| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
Jimi Cimbala Prieskumník
Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 7 Bydlisko: The Sered
|
Zaslal: apríla 1, 2006, 3:09 pm Predmet: Loops,Samples & studio work |
|
|
V prvom rade gratulujem k zalozeniu fora.Pacia sa mi napady dotiahnute do konecnej realizacie.
Jedna vec mi tu vsak chyba.Zijeme v 21.storoci a bicie uz okrem ziveho hrania maju i novy aspekt-programovanie.Mnoho kapiel na svojich CD aj koncertoch pouziva okrem ziveho bubenika aj loopy na podfarbenieTaktiez mnoho svetovych bubenikov vyrobilo samplovacie a loopove CD,ktore su ozaj skvele.Tiez existuje mnozstvo moznosti,ako editovat nahrate bicie,trigrovat,resamplovat atd....
Este ma trosku mrzi,ze sa opomenuli perkusie.Ak vsak niektora z tem jestvuje a ja som si ju nevsimol....sorry...
Kazdopadne zelam vela zdaru a spokojnych uzivatelov. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: apríla 1, 2006, 3:22 pm Predmet: |
|
|
| som rad ze prisiel medzi nas kuknut taky muzikant ako je Jimi :D perkusie spomenute su - v jednom z for (neviem presne ktore to je), dalsia vec je ze podobne forum ake Jimi spomenul by sa kludne mohlo rozbehnut vo fore elektricke bicie - to je aj dobry napad a skvely postreh absencie tohoto fora - na druhej strane som sa zamyslal ci ma zmysel otvarat tuto temu pre bubenikov ktory s tym nemaju skusenosti :idea: ale napad je to dobry :) dakujem Jimi |
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Prisťahovalec
Založený: 26 Mar 2006 Príspevky: 93 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: apríla 2, 2006, 11:46 pm Predmet: |
|
|
| jo jo:) ja som tu temu trosku natukoll v sekcii el. bicie, bohuzial nikto sa na slucky a pod. veci nechytil:) dobry postreh:) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|