Obsah fóra bubenici.com

Vaše začiatky....alebo ako to bolo
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Infected.Rage
Prieskumník

Založený: 24 Nov 2006

PríspevokZaslal: marca 9, 2007, 3:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Myslím ze ja som este stale v tom zaciatku :) mam Basixi za 8500sk,ale ujdu, nepotrebujem zatim ine,hlavnou prioritou je momentalne dvojslapka na ktoru samozrejme nemam cash :(( ale uvidime casom...hram druhy rok,chodim aj na Umelecku skolu k brutalnemu bicmenovi. bez cinelov som bol asi mesiac, potom bola brigada a kedze sa clovek nevie dockat tak si musi kupi aj za malo papierov nejaky plech :D tak ja som si ho teda aj kupil - hi-hat Headliner,bazmek za 1900sk :D:D, neskor bolo Zildjian ZBT expander serie ( china 18,crash 18) za 6000sk a crasha mi uz praskla lebo jedna slecna vie krasne udierat na cinel icon_cry.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: marca 11, 2007, 1:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Infected.Rage napísal:
neskor bolo Zildjian ZBT expander serie ( china 18,crash 18) za 6000sk a crasha mi uz praskla lebo jedna slecna vie krasne udierat na cinel icon_cry.gif

A to je jeden z dôvodou prečo k bicím nikoho nepúšťam
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Metallica
Usadlík

Založený: 23 Apr 2006

PríspevokZaslal: marca 25, 2007, 12:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Lubo a zato netreba pustat ludi za vlastne bicie icon_cool.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger
Infected.Rage
Prieskumník

Založený: 24 Nov 2006

PríspevokZaslal: marca 27, 2007, 5:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Som si myslel ze to si ty Lukasko fi_lone_ranger.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Metallica
Usadlík

Založený: 23 Apr 2006

PríspevokZaslal: marca 28, 2007, 2:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

icon_cool.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky MSN Messenger
OondroO
Usadlík

Založený: 24 Apr 2007

PríspevokZaslal: apríla 24, 2007, 6:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som zacal .. pred 6 rokmi .. a chodil som na ZUS ... mal som na zaciatku Roto-Tomy .. ktore mam az doteraz. .ale . uz hladam nieco nowe ..
Návrat hore
drummer1210
Usadlík

Založený: 12 Feb 2007

PríspevokZaslal: apríla 25, 2007, 8:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ja som zacinal s bicimi na ZUS-ke, kde som popri dychovych nastrojov a vsetkeho mozneho hral aj na bicie. hral som isty cas aj v dychovke, ale po case ma to prestalo bavit (rumba, samba to nie je nic pre mna co sa bicich tyka).teraz mam vlastnu kapelu a vlastne bicie a hram co sa mne paci. tot vse.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MichaelaDrums
Nováčik

Založený: 12 Dec 2006

PríspevokZaslal: apríla 28, 2007, 6:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

xixixi ako to bolo???ako to ešte je!!! Moje nedaleke začiatky boli takéto:prehovorila som rodičov nech mi zatlmia izbu. No tak teraz mám zatlmenú izbu a svoje Ludwigi hrám dennnodene minimálne 2 hodiny na prsty si dávam leukoplast lebo nejako do tých bubnov trieskam a mám potom odtlaky...xixixi no a tak je to dookola
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 29, 2007, 12:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom

A čo hráš za štýl a akými palicami keď máš otlaky??? Akože ja si zahrám aj metal paličkami typu big boss a nikdy som nemal otlaky...
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: apríla 29, 2007, 11:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom

...ja som vcera cvicil asi pol hodinu a mam otlaky...
...predtym som vysadil 25 okrasnych drevin a vymenil letne pneumatiky na dodavke a minivane icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: apríla 29, 2007, 3:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nie kamoš, to až pri bubnovaní si zistil že máš otlaky z predchádzajúcich činností icon_biggrin.gif
Návrat hore
MichaelaDrums
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 2, 2007, 7:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
A čo hráš za štýl a akými palicami keď máš otlaky??? Akože ja si zahrám aj metal paličkami typu big boss a nikdy som nemal otlaky...

ja ani neviem som asi nešika
Návrat hore
drummer1210
Usadlík

Založený: 12 Feb 2007

PríspevokZaslal: Máj 2, 2007, 7:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

pokial nedrzis palicku v rike ako prikovanu alebo ti nejako extra nelieta, tak by si otlaky mat nemala, moj nazor.
Návrat hore
MichaelaDrums
Nováčik

PríspevokZaslal: Máj 2, 2007, 7:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

aj ju mám v ruke podla mna dostatočne ohybnu...no tak aby sa mi s nou dobre hralo
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: Máj 2, 2007, 11:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak potom mám ešte jedno vysvetlenie (neber si nič osobne, ide len o úvahu)
Si dievča ktoré vyrástlo v meste (v tvojom prípade v paneláku).
Predpokladám že ťažkú fyzickú prácu nevykonávaš a preto nemáš tak ako napr. ja stvrdnutú kožu na dlaniach.
Jediné čo môžeš robiť je privyknúť na to ( časom sa ti otlaky prestanú robiť), alebo používať rukavice
Návrat hore
Dea
Usadlík

Založený: 20 Aug 2007

PríspevokZaslal: augusta 23, 2007, 9:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom

hh???!!!!!niekto ma otlaky z bubnovania?......to som v zivote nezazila....bud drtis desat hodin denne alebo uz nevim........ja tri a pol hod najviac a je to stale okej.......moze byt ze mas citlivu kozu?....aj to je mozne icon_confused.gif
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: augusta 23, 2007, 10:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom

moje zaciatky .. no po prve stale trvaju ale moj pribeh ako som sa dostalk bicim je celkom zaujimevy.

na svoje 15 narodky som dostal MP3 prehravac. zacal som pocuvat hudbu (RHCP nightwish ) a asi po pol roku som sa dostal k metallice. velmi rychlo som zistil ze si vela vsimam Larsa Ulricha ( teda skor jeho hru ako jeho samotneho. pomaly ale isto mi doslo ze sa mi bicie pacia a ze by som sa rad an ne aj ucil hrat. lenze akosi sa mi nechcelo povedat to rodicom ale mal som po prvykrat stastie. bolo to akurat obdobie ked som cele dni sedaval doma a nic nerobil nechodil von ani nic podobne. rodicom to zacalo strasne vadit a povedali mi ze si mam najst nejaku " aktivitu " a mne napadlo ze im poviem ze chcem chodit na bicie. stalo sa a rodicia nemali nijake namietky. tak som zacal chodit do ZUSky . po case mi bolo jasne ze aj ked si zozeniem bicie nebudem mat kde hrat. tam som mal stastie po druhy krat . uz dlhsi cas sme totiz chceli kupit dvor vedal nasho domu ale ti susedia nam ho nechceli predat. a zrazu sa ozvali ze by to chceli predat no aj s domom ktory patri k tomu dvoru. a mal som priestory kde mozem cvicit. a tak mi postupne zacalo dochadzat ze asi nemam nejako zhanat veci ohladom bicich ,ze oni pridu same. tak som myslienku na to zey som si sam zohnal bicie akosi takmer uplne vypustil z hlavy. a co sa stalo ... mal som stastie po treti krat. ozvali sa znami mojej mamy a ona sa v rozhovore dozvedela ze ich syn am stare Amatky ktore chce predat. ( akutrat som chodil na brigadu kde som si zarobil 5025sk) tak som sa s nim porozpraval cez ICQ a zistil som ze ich preda za 5000 sk . vtedy mi uz bolo uplne jasne ze veci an bicie si sam zhanat nesmiem. no ale kedze citam prispevky an tomto fore tak som od vas zistil ze je dobre ked ma clovek dobnre cinely aj s horsimi bicimi aby potom ked kupi nove bicie mal aj plechy. ale nejak som sa po nich nezhanal a mal som stastie po stvrty krat. zrazu sa tu na ofre ozval drumer1210 ze predava zildjian ZBT rock za 9000. no a teraz uz len cakam kedy sa ma rodicia spytaju co chcem na narodky. tot moj pribeh zaciatku
Návrat hore
Dea
Usadlík

PríspevokZaslal: augusta 23, 2007, 10:23 am    Predmet: Odpovedať s citátom

cize ak som to pochopila hras od cca sestnastich?.....a kolko uz?........vies lebo je mi novinka ze som stretla niekoho co zacal tak neskoro na bicie ako ja.......... icon_cheesygrin.gif
Návrat hore
Dea
Usadlík

PríspevokZaslal: augusta 23, 2007, 10:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
Tak potom mám ešte jedno vysvetlenie (neber si nič osobne, ide len o úvahu)
Si dievča ktoré vyrástlo v meste (v tvojom prípade v paneláku).
Predpokladám že ťažkú fyzickú prácu nevykonávaš a preto nemáš tak ako napr. ja stvrdnutú kožu na dlaniach.
Jediné čo môžeš robiť je privyknúť na to ( časom sa ti otlaky prestanú robiť), alebo používať rukavice

hh ja napr.vykonávam ťažkú fyzickú prácu keď na koncerty si tie bicie musím sama doniesť aj odniesť..... icon_eek.gif .....
Návrat hore
gondorcan
Usadlík

Založený: 05 Mar 2007

PríspevokZaslal: augusta 23, 2007, 11:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom

hram od patnastich. zacal som tento rok v marci
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 4 z 10

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre