| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
markvaso Prieskumník
Založený: 02 Okt 2008 Príspevky: 16
|
Zaslal: marca 10, 2010, 5:13 pm Predmet: Amedia |
|
|
Nazdar páni. Chcem sa popýtať niečo ohľadom plechov zn. Amedia. Nejak náhodou som na ne natrafil. Vidno, že je to ručná práca, no cena oproti klasickým turkom je oveľa nižšia. Majiteľ istých hudobnín mi tvrdil, že to začali robiť páni, ktorí odišli od Istanbulu, a teda začali vyrábať svoje plechy pod vlastnou značkou. Vie mi niekto poradiť??? Plusom bude, ak poradí hlavne niekto, kto má aké-také skúsenosti s touto značkou. Dikes |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

Založený: 13 Apr 2008 Príspevky: 560 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: marca 10, 2010, 5:18 pm Predmet: |
|
|
| http://www.rtdrumsets.com/html/amediacymbals.html toto je ich domovska stranka maju tam aj zvukove ukazky a niektore zneju fakt super neviem sice ako je to s vydrzou a nikdy som o tej znacke nepocul ale ako som uz pisal niektore kusky sa mi pacili |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1587 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: marca 10, 2010, 5:47 pm Predmet: |
|
|
| Musím sa priznať, že o tejto značke počujem prvý krát. No ak je to tak, ako tvrdil ten predavač, bude to niečo ako Turkish. |
|
| Návrat hore |
|
 |
markvaso Prieskumník
Založený: 02 Okt 2008 Príspevky: 16
|
Zaslal: marca 10, 2010, 6:47 pm Predmet: |
|
|
| fernet: A Turkish zhodnotit vies??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

Založený: 13 Apr 2008 Príspevky: 560 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: marca 10, 2010, 6:59 pm Predmet: |
|
|
| O cineloch Turkish sa na fore toho uz vela popisalo skus pouzit funkciu hladat. Inak aj ja som vlastnikom Turkish classic 16" crash a som nadmieru spokojny vobec ho nesetrim a drzi mi uz pol roka uplne v pohode. Zvuk sa mi taktiez velmi paci nemam tejto znacke co vycitat |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1330 Bydlisko: Spisska Bela / Kosice
|
Zaslal: marca 10, 2010, 7:51 pm Predmet: |
|
|
Amedia som uz na fore raz spominal, ked som menoval najznamejsie turecke firmy... kazdopadne, su to rovnako poctive turecke cinely ako aj ostatne... teda aj ked pochybujem, ze tu na fore s nimi niekto ma skusenosti (nie su az tak rozsirene), nebal by som sa volby cinelov Amedia...
http://www.youtube.com/watch?v=vIpuGP69Zfw |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|