| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
kvasha Psychopat

Založený: 19 Feb 2008 Príspevky: 855 Bydlisko: Tovarné
|
Zaslal: februára 9, 2010, 10:39 pm Predmet: |
|
|
Tak to ani ja :D raz nám ukázal fotku a poviem ti, hotový "ďábel" . Si pamätám, že spomínal ako dobre sa mu jazdí v električkách .
NW: nemáš ju ešte, nech ťa vidia aj novší drummeri . |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1330 Bydlisko: Spisska Bela / Kosice
|
Zaslal: februára 9, 2010, 10:45 pm Predmet: |
|
|
kua NW, ty si uz extremny psychopat :D kde ty na to chodis... nie som sice psycholog, ale taketo spravanie moze vychadzat so strachu... coho sa bojis? :D
btw: aj ja som za svojich cias nosil slzak v kabate, hockedy stretnes magora, ale plynovu pistol? :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 4110
|
Zaslal: februára 9, 2010, 11:31 pm Predmet: |
|
|
To je trochu zlozitra historia.
Ako maly som bol maly a tlsty. Decka mi robili peklo zo zivota. Pre to aky som bol. Aj pre moje meno (preto ho vie tak malo ludi). Bol som im stale za blbca, za fackovacieho.
Zlomilo sa to v 14. rokoch. Nasiel som unik z tohto sveta v hudbe. Zacal som nahliadat na svet inak.
Spravodlivost neexistuje. Kto je vacsia k***a, ten vyhra nad slusnymi ludmi ktory maju moralne zasady. U nich cela zmrdovost z niecoho prameni, su to ludia ktory maju z niecoho strach. Chcem nech zo mna maju tiez.
Zacal som chodit do posilnovne, zacal sa ucit ako sa nedat sikanovat. Zacal som vyjadrovat svoj postoj k svetu svojsky. Neznasam hazlov, neznasam zmrdov ktory si dovoluju len preto ze si nieco kompenzuju. Svet nezmenim, ale okolo mna sa nic take diat nebude.
Nebude pripity cigan robit bordel v podniku kde sedim, nebude niekto 20 minut trubit na sidlisku lebo mu niekto stoji na jeho mieste.
A chcem aby to bolo jasne na prvy pohlad. Pocuvam metal, nikto ma nebude presviedcat o vyzivnosti hip hopu. Neznasam frajerkov, tak aby im bolo jasne ze ja im na to seriem, ze takych som uz za zivot videl. A ked ma niekto problem tak sa mu nebojim postavit. Na niekoho staci slovo, na niekoho tvrdsie slovo, na niekoho past a na niekoho vystrel CS flash-ovim nabojom do xichtu.
Ready for all |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 2606 Bydlisko: Senica, pondelok - štvrtok Bratislava
|
Zaslal: februára 9, 2010, 11:58 pm Predmet: |
|
|
| NW s tebou by som chcel chodiť von :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 993 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: februára 10, 2010, 12:02 am Predmet: |
|
|
nice ... see ya on the post-apocalyptic battlefield
respekt a suhlasim s tym co si napisal, bohuzial mas pravdu |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

|
Zaslal: februára 10, 2010, 12:20 am Predmet: |
|
|
ej brnkol som na strunu (alebo v nasom zargone "udrel som na cinel" ) ...ano tiez suhlasim, niekedy sa cloveku pozastavuje rozum nad tym kolko debilov je na tomto svete. ako by povedal maestro Melisko "Ach ze toto nevie zdochnut"  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 1241 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: februára 10, 2010, 10:38 pm Predmet: |
|
|
Velmi zabavne citanie.
Ja riesim oblecenie velmi jednoducho. V secondhande tricka a kosele za 20 korun. Raz za rok rifle, raz za 2, 3 bunda. A je to. Existujem a nikomu tym nedavam nic na javo. Nech si kazdy mysli a robi co chce. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mišuliiik Prieskumník
Založený: 09 Mar 2010 Príspevky: 10
|
Zaslal: marca 10, 2010, 10:50 pm Predmet: |
|
|
| Foo Fighter napísal: | Kua Wolfík, z teba by som bol posraný aj ja  |
to aj ja :) biele šošovky? :D wau |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brayen Šialenec
Založený: 12 Okt 2008 Príspevky: 385
|
Zaslal: marca 10, 2010, 11:04 pm Predmet: |
|
|
Neviem ako Vy, ja sa rad obliekam Elegantne, cize aj draho :D Ale tak nie vzdy su penaze. Ja tiez niesom jeden z tych co si kupuje kazdy den novu bundu alebo nieco take. Raz za 2-3 mesiace si nieco kupim, nieco drahe a nosim pokym nevyrastiem z toho (este rastiem).
Mne osobne veci zo secondhandu nepasuju a takisto nie od cinanov.
Smrdi to, umele vlakna, (100% cotton = 100% umelina).... Radsej nieco kvalitnejsie a v com sa citim pohodlne.
A uz vobec mi nepasuju veci stylu "zaclona" alebo "plachta" (hip-hoperi)....
Ako sa v tom moze clovek citit dobre? Ved kazdych 10 sekund si zdviha nohavice (plachtarske), aby mu nepadli. To takisto vsetko volne, rozglajdane, ble:)) .... A takisto aj Punkerske veci, naopak tam clovek nemoze dychat pri tom - ci uz z dovodu Pachu (cez leto + cierna farba = smrad jak hovado) alebo z dovodu utiahnutych opaskov, popruhov, a nevim coho:D A dalsia vec co sa mi nezda je ze ked mi zvoni mobil tak si musim pozriet kde davam ruku - aby mi ju nahodou nieco neprepichlo alebo nieco neodtrhlo :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 4110
|
Zaslal: marca 10, 2010, 11:24 pm Predmet: |
|
|
| nie si ty troska metrosexual? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

|
Zaslal: marca 11, 2010, 12:49 am Predmet: |
|
|
trosku si zadrel s tym ciernym trickom a smradom v lete mi chces povedat, ze ked si das zelene tak bude v 30 stupnovom upeku menej smrdiet ako cierne hej?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

Založený: 13 Apr 2008 Príspevky: 560 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: marca 11, 2010, 1:37 pm Predmet: |
|
|
No a? to nevies ze ciena smrdi a biela vonia???  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brayen Šialenec
|
Zaslal: marca 11, 2010, 2:12 pm Predmet: |
|
|
| BOze moj :D NW preco by som mal byt metrosexual? Proste sa mi pacia elegantne veci.... cierna sa mi paci tiez, aj tu nosim. Ale ked taky EMO clovek nosi cely tyzden to iste, este k tomu cierne co pritahuje teplo cez leto tak je to strach. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

|
Zaslal: marca 11, 2010, 3:45 pm Predmet: |
|
|
lol, aspon ze ine farby teplo odpudzuju a mozem ich nosit aj tyzden a vonat ...to je tlak, to uz len farebnuo idem nosit ked to staci raz za tyzden menit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

Založený: 13 Apr 2008 Príspevky: 560 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: marca 11, 2010, 3:54 pm Predmet: |
|
|
nj podla mna ti ani farebne oblecenie nepomoze ked sa sprchujes raz za mesiac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

|
Zaslal: marca 11, 2010, 4:11 pm Predmet: |
|
|
no ak je stale rec o emakoch ako nacrtol tak oni sa sprchuju kazdy den...vo vlastnej krvi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brayen Šialenec
|
Zaslal: marca 11, 2010, 5:53 pm Predmet: |
|
|
| Proste neznasam sa hrat na niekoho. Obliekam sa slusne a velmi sa mi paci aj ked sa pritazliva zena oblecie slusne. Samozrejme nenamena ze ked je nejake oblecenie pod 50 eury ze to neni slusne. Myslim normalne, rifle, dzinsy a nejaky pekny svetrik alebo take. |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

|
Zaslal: marca 11, 2010, 6:39 pm Predmet: |
|
|
| takze sa metalovo obliekam, tak sa podla teba na niekoho hram??! |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1587 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: marca 11, 2010, 8:12 pm Predmet: |
|
|
Áno !! Si zlý pózer ! Pfuj, pfuj pfuj ! Zlý, zlý, zlý !  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeKt Usadlík

Založený: 06 Apr 2008 Príspevky: 138 Bydlisko: hrdý Blavák
|
Zaslal: marca 11, 2010, 10:38 pm Predmet: |
|
|
ja zastávam názor že ak som nejakému žánru hudby oddaný, nemusím to dávať za každú cenu najavo... nosím to, v čom sa cítim dobre a čo sa mi páči... najradšej mám farebné veci, nič proti čiernej, aj takých tričiek mám vela ale proste výrazné farby, to sa mi páči, nejaké riflové kapsáče (nemám žiadne džíny, nepáčia sa mi), sem tam si dám na koncert obtiahnuté rifle a to nemusím byť hneď emáč... ale zase neodsudzujem ľudí čo dávajú najavo svoju hudbu, ani hoperov, ani metlákov, ani pankáčov a ani emáčov... lebo aj tak si všetci myslia o sebe navzájom to isté... si myslíte že keď sa obliekate metalovo tak ste drsní ale pôjde okolo vás vyobliekaný hoper a obom hlavou preletí myšlienka že "aha aký šašo"
len toľko som chcel, strašne odsudzujem netolerantnosť
PEACE  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|