| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Gr3g0r Šialenec

Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 448 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: marca 12, 2010, 3:31 pm Predmet: |
|
|
na jar mám obľúbenú kombináciu béžové sako, červené triko s obrázkami hovien a latinskými názvami zvieratiek, z ktorých pochádzajú a obtiahnuté čierne nohavice, hľadal som nejaké zelené alebo ružové, ale nenašiel som:( keď je teplo rád nosím sandále a žabky. v zime kabát, koženú bundu a tak všelijak... rok dozadu som mal v jednom kuse okolo hlavy červenú čelenku, teraz ju nosím len sem tam, do táborov, na túry, opekačky, jammiky v parku.
obtiahnuté veci mi sú príjemné a nemám nič proti plandavým veciam. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzankoo Prisťahovalec

Založený: 28 Jún 2007 Príspevky: 89
|
Zaslal: marca 12, 2010, 9:07 pm Predmet: |
|
|
| DeFeKt napísal: | ... lebo aj tak si všetci myslia o sebe navzájom to isté... si myslíte že keď sa obliekate metalovo tak ste drsní ale pôjde okolo vás vyobliekaný hoper a obom hlavou preletí myšlienka že "aha aký šašo"
len toľko som chcel, strašne odsudzujem netolerantnosť
PEACE  |
Úplne s tebou súhlasím a krásne si to vystihol.
Tiež som za toleranciu. Nehovorím, že rozťahané hiphopové oblečenie (alebo čierne metlácke, neurazte sa na mňa, vlastne mne sa páči máločo ) sa mi páči, ale každý má právo nosiť to, čo chce. Ja napríklad ulietavam na conversoch (našťastie som si zohnala aj zimnú variantu ), zistila som, že mám najviac vecí šedej farby a moja mamina si myslí, že by som sa mala obliekať elegantnejšie (a neznáša moje úzke roztrhané rifle)...
Hlavne strašne nemám rada, že tu na Slovensku (aj v Bratislave, a to ani nespomínam menšie mestá), keď je človek trochu rozdielne oblečený, hneď naňho každý zazerá ako na idiota.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brayen Šialenec
Založený: 12 Okt 2008 Príspevky: 385
|
Zaslal: marca 12, 2010, 10:34 pm Predmet: |
|
|
| Tak ked ide ovesany jak stavby-veduci, 20 kila zinku v hube + kefa z metly co pouzivaju smetari (na hlave), sa cuduj co po nom zazeraju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzankoo Prisťahovalec

Založený: 28 Jún 2007 Príspevky: 89
|
Zaslal: marca 12, 2010, 11:26 pm Predmet: |
|
|
Nejde o to... vôbec nemusí byť ovešaný, jednoducho stačí nejako sa líšiť... a keď už ide o to, je to každého osobná vec (pokiaľ sa teda niekto nerozhodne vzbudzovať pohoršenie a chodiť nahý ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1330 Bydlisko: Spisska Bela / Kosice
|
Zaslal: marca 13, 2010, 2:24 am Predmet: |
|
|
| myslim, ze je to zpecatene.. kazdy by mal chodit v tom, v com chce a v com sa najlepsie citi. ci uz tym dava na javo svoju filozofiu, alebo nie... ved o com by to bolo, keby sme boli vsetci rovnaki.. fuj.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

Založený: 16 Dec 2008 Príspevky: 812 Bydlisko: Paprikové čipsy
|
Zaslal: marca 13, 2010, 12:08 pm Predmet: |
|
|
nahodou take tričko Dimmu Borgir ma aj svoje vyhody....v autobuse od vas babky nečakaju že ich pustite sadnut lebo je jasne že ste satan  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 4110
|
Zaslal: marca 13, 2010, 12:31 pm Predmet: |
|
|
zazeraju.... heh. To preto ze tu v ludoch zije duch doby davno minulej, kedy boli vsetci zvyknuti ze sa nemusia o nic starat a v mode boli karovane kosele a kvetinkove zastery.
Nemuseli o nic starat.... vlastne ani nemohli, keby sa zacali starat pojdu sediet.
Takze teraz ked vidia cloveka ktory pouziva karovane kosele ako handry na cinely.
Ked vidia cloveka ktory nadava na sucasnu politicku scenu a serie na uzasnu modu bundiciek s kozusinou na golieri, tak nanho holt zazeraju. To ma ale nijako neserie, ja som sa totiz naucil zazerat viac |
|
| Návrat hore |
|
 |
chrisA Prieskumník
Založený: 03 Mar 2009 Príspevky: 20
|
Zaslal: marca 13, 2010, 1:00 pm Predmet: |
|
|
| Rad sledujem pohlady ludi ked sedim vo vlaku alebo niekde v obchode ked tam vojdem v steelach , BDUckach , na tricku spredu napis ZAJE*EM PLYN a na chrbte JE*EM BOHA :) potom si vsimnu piercingy na tvari dlhe cierne vlasy, kerku na ruke :D pozeraju ako by som bol z ineho sveta , nightwolf ty to mas myslim podobne :P |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

|
Zaslal: marca 13, 2010, 1:37 pm Predmet: |
|
|
tak na to meliskovske tricko musis mat odvahu teda.. (uz sa tesim jak bude fernet vyskakovat, ze si vulgarny )
edit: 
Naposledy upravil FOGELtm dňa marca 13, 2010, 2:32 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

|
Zaslal: marca 13, 2010, 1:50 pm Predmet: |
|
|
aj ja chcem take tričkooooo ! to si si dal na objednafku vytlačit ?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

|
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

|
Zaslal: marca 13, 2010, 2:58 pm Predmet: |
|
|
fogel ešte poprosime stručny navod ako z tade objednavat
kks, na tej stranke robia modelov napr clenovia The 69 Eyes, aj slečna Doro tam je .....omg ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 993 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: marca 15, 2010, 11:32 pm Predmet: |
|
|
lol tak to uz su inak temne veci
co sa tyka toho encountru metlaka a hopera na ulici tak to je skor tak, ze metlakovi trha kutikmi a snazi sa nerehotat lebo to si ani hoperi nezasluzia...sak oni za to nemozu a hoper sa ale strasne husto tvari, este viac ako normalne...
ja sa v podstate radim medzi metalistou tym ako sa obliekam, ale nemozem za to lebo ja proste nosim pohodlnu obuv (tenisky alebo v lete tenke nasuvacky ci sandal), gate volne nech ma nikde nic netlaci a nikde sa nic nezarezava lebo to neznasam a musim mat viac vreciek (penazenka, mobil, kluce, ine hovadiny) no a som za metlaka lebo nosim len tricka kedze kosele su mi nepohodlne, no a nosim metalove tricka lebo su pekne a ctim si tak aj kapely, ktore su na nich...
no v konecnom dosledku nemam nic proti nikomu, ked niekto rad hip-hop no tak nech sa premava v pyzame aj cez den a nech sa v tom zabije, mne je to jedno aspon sa zabavim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
PoTráveŠmyk Psychopat
Založený: 05 Jan 2009 Príspevky: 632 Bydlisko: NZ
|
Zaslal: marca 16, 2010, 7:13 pm Predmet: |
|
|
| ešte nikto nenapísal aké nosí slipy/boxerky!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1587 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: marca 16, 2010, 7:20 pm Predmet: |
|
|
Okakané !!!  |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

|
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 993 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: marca 16, 2010, 7:31 pm Predmet: |
|
|
a teba je co do mojich spodkov? na to su snad ine fora a bary ja sa zatial orientujem spravnym smerom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mišuliiik Prieskumník
Založený: 09 Mar 2010 Príspevky: 10
|
Zaslal: marca 19, 2010, 1:24 pm Predmet: |
|
|
| Python napísal: | no v konecnom dosledku nemam nic proti nikomu, ked niekto rad hip-hop no tak nech sa premava v pyzame aj cez den a nech sa v tom zabije, mne je to jedno aspon sa zabavim  |
Tento názor sa mi páči :)) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|