| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1587 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: februára 15, 2010, 3:04 pm Predmet: |
|
|
Buddy Rich
Ten to mal vymyslené najlepšie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 1241 Bydlisko: Praha
|
|
| Návrat hore |
|
 |
7majo7 Šialenec

Založený: 19 Máj 2009 Príspevky: 297 Bydlisko: Presov
|
Zaslal: februára 15, 2010, 8:21 pm Predmet: |
|
|
sory za OT ale tá hudba mi príde jakeby sa tí ľudia práve učili hrať na tých nástrojoch  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: februára 15, 2010, 8:28 pm Predmet: |
|
|
Tvoj comment mi zas pride taky, akoby si spadol z marsu a prave sa ucil vnimat aky zvuk je co. Nevadi, zabil si dobru raz k tomu mozno prides. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Šialenec

Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 448 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: februára 15, 2010, 8:28 pm Predmet: |
|
|
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
na to sa dá napísať len jedno
"there's a joke among musicians, that if you hit a deaf tone once, shame on you, but if you hit it twice, you're playin jazz" |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: februára 15, 2010, 8:30 pm Predmet: |
|
|
jaj. panabeka. ja rezignujem a odchadzam. pekny den zelam. ze som taky naivny. niekto to urcite oceni.
ale vtip je to pekny. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Šialenec

Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 448 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: februára 15, 2010, 8:34 pm Predmet: |
|
|
| calm down duško, ja som tú muziku docenil, púšťam si to už piaty raz, reagoval som na maja:) keď si pozrieš časy, môj koment došiel len pár sekúnd po tvojom, čo pravdepodobne viedlo k určitej mystifikácii |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: februára 15, 2010, 8:36 pm Predmet: |
|
|
prepac, prepac... ja som myslel, ze uz je tu koniec sveta.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Skodovka Usadlík

Založený: 10 Nov 2007 Príspevky: 143 Bydlisko: Michalová
|
Zaslal: februára 15, 2010, 9:24 pm Predmet: |
|
|
ja hravam 10'' 14'' ...niekedy som maval aspom 4 prechody pokial mi dusan nedal lekciu ze do prechodu sa nebucha len do stredu
aj ked nieje zle ked sa mi obcas podari si sadnut aspom za 7 miestnu sad
teraz mi stacia 10, 14'' aj ked niekedy by bodla este 16'' vedla
prechod 12'' nemam rad je taky ani nie slany ani nie masny.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
7majo7 Šialenec

|
Zaslal: februára 15, 2010, 9:46 pm Predmet: |
|
|
| dusan napísal: | Tvoj comment mi zas pride taky, akoby si spadol z marsu a prave sa ucil vnimat aky zvuk je co. Nevadi, zabil si dobru raz k tomu mozno prides. |
ja by som skôr povedal že jediný kto tu spadol z marsu si ty....
nechápem tomu že furt jak dakto vyjadrí svoj názor na určitý druh hudby, tak ty mu hneď začneš do toho je*ať a presadzuješ ten tvoj vysraný jazz veď človek tu už ani nemôže vyjadriť názor .. šak mu ho dáš dole ešte ho ani nenapíše
proste nedokážem pochopiť taký štýl hudby.....
ale skončme túto debatu dosť bolo OT |
|
| Návrat hore |
|
 |
half-life2 Usadlík
Založený: 11 Máj 2009 Príspevky: 247 Bydlisko: Poprad
|
Zaslal: februára 15, 2010, 9:53 pm Predmet: |
|
|
| Skodovka napísal: | ja hravam 10'' 14'' ...niekedy som maval aspom 4 prechody pokial mi dusan nedal lekciu ze do prechodu sa nebucha len do stredu
moj clovek xD |
|
| Návrat hore |
|
 |
7majo7 Šialenec

|
Zaslal: februára 15, 2010, 10:01 pm Predmet: |
|
|
| Skodovka napísal: | ja hravam 10'' 14''
aj moj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: februára 15, 2010, 10:02 pm Predmet: |
|
|
| Sorry kamarat... ale nic nepresadzujem. Cele co som spravil bolo, ze som vycapil video! SOm myslel, ze sa to moze ked sem niekto capa horkyze... Myslel som, ze sme na bubenickom fore a keby si mal stipku vedomosti, tak by si mozno vedel, ako vznikla suprava bicich nastrojov a odkial to vsetko pochadza, ale nevadi. Mozes zostat navzdy pri svojom obmedzenom pohlade. Ty si nevyjadril nazor na urcity druh hudby, ale napisal donebavolajucu ko**tinu! A ked niekto nema paru co napisal, sorry... musel som sa vyjadrit ked na jednych z najlepsich instrumentalistov aki chodili po zemi, na jednu z najlepsich kapiel ake existovali napises, ze Ti to pripada, akoby sa ucili hrat. Jedna sa tu o LEGENDY, nie nejakych fuserov na priemernom rockfeste. Ked sa do niecoho nevyznas, odpusti si taky comment. Ty si nevyjadril nazor, ale napisal ko**tinu, lebo tomu ani malu stipku nerozumies. Nie je to o tom, ci to je vysrany jazz, alebo co... okrem toho, tamto nie je zdaleka iba jazz, je to totalna zmeska, originalna, je to zaver 80tych rokov, ale Tebe mozem asi darmo skusatt nieco povedat, nic si z toho nevezmes, mas svoj pohlad a kazdy iny, ktory sa Ti nepaci je hned "namysleny" a neviem co. Bol by som zvedavy ako bubnujes, ake mas kapely... vo vlastnej produkcii som zatial od Teba nenasiel nic. howg. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: februára 15, 2010, 10:03 pm Predmet: |
|
|
| Skodovka napísal: | ja hravam 10'' 14'' ...niekedy som maval aspom 4 prechody pokial mi dusan nedal lekciu ze do prechodu sa nebucha len do stredu
Tiez vecne laborujem s 12tkami, pri akejkolvek sade. Od vela bubenikov som pocul, ze sa tento rozmer ladi najtazsie. Neviem celkom vysvetlit o co ide, ale pri pisani diplomovej prace o ladeni, to budem urcite skumat. S vysledkami sa zdoverim.
Naposledy upravil dusan dňa februára 15, 2010, 10:09 pm, celkom upravené 1 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
7majo7 Šialenec

|
Zaslal: februára 15, 2010, 10:08 pm Predmet: |
|
|
| nechajme to už tak ... my dvaja sme si moc nesadli |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: februára 15, 2010, 10:20 pm Predmet: |
|
|
| prepac, nikomu nechcem sposobit nic zle, ale myslel som, ze ludia chodia na forum, aby sa nieco dozvedeli a podebatovali. ked mne poradi niekto skusenejsi, alebo da nejaky namet, podnet, neposlem ho kade lahsie s tym, ze je nejaky mudry, ale je to pre mna pismo svate. Takisto nepridem na forum o ekonomike a ked tam niekto vycapi tabulky ktore som predtym nikdy nevidel, nenapisem, ze sa mi zda, ze je to uplne mimo, ked o tom trt viem. pre vacsinu ludi, tu, co je im nezname, to je zle a na h***o. nepisem teraz iba o Tebe, ale o vseobecnej tendencii tu. to je cele a odpust mi, ze sa staram. |
|
| Návrat hore |
|
 |
half-life2 Usadlík
|
Zaslal: februára 15, 2010, 10:22 pm Predmet: |
|
|
toto je fakt svata pravda brat si priklad |
|
| Návrat hore |
|
 |
7majo7 Šialenec

|
Zaslal: februára 15, 2010, 10:53 pm Predmet: |
|
|
| dusan napísal: | | prepac, nikomu nechcem sposobit nic zle, ale myslel som, ze ludia chodia na forum, aby sa nieco dozvedeli a podebatovali. ked mne poradi niekto skusenejsi, alebo da nejaky namet, podnet, neposlem ho kade lahsie s tym, ze je nejaky mudry, ale je to pre mna pismo svate. Takisto nepridem na forum o ekonomike a ked tam niekto vycapi tabulky ktore som predtym nikdy nevidel, nenapisem, ze sa mi zda, ze je to uplne mimo, ked o tom trt viem. pre vacsinu ludi, tu, co je im nezname, to je zle a na h***o. nepisem teraz iba o Tebe, ale o vseobecnej tendencii tu. to je cele a odpust mi, ze sa staram. |
ok dušan ... maš v niektorých veciach pravdu.... musím uznať že toho ešte málo viem .. ale ten jazz či čo to je je fakt za hranicami mojho chápania |
|
| Návrat hore |
|
 |
half-life2 Usadlík
|
Zaslal: februára 15, 2010, 10:56 pm Predmet: |
|
|
| dobry bubenik ma vediet zahrat od jazzu po deadmetal ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

|
Zaslal: februára 15, 2010, 11:10 pm Predmet: |
|
|
| 7majo7 napísal: |
ok dušan ... maš v niektorých veciach pravdu.... musím uznať že toho ešte málo viem .. ale ten jazz či čo to je je fakt za hranicami mojho chápania |
som naozaj rad, ze sme v tejto diskusii dospeli do rozumneho konca. ale prave preto, ze tomu zatial nerozumies (kym clovek pride jazzu na chut, trva to roky, niekto tomu na chut nepride nikdy, ale kazdy dobry bubenik, ktoreho poznam a hra trebars metal vie, ze zahrat to nie je ziadna prca. a takisto kopa klasickych virtuozov to uznava, lebo sami priznavaju, ze nevedia improvizovat.) to nemozes mihnutim oka odsudit, lebo raz mozes natrafis aj na horsich ako som ja vyhlasujem primerie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|