| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 843 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: marca 29, 2006, 6:43 pm Predmet: Vaše začiatky....alebo ako to bolo |
|
|
tak ja som zacal niekedy pred 3-4 rokmi a to buchanim po kadecom co pripominalo bubny :P ...kedze som samouk vzdelaval som sa tak,ze som proste pozeral vela koncertov a odkukaval rytmy...zaciatkom minuleho roka som si kupil prve bicie-Amatky za 2000Sk :lol: .Malo to rytmičák,kotol,kopák a jeden prechod(k tomu som mal daky maly zrezany "cinel" :D )..postupom casu som dokupil stojany s cinelmi a zacal som hrat riadne...minuly rok v novembri som si zaobstaral novu sadu Pearl Target(cierna farba) a este zopar cinelov...tot moje zaciatky...
:arrow: ako ste boli na tom vy :?: |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: marca 29, 2006, 6:48 pm Predmet: |
|
|
| nooo musim zalovit v pameti :D zacinal som presne pred 4 rokmi.s kamaratmi (bassa a gitara) sme chceli zalozit skupinu ale nemali sme bicie - tak sme sa poskladali a kupili sme Amati za 6000Sk :lol: bola to ruzovo-fialova sada obsahujuca kopak, snare, dva prechody a kotol, dalej k tomu bol komplet hardware a nejake cinely - a najlepsie na tych bicich bolo ze sa hravalo s nimi na jazzovych dnoch v Trencine :lol: dokonca na ne hral aj Dodo Sosoka 8) no a zacinal som tak isto ako Misho - odkukavanie a pocuvanie od inych... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 29, 2006, 6:58 pm Predmet: |
|
|
| no tak to sa o mojom hardvere neda povedat...stojan na prechod bol zlomeny tak som ho musel provizorne upevnit, stojany boli v pohode(kupil som dva za 400Sk zo zalozne) a stojan na hajtku bola hroza!!!Totalne obozraty hrdzou(tu mi dal ten chlapik v tej zalozni) na spodku bola len retaz a kusok tej slapky ale dako som ju dal dohromady :wink: |
|
| Návrat hore |
|
 |
saruman Usadlík

Založený: 28 Mar 2006 Príspevky: 163 Bydlisko: Ruzomberock
|
Zaslal: marca 29, 2006, 7:32 pm Predmet: |
|
|
| ja som bol na tom tak isto :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 29, 2006, 7:33 pm Predmet: |
|
|
| čiže zázračné slovo : :twisted: AMATI :twisted: |
|
| Návrat hore |
|
 |
saruman Usadlík

Založený: 28 Mar 2006 Príspevky: 163 Bydlisko: Ruzomberock
|
Zaslal: marca 29, 2006, 7:35 pm Predmet: |
|
|
| Presne tak :roll: |
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Prisťahovalec
Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: marca 29, 2006, 10:37 pm Predmet: |
|
|
| normalne mam komplex ze som nezacinal na amati aj ja:) heh, ale tak aspon som si na nich skusil zahrat neskor:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
MUSE Prisťahovalec

Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 53
|
Zaslal: marca 29, 2006, 11:40 pm Predmet: |
|
|
No moje zaciatky vlastne stale prebiehaju...
Totiz>
Pred par rokmi na intraku som chodil s kamosom, ktory hral na gitaru, trochu blbnut do miestnosti - tam na to urcenej. Raz tyzdenne, par mesiacov - teda slabota... A odvtedy som si buchol len tak - u niekoho...
Nebola ta konstalacia hviezd, aby sa dala spravit nejaka skusobna s nejakou kapelou...
Ale nedavno ta konstalacia nastala :twisted: , a tak mam svoje prve bicie a na stare kolena v podstate zacinam :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 30, 2006, 12:49 pm Predmet: |
|
|
| sice nastala nova doba ale aj tak si myslim ze bubenicke zaciatky sa viazu zrovna na tuto znacku :twisted: |
|
| Návrat hore |
|
 |
spottik Šialenec

Založený: 28 Mar 2006 Príspevky: 421 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: marca 30, 2006, 8:19 pm Predmet: |
|
|
| No... môj prvý kopák bol taký fialovo cerveny, takže o kúsok predbieham Drumstara... a samozrejme bez rezonančky...(aby bol aspoň trochu počuť, musel som do toho riadne je...) 8) |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirco Usadlík
Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 104 Bydlisko: Handlova
|
Zaslal: marca 30, 2006, 8:28 pm Predmet: |
|
|
ja som zacal v 11 rokoch,vtedy ma chytila hudba senzi senzus,(nesmejte sa)hral so doma z radiom asi 2 roky tieto ludovky a dostal som do seba rytmus. potom som presiel na tvrdsiu hudbu rock and roll a........... skoncil som pri hard rocku 70´ a 80´ rokov.ale som spokojny hravam uz 7 rokov a nemozem sa stazovat
:wink: |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 30, 2006, 8:32 pm Predmet: |
|
|
| zaujimave mirco.. :lol: :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirco Usadlík
Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 104 Bydlisko: Handlova
|
Zaslal: marca 30, 2006, 9:08 pm Predmet: |
|
|
| tťak co spravis teraz :?: neako som zacat musel nie? :D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 30, 2006, 9:10 pm Predmet: |
|
|
| tak jasne!! ja sa s tebou nehadam!! :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 31, 2006, 4:56 pm Predmet: |
|
|
| no mirco ma zaujimave zaciatky :lol: ja som tusim zacinal na Robovi Kazikovi :lol: :lol: :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 31, 2006, 5:01 pm Predmet: |
|
|
| no tak ja to mam ine: Horkyze Slize, Konflikt :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

|
Zaslal: marca 31, 2006, 5:03 pm Predmet: |
|
|
| ale nee robim si srandu prva skladba co som vobec s kapelou hral bola Kalinka :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
bubnoš Prieskumník

Založený: 31 Mar 2006 Príspevky: 13 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: marca 31, 2006, 5:23 pm Predmet: |
|
|
| No moje začiatky sa viažu tiež samozrejme s touto jedinečnou značkou z kraslíc. Prvé som kúpil za 1900 sk. 20",12",16",snare. ride a crash. potom som niečo dokúpil..... a prišiel čas na zmenu.keďže to bolo pred 5-timi rokmi, tak som tiež stavil na amati, ale už s remo blanami a troška lepšími plechmi.tie som mal 4roky. posledný rok bol pre mňa veľmi šmelinársky. prišli najprv pearl export 22,12,13,16, potom som si kúpil yamaha stage custom, lebo sa mi zapáčili rozmery tomov 10,12,14. ale nakoniec som si zohnal za perfektnú cenu tama artstar ES 10,12,13,16,24. to sú fakt bomby. snare mam sonor 2001 a plechy meinl MCS. A este som zmestil aj dvojslapku. No a hram asi sest rokov. nikdy som nejako necvicil, az tento rok som sa prihlasil do ZUŠ. a som rad, pretože to má uplne iné dimenzie hrania.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

|
Zaslal: marca 31, 2006, 5:23 pm Predmet: |
|
|
| moja prva skaldba s kapelou bola taka pesnicka od jednej punk/HC kapely z RS :lol: |
|
| Návrat hore |
|
 |
spottik Šialenec

Založený: 28 Mar 2006 Príspevky: 421 Bydlisko: Trenčín
|
Zaslal: marca 31, 2006, 8:38 pm Predmet: |
|
|
No... naša prvá, a kompletná skladba bola...
Seven Nation Army od White Stripes (s prímesami vecí od Audioslave... hlavne bicie a efekty do gitár...) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|