| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
MMhardKy Prisťahovalec

Založený: 02 Apr 2006 Príspevky: 97 Bydlisko: BA
|
Zaslal: apríla 2, 2006, 4:30 am Predmet: Zopar navrhov (vseobecna diskusia?) |
|
|
Zdravim vsetkych clenov fora ktore zda sa, sa stane mojim oblubenym 8)
Chcel som sa vsetkym predstavit ale... akosi neviem kde. Nechcem sa uviest ako ten co pinda, ale zda sa mi ze je tu naozaj zbytocne vela sekcii (nemyslim ze je nutne mat na kazdy komponent zo sady jednu... i ked ako napad to posobi zaujimavo, v praxi to posobi dost zmatocne) a chyba to podla mna najpodstatnejsia "vseobecna muzikantska diskusia" alebo take nieco.
Snad sa to podari zriadit, nech sa to tu poriadne rozbehne!
8)
Viem, ze admin si uz temy rozvrhol a nepredpokladam ze ich bude menit, no neodpustim si navrh na zlucenie niektorych sekcii. A sice by som si to mozno predstavoval takto:
INFO
Oznamy (locknute, cisto pre adminov, clenovia mozu dat podnety do vseobecnej diskusie)
Vseobecna diskusia
DRUMS
acoustic drums
e-drums
cinely
hardware
palicky
drumset clenov
RECORDING
gear (kto pouziva ake mikrofony, pulty, hardware, software atd.)
tips & tricks (ako nastavit compresie, eq atd.)
Zvysok je super, pacia sa mi hlavne sekcie v Interpreti a Inzeráty & koncerty. Mozno by som zrusil podsekcie linky a vtipy, lebo to podla mna patri do vseobecnej diskusie.
Vsetko co som napisal som si nevycucal z prstu, sam som admin na jednom (nie muzikantskom) fore asi so 100 clenmi, no hlavne som na roznych muzikantskych forach zavisly uz dlhe roky 8)
Verte mi, ze ked budu sekcie tak velmi fragmentovane ako su teraz, mnoho prispevkov zostane neprecitanych, nezodpovedanych. Je to celkom logicke, pretoze tieto fora sa zakladaju na tom ze ma clovek v bookmarkoch dajme tomu tu vseobecnu diskusiu (alebo najrozsiahlejsiu rubriku) kde si pozrie 10, 20 krat denne co je noveho, ale vzdy len na chvilu. Nikto nema cas preklikavat sa cez vsetky tie sekcie. ked sme u nas na fore zlucily niektore temy, zrazu sme mali o desiatky prispevkov denne viac a nedoslo k zneprehladneniu, skor naopak.
No, ja len dufam ze nedostanem ban, lebo keby mne na mojom fore niekto takto zacal pi.... do systemu tak neviem :lol: :lol:
J. |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: apríla 2, 2006, 11:12 am Predmet: |
|
|
| nie ban nedostanes :twisted: zatial :lol: nevidim dovod zlucovat temy - toto forum je zalozene podla navrhov gitaristi.sk a sferabubeniku.info - su to najvacsie hudobnicke fora v CR a SR takze si myslim ze uz je to overene casom a ludmi hlavne...dalsia vec - forum je na webe asi (dnes presne tyzden) takze dalsi dovod preco by som nemal menit forum (konecne ked si ludia na to ako tak navykli tak to zmenim?!?) tie ostatne navrhy by sa dali realizovat chce to len chvilku casu |
|
| Návrat hore |
|
 |
R - stick Technický administrátor
Založený: 31 Mar 2006 Príspevky: 33 Bydlisko: Vysoké Studnice - ČR
|
Zaslal: apríla 2, 2006, 11:43 am Predmet: |
|
|
Jestli k tomu můžu svou troškou do mlýna - já bych se tak trochu přiklonil k příspěvku MMhardKy - ale až po čase, podle toho, jak se vám jednotlivé sekce rozjedou. Tyto úpravy je nejlepší dělat až tehdy, kdy je vidět, co žije a co ne.
Jinak ještě dodám - pokud budete potřebovat pomoc nebo radu při správě fóra (obrana proti hackerům, spamovacím robotům - to všechno vás čeká !!!! , instalací různých hacků či rozšíření .......) tak se na mě můžete obrátit. Jako admin Sféry společně s Kostkou s tím mám zkušenosti víc než bohaté ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
drumstar Admin

Založený: 25 Mar 2006 Príspevky: 673 Bydlisko: Trencin
|
Zaslal: apríla 2, 2006, 12:39 pm Predmet: |
|
|
| presne tak to chcem aj urobit - ta druha cast prispevku: bol by som velmi rad keby si mi nejakym sposobom pomohol |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1415 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: apríla 2, 2006, 5:31 pm Predmet: |
|
|
| ...spravim, co bude v mojich silach, kludne napis... |
|
| Návrat hore |
|
 |
palko182 Prisťahovalec
Založený: 04 Máj 2007 Príspevky: 85 Bydlisko: bratislava
|
Zaslal: augusta 13, 2007, 12:18 am Predmet: listovanie |
|
|
| zdravičko možno to tu už padlo ale neviem o tom:)))) že či by sa nedalo niečo lepšie dat na listovanie v nejakej sekcii ako medzi stránkami ako je na stranke www.muziker.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Freelan Nováčik

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 46 Bydlisko: Slovensko, Vychodne
|
Zaslal: augusta 13, 2007, 11:10 am Predmet: |
|
|
| Konkretne kde? na tej definovanej stranke? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ľubor Technický administrátor
Založený: 06 Aug 2007 Príspevky: 3
|
Zaslal: augusta 13, 2007, 1:55 pm Predmet: |
|
|
ak davate navrh z nejakej inej stranky je dobre dat aj screenshot a presne v nom oznacit o co ide  |
|
| Návrat hore |
|
 |
palko182 Prisťahovalec
|
Zaslal: augusta 13, 2007, 2:53 pm Predmet: |
|
|
http://forum.muziker.sk/viewtopic.php?t=5205 no napríklad toto ste na fore muziker dajme tomu že bicie nástroje a chcete sa z prvej stránky dostať na druhu a to iba jedným kliknutím niečo také som myslel dúfam že toto sa už dá lepšie pochopiť neviem to už lepšie opísať |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
Založený: 03 Máj 2006 Príspevky: 395 Bydlisko: Trnava
|
Zaslal: augusta 13, 2007, 3:06 pm Predmet: |
|
|
je to tu..
ak má téma viac strán tak je tam : strana, a dá sa prepínať medzi stranami (sa ti otvorí taký box tam vyberieš číslo strany a prehodí ta to tam) |
|
| Návrat hore |
|
 |
palko182 Prisťahovalec
|
Zaslal: augusta 13, 2007, 4:03 pm Predmet: |
|
|
| no hej o tom viem :)) len som sa chcel tak opýtať že či sa tu nedá niečo také urobiť ako ja na muzikery proste jedným kliknutím a ne že to musíš otvoriť a tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Freelan Nováčik

Založený: 27 Dec 2006 Príspevky: 46 Bydlisko: Slovensko, Vychodne
|
Zaslal: augusta 14, 2007, 9:28 am Predmet: |
|
|
| Da ono to tak aj bolo lenze tam sa zobrazi max 5 stran a ked ma tema 10 stran tak sa na 10 dostanes kliknutim na druhe... a takto nie |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: augusta 14, 2007, 11:15 am Predmet: |
|
|
| takto je to OK. je to jednoduchšie- imho. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dr.Phil Šialenec

Založený: 02 Feb 2007 Príspevky: 410 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: augusta 14, 2007, 11:01 pm Predmet: |
|
|
| Chcem len pochválit. Niak to tu v posledných týždňoch prekvitá tuším sa posilnil administrátorský tím |
|
| Návrat hore |
|
 |
palko182 Prisťahovalec
|
Zaslal: augusta 15, 2007, 2:43 pm Predmet: |
|
|
ok v pohode len to som chcel diki  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: augusta 17, 2007, 9:01 pm Predmet: |
|
|
| citácia: | | Chcem len pochválit. Niak to tu v posledných týždňoch prekvitá tuším sa posilnil administrátorský tím |
no.. podľa mňa to nie je ani tak o admin. tame ale o užívateľoch :)
a keď pribúda užívateľov tak aj príspevkov..
P.S: alebo by to bolo tým, že už prišiel dušan ??
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 615 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: októbra 9, 2007, 8:55 pm Predmet: |
|
|
je to detail, ale dost ma pobavilo, ked som si precital
"2.Nedávajte do názvov tém žiadné znaky "
...ziadalo by sa specifikovat ake znaky mate na mysli, lebo zakazat vsetky znaky je tlak :D:D:D:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: októbra 10, 2007, 5:38 pm Predmet: |
|
|
| citácia: | je to detail, ale dost ma pobavilo, ked som si precital
"2.Nedávajte do názvov tém žiadné znaky "
...ziadalo by sa specifikovat ake znaky mate na mysli, lebo zakazat vsetky znaky je tlak :D:D:D:D |
Aha. Sorry.. Myslel som špeciálne znaky typu !!!,???,###,>>>,&&&,@@@ atd, atd.. . /
Samozrejme všetky písmená a !,? atd /ale nie ako som napísal !!!, ??? atd/
P.S:pri najbližšej aktualizácii súborov na fóre to opravím  |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzankoo Prisťahovalec

Založený: 28 Jún 2007 Príspevky: 63
|
Zaslal: októbra 10, 2007, 5:59 pm Predmet: |
|
|
ja by som chcela pochvalit adminov za to, ze dali na uvodnu stranku najpopularnejsie temy a temy s najnovsimi prispevkami, to je uplne perfektne, teraz len pozeram nove prispevky a nemusim sa preklikavat a hladat ich
a mam dotaz, nejde mi prihlasit sa na prvykrat, musim sa dvakrat prihlasit a potom aj dvakrat odhlasit, viete s tym prosim nieco urobit?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mysho Admin
|
Zaslal: októbra 10, 2007, 8:05 pm Predmet: |
|
|
| jj.. mne to tiež občas robieva.. ale nemyslím, že je to všeobecná chyba /t.z. chyba tu na fóre/ môžem sa prip. opýtať tech. admina čo sa s tým dá urobiť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|