pm Predmet: |
|
|
ja osobne pouzivam tieto:
| kód: | | http://www.musiccenter.cz/Vic-Firth-5A/American-Classic-hickorové-paličky/:3:21821 |
Ci chces za kazdu cenu cierne? |
|
| Návrat hore |
|
 |
romanminarik Nováčik

|
Zaslal: februára 7, 2010, 11:23 pm Predmet: |
|
|
| to je už moc 10 € za paličky..no chcel by som čierne ale nie zase Aheadi :)..a rozmyslal som nad hentými :)..nepoznáš este nejaké s ciernom prevedení ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

|
Zaslal: februára 7, 2010, 11:25 pm Predmet: |
|
|
Myslim, ze tieto Vic Firth-y sa vyrabaju aj cierne ale niesom si isty a ak ti je 10 eur vela tak skus napriklad Vic Firth NOVA | kód: | | http://www.musiccenter.cz/bici-perkuse/habrové-paličky/Vic%20Firth/hickorové-paličky/:2:9100119:9100121:1152:3:1 | tu si nejake najdes podla velkosti.
Z akeho si mesta? |
|
| Návrat hore |
|
 |
romanminarik Nováčik

|
Zaslal: februára 7, 2010, 11:27 pm Predmet: |
|
|
| Tak tie čo som ja chcel by si my neodporučoval? :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

|
Zaslal: februára 7, 2010, 11:31 pm Predmet: |
|
|
Nie nie pocuj ked si chces kupovat palicky odporucam vyberat na zaklade dvoch podmienok:
1. Mal by to byt Hickor nie hrab
2. Nemali by byt lakovane
Ale ak teda chces cierne tie nekalovane nezozenies pokial viem tak ten druhy predpoklad sa da vyhodit ale jednoznacne by som siel do Hickoru nie do hrabu
P.S.: takto by som si vyberal palicky ja neznamena to, ze kazdy bubenik by ich vyberal rovnako
Naposledy upravil Sochi dňa februára 7, 2010, 11:32 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
half-life2 Usadlík
Založený: 11 Máj 2009 Príspevky: 247 Bydlisko: Poprad
|
Zaslal: februára 7, 2010, 11:32 pm Predmet: |
|
|
| vyser sa na cierne, co je podstatne nie je to jak palica vyzera ale kolko vydrzi .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
half-life2 Usadlík
|
Zaslal: februára 7, 2010, 11:36 pm Predmet: |
|
|
| a inac nieje na skodu dat ani 10eur za par palic ak ti vydrzia dlhsie nez 5parov po 2eura ktore vydrzia polovicu z toho paru za 10 .. chlape trosku hospodarstva |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

|
Zaslal: februára 7, 2010, 11:45 pm Predmet: |
|
|
| napriklad moj ucitel na ZUS-ke pouziva tie Vic Firth-y a vysrzia mu 5-6 mesiacov a to hra 4 hodiny denne(ale iba ked hrava len na maly bubon v nimi nie na celu sadu) ked aj na sadu tak mu vydrzia okolo 4 mesiacov pri hrani 4 hodiny denne |
|
| Návrat hore |
|
 |
half-life2 Usadlík
|
Zaslal: februára 8, 2010, 12:01 am Predmet: |
|
|
TOTO TOTO sice vic firth mi vydrzali 3A dva pary mesiac ale aktivneho hrania cele dni od rana do vecera...ale zas pravda ze som ich zas nesetril ... ale skor sa znicili o to ze mam blby hajtkovy stojan a sa mi obrusili palicky na hajtke az do tenka ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
alerce Psychopat

Založený: 23 Nov 2008 Príspevky: 544 Bydlisko: presov
|
Zaslal: februára 8, 2010, 12:04 am Predmet: |
|
|
| palice NOVA neodporucam. vicfirth sa k nim sice priznava, ale stoja zvacsa za hovno a ani to parovanie (ak nejake je) nieje cititelne. zato klasika vicfirth je na nezaplatenie a tych 9eur co stoja je urcite investicia na mieste. dnes som zlomil palicu zo sady 5a nylon, ktore pouzivam od oktobra minuleho roku 2-3 krat 2 hodky tyzdenne na hardcore. myslim ze vo svojej cenovej hladine to nema konkurenciu. na farbu sa vykasli, resp az ti padnu do ruky nejake farebne signatury u vicfirthu, kludne si ich kup, za farbu v tomto pripade priplacas ani nie euro vo vacsine pripadov, tak preco nie, ked ti natom zalezi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Psychopat

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 596 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: februára 8, 2010, 12:09 am Predmet: |
|
|
No pozri, paličky za 10€ nie sú drahé pre to že by vydržali dlhšie.. teda je tam vačšia pravdepodobnosť ale ak si zle vyberieš aj drahé paličky, pokojne ich môžeš odpáliť aj za 2 skúšky..
Hlavnú úlohu zohráva aj to ako tie paličky udieraš.. ak si toho názoru, že čím viac tresknem (a najlepšie po hrane.. či už bubna alebo činelu) tým to má lepší zvuk.. tak si pokojne objednaj 500 párov tých dimavery a bude to okej.
No ale celosvetovo známe paličky ako sú VicFirth, Vater, ProMark a podobne sú drahé pre to, pretože sú vyrábané z veľmi kvalitného dreva, sú perfektne párované, čiže podľa váhy a podľa tónu (čo je dosť dôležité.. samozrejme podla toho ako ich používaš). Všetky ktoré týmto a iným sitom neprejdú nedostanú potlač tej ktorej značky.. ale sú predávané za menšie peniaze pod názvami ako Vic Firth NOVA, Goodwood a podobne.. Nova sú 2há trieda od VF, Goodwood je 2há trieda od Vateru a pod...
A k vyššie uvedenému príspevku, že by nemali byť lakované poviem len toľko že beriem že niekto nechce lakované, to je samozrejme normálne a v poriadku.. ale nepísal by som to tak že by nemali byť lakované.. ak by to bola taká vada, tak by lakované paličky nepoužívali dnešný top bubeníci.
To že niekto nechce lakované paličky mi napovedá že ich nechce preto, lebo sa mu v ruke šmýkajú... ale to nie je vada laku. Všetko šmýkanie sa dá odstrániť správnym držaním paličky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1330 Bydlisko: Spisska Bela / Kosice
|
Zaslal: februára 8, 2010, 12:15 am Predmet: |
|
|
PST to dokonale zhrnul, navrhujem lock.. cierna je mozno imidzovka v ociach lajkov, ale ver mi, ze lepsi imidz si spravis hranim nez palickami...
btw: moj tip - hikorove Vic Firth |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Psychopat

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 596 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: februára 8, 2010, 12:18 am Predmet: |
|
|
No dalo by sa ešte veľa rozprávať, ale všetko je tu už niekde popísané, tak nech študuje...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 993 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: februára 8, 2010, 12:23 am Predmet: |
|
|
ja som roky pouzival VicFirthy, no asi posledny rok sa mi absolutne neosvedcili...jednu som zlomil asi po 5 minutach hrania na koncerte...uplne nepochopitelne a aj vyhoda pevnych hlaviciek sa akosi vytratila...neviem ci som kupoval akurat pary z blbeho vyrubu alebo kieho, ale neviem momzentalne co kupovat fakt...
a co sa tyka laku tak tiez neodporucam a PST ako spravnym drzanim zabranim smykaniu palicky v prepotenej ruke???  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

|
Zaslal: februára 8, 2010, 12:39 am Predmet: |
|
|
PST napisal som pod svoj prispevok, ze to je len moj nazor a kazdy iny bubenik moze mat iny ved 100 ludi 100 chuti a ja osobne nepouzivam lakovane palicky lebo sa mi smykaju a myslim si ze techniku drzania nemam najhorsiu
je sice pravda, ze nejake tie zlozvyky sa tam najdu ale su aj vacsi "drevorubaci" ako ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|