| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
LukašŠŠ Nováčik

Založený: 04 Nov 2009 Príspevky: 28
|
Zaslal: februára 27, 2010, 7:17 pm Predmet: |
|
|
| MÁME NA BRONDZ, FÍNI UŽ MAJÚ DVA Z OLYMPIJSKÝCH HIER, TAK TENTO IM NEDÁME! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Šialenec

Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 448 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: februára 27, 2010, 9:05 pm Predmet: |
|
|
| ak získame bronz, budem to brať ako znamenie, predám amati rajdu a aj ja zainvestujem do niečoho bronzového, nech nie som horší |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 993 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: februára 28, 2010, 12:47 am Predmet: |
|
|
a ak nie tak si spravis zemiakovu polievku?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 2606 Bydlisko: Senica, pondelok - štvrtok Bratislava
|
Zaslal: februára 28, 2010, 4:02 am Predmet: |
|
|
Žiadne zemiaky si nepripúšťame  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 2606 Bydlisko: Senica, pondelok - štvrtok Bratislava
|
Zaslal: februára 28, 2010, 7:58 am Predmet: |
|
|
Nechápem...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

|
Zaslal: februára 28, 2010, 11:14 am Predmet: |
|
|
no som zvedavy na farbiste opisy nech aj ja spiaci z toho nieco mam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Bubeník
Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1155 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: februára 28, 2010, 11:25 am Predmet: |
|
|
| aj je to v riťi,typické pre slovensko síce bojuje ale nie celý zápas,a tu máme výsledok!nevadí |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gr3g0r Šialenec

Založený: 08 Feb 2008 Príspevky: 448 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: februára 28, 2010, 11:31 am Predmet: |
|
|
| už sa teším na polievku:D tak farbisté opisy, no čo... to štvrté miesto je absolútny úspech pre mňa, pôvodne som to tipoval tak niekde ku koncu. možno si nakoniec doprajem aj ten bronz:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1587 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: februára 28, 2010, 1:38 pm Predmet: |
|
|
3:1... 3:1 sme vyhrávali..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Karidas Prisťahovalec

Založený: 19 Nov 2009 Príspevky: 80 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: februára 28, 2010, 1:41 pm Predmet: |
|
|
| ... čo už aj tak som na naśich chlapcov hrdý hrali čo sa dalo tú tretiu tretinu hah ... fiasko ... , ale čo už je to predsa len iba hra :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 1241 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: februára 28, 2010, 1:59 pm Predmet: |
|
|
Chlapi, este niekto oslavuje Jana Filca? Alebo mame neskuseny kader? nevadi... podrobnejsia analyza ked sa vyspim.
ale stve ma to. k*** lebo mohli v pohode vyhrat (nad finskom, nie nad kanadou), keby nebolo "taktizovania"
fernet: to s kanadou, to si asi pozeral nejaky zaznam z roku 94, ale nevadi.
p.s nevylozte si to zle, maju moje velke uznanie za tieto vykony, necakal som to pred OH, ale jednoznacne mali na viac. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 28, 2010, 2:16 pm Predmet: |
|
|
Na tú analýzu sa veľmi teším, určite sa dočkáme nejakých prekvapení, napr. že nás o bronz pripravili oslabovky, alebo, že Filca treba odvolať... však ?
Neviem neviem Dušan, vyzerá to tak, ako keby Ti to v tom Americku neprospievalo..
Jáj ešte som zabudol, to že sme si to prehrali taktizovaním... Zrejme sme pozerali ten zápas z 94ho spolu. :) |
|
| Návrat hore |
|
 |
jansk Usadlík
Založený: 31 Mar 2008 Príspevky: 146
|
Zaslal: februára 28, 2010, 2:36 pm Predmet: |
|
|
| Dusan je zrejme uz davnejsie zatrpknuty voci filcovy ja som to zistil ale nevycitam mu to .. je to o nejakych sympatiach ... uspech je vsetkych a neuspech iba jedneho ... ale casom docenime aj toto stvrte miesto ... mozno za par rokov ked budeme bojovat o postup zo skupiny s muzstvami ako BLR a SUI ako to uz bolo posledne dva roky na MS ... tie spickove muztsva su velmi vyrovnane a toto bolo posledny krat co sme s nimi mohli hrat otvorenu partiu ... Este kfilcovi ... na nedavnych MS ci turnajoch som bol aj ja z neho nervozny ked som to pozeral v telke ze na striedacke posobil ako zaspaty a nic sa tam nedialo ... ale teraz na OH to uz bol zas stary filc ktory na striedacke zil a fakt to tam riadil spolocne s hracmi ... nasi hrali tri tazke zapasy den po sebe ... fini to s americanmi len odkorculovali ked uz prehravali 6 :0 v prvej tretine ... skoda... ale dobre to bolo ... nasi hrali dobry hokej na OH |
|
| Návrat hore |
|
 |
pejz64 Šialenec

Založený: 30 Jan 2008 Príspevky: 276 Bydlisko: Považská Bystrica
|
Zaslal: februára 28, 2010, 2:38 pm Predmet: |
|
|
No skoda, mame "zemiakovu" medailu. Ale aj tak dakujem chalanom za super vykony, vsetky zapasy mali napatie, takmer od zaciatku do konca. Bolo sa na co divat, este dnes si pozret finale. A konecne sa normalne vyspim  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dusan Moderátor

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 1241 Bydlisko: Praha
|
Zaslal: februára 28, 2010, 10:56 pm Predmet: |
|
|
Mne sa len nepaci jedno: Najprv velka dovera v akysi "herny system" (20 sekund na lade, vyhodit a prestriedat) a potom zaroven vyhlasenia, ze tento kader vlastne ani netreba koucovat, lebo je uz natolko skuseny. A skusenosti sa u nas prejavovali tak, ze v play off sa zacal hrat "profesorsky" hokej so vsetkymi pozitivami aj negativami. Pomaly rozohrat aby neuslo a ked sa super zoradi nahodit a prestriedat. Vyckavacia taktika. Vecne vyckavanie na chyby supera. Doplatili na celozapasovy nedostatok aktivity v utoku. Aj ked v zapase s Kanadou sa to neda vytknut, lebo by to bola samovrazda. Skoda, to, co nas hokej vecne zdobilo bolo teraz zahnane do kuta, aby sme nedostavali vela golov. Nebyt Halaka... nastastie tam bol. A ked som si "rano" precital, ze nas o medailu pripravilo 200neviemkolko sekund zapasu, tak to je na smiech. Celozapasova aktivita a vola Finov tlacit sa cely zapas do utoku nas pripravila o medailu.
Ked sme pri trenerskej otazke, tak trener je podla mna napr. Vladimir Weiss. Jan Filc netrenoval 7 rokov ani Hornu Dolnu a zrazu sa dostal znova ku kormidlu reprezentacie a bolo to vidiet.
fernet: velmi mi to tu prospieva a pozerat hokej s americkym komentarom je o niecom uplne inom ako pozerat hokej s Ivanom Ninajom a dalsimi. nieco sa aj pri tom dozvies. vsimaju si veci o ktorych som doteraz nemal paru, ze existuju.
p.s ked sme mali v goteborgu presilovky, tak na tabulu vacsinou kreslil Peter Bondra. Teraz sa kormidla ujali skor Demitra s Hossom.
koncim v tejto teme, lebo budem za ***** ale vsetci to videli a kazdy si utvorte nazor. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: februára 28, 2010, 11:47 pm Predmet: |
|
|
No tak Ivan Ninaj je asi taký komentátor, ako Vlado Weiss hokejový tréner.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

|
Zaslal: marca 1, 2010, 1:14 am Predmet: |
|
|
No tí Fíni tiež nehrali nejak extra úžasne... Inak nepochopil som tie 2+2 minúty za vysokú hokejku na Jokinena..
Každopádne za priebeh turnaja sme si tú medailu viac zaslúžili my, bohužiaľ, nevyšlo to. A tak sa naša úžasná hokejová generácia rozlúčila s Olympiádou bez medaily, z toho som bol dosť smutný... |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: marca 1, 2010, 1:21 am Predmet: |
|
|
Myslím, že z toho je a ešte dlho bude smutný, asi každý hokejový fanúšik na Slovensku.
Pre mňa osobne sú všetci chalani hrdinovia, pretože za posledných 10 rokov od Petrohradu po Vancouver spravili pre hokej veľmi veľa.
ĎAKUJEM ! |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1330 Bydlisko: Spisska Bela / Kosice
|
Zaslal: marca 1, 2010, 2:41 am Predmet: |
|
|
pozrite sa na to aj z druhej strany. keby sme skoncili posledny, prisli by sme domov skor, stat by aj peniaze usetril :D ... ved tam ide obrovske mnozstvo penazi, ktore by sa dali vyuzit lepsie, nez na nejakych debilov, ktory sa nahanaju za pukom.. do zdravotnictva napriklad atd... to je ako ked si zobrak kupuje cigarety a hundre, ze nema na chleba
btw: nenapadajte ma s tym, ze to je dobre pre zviditelnenie... uz ked o nas nevedia ani po tom co sme boli majstri :D :D ... na zviditelnenie vo svete mame bombastickych policajtov :D :D  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

|
Zaslal: marca 1, 2010, 5:34 am Predmet: |
|
|
ake usetril, co skusas? sak najnovsia ficova taktika je strasne minat, ten si urcite mysli, ze dojde s blockami do bruselu a preplatia mu aj olympijsku reprezentaciu z euryfondov
a musim podotknut, ze sa momentalne tesim na dalsie velke zviditelnenie ked v macedonsku zistia preco im je ten slovensky eurosong taky strasne povedomy a zazaluju slovensko za plagiatorstvo
hokejistom by nepomohla medaila aby zviditelnili slovensko, to by museli vyrobit daky prieser a to sa na policajtov a slovenskych "skladatelov" nechytaju a navyse co uz len slovaci mozu doniest domov?...jedine zemiaky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|