| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
PST Psychopat

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 596 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: marca 18, 2010, 10:50 pm Predmet: Dotazník pre potreby diplomovej práce. |
|
|
Pomáham kamarátovi rozšíriť jeho dotazník, ak si nájdete čas tak ho vyplňte, dik.
Cafte, chcel by som Vas poprosit o vyplnenie dotazniku pre potreby diplomovej prace.
dotaznik je zamerany na skumanie marketingovych aktivit v oblasti ozvucovania kulturnych a spolocenskych podujati a nahravania v studiach.
dotaznik je anonymny, velmi jednoduchy a vyplnenie trva cca. 5 minut. kazdy nazor je hodnotny. dotaznik sa da vyplnit na kliknutim na odkaz. je vytvoreny a ulozeny na stranke, ktora sluzi na podobne dotazniky.
vsetkym ktori sa zapoja do jeho vyplnenia velmi dakujem.
http://www.eSurveysPro.com/Survey.aspx?id=f3c9f9ce-2e32-44d3-a34b-62577b500c0a |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 2606 Bydlisko: Senica, pondelok - štvrtok Bratislava
|
Zaslal: marca 19, 2010, 2:11 am Predmet: |
|
|
Vyplnené. Aj keď niečo sa vyplňovalo dosť blbo, keďže nahrávať sa síce chystáme, ale len na kameru a akciu sa organizovať žiadnu nechystám  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sochi Psychopat

Založený: 13 Apr 2008 Príspevky: 560 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: marca 19, 2010, 9:49 am Predmet: |
|
|
| vyplnal som aj ja a na niektore otazky sa dost zle odpocedalo |
|
| Návrat hore |
|
 |
EF Profesionálny bubeník
Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1767
|
Zaslal: marca 19, 2010, 1:03 pm Predmet: |
|
|
| Pozrel som si dotazník, po pravde, nieje mi celkom jasný zámer, to je ale nepodstatné... podstatné je, že v poslednej otázke chýba zásadná "možnosť": nekvalifikovaný personál... Výbava je väčšinou ( v rámci cen. triedy) porovnateľná všade na svete, problém sú v 99% prípadov ľudia, ktorí majú minimálne skúsenosti, príp. nevedia techniku obsluhovať/použiť správne... |
|
| Návrat hore |
|
 |
FOGELtm Bubeník

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 1330 Bydlisko: Spisska Bela / Kosice
|
Zaslal: marca 19, 2010, 1:18 pm Predmet: |
|
|
| vyplnene. nerobil mi problemy. mozno tie ceny trochu... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Python Psychopat

Založený: 03 Máj 2007 Príspevky: 993 Bydlisko: LM city
|
Zaslal: marca 19, 2010, 2:31 pm Predmet: |
|
|
zodpovedne vyplnil
dufam, ze nam potom poskytnes vysledok tohto dotaznika, bol by som veru zvedavy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nedflanders8 Psychopat

Založený: 16 Dec 2008 Príspevky: 812 Bydlisko: Paprikové čipsy
|
Zaslal: marca 19, 2010, 2:51 pm Predmet: |
|
|
jop mam to za sebou.....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
fernetsrumom Jazykový korektor

Založený: 10 Mar 2008 Príspevky: 1587 Bydlisko: Komárno
|
Zaslal: marca 19, 2010, 3:32 pm Predmet: |
|
|
| Vybavené, viacmenej som nemal zo žiadnou otázkou problém. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin Sobôtka Šialenec

Založený: 28 Dec 2008 Príspevky: 363 Bydlisko: Bratislava
|
Zaslal: marca 19, 2010, 4:22 pm Predmet: |
|
|
| odoslané :) pekný dotazník, myslím, že všetky otázky boli k veci |
|
| Návrat hore |
|
 |
PST Psychopat

Založený: 31 Jan 2008 Príspevky: 596 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: marca 19, 2010, 6:36 pm Predmet: |
|
|
No chalani, ja mám s tým dotazníkom o trošku viac spoločné ako vy.. kamoš z muziker fóra ho tam dal a ja som sa mu len ponúkol, že ho dám aj sem, nech má viac materiálu. Ale ak mi potom poskytne výsledky, tak ich sem určite dám.
2all: Ak máte nejaké ďalšie pripomienky, tak pokojne píšte, on o tomto topicu vie a mal by sa tu sem-tam zastaviť a keď tak možno niečo opraví.
2EF: To že býva problém najmä v ľuďoch som ja zatiaľ nezažil, keďže som zatiaľ nahrával viackrát v tom istom štúdiu a tam som bol s prístupom spokojný, ale fakt že väčšinou je problém práve v ľuďoch ma vôbec neprekvapuje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|