Obsah fóra bubenici.com
EF
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
weckluf
Psychopat

Založený: 07 Apr 2007

PríspevokZaslal: novembra 12, 2007, 7:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

profesionalni bubenici sa od menej skusenych odlisuju tym ze aky maju zvuk napr.aj ked hraju ten zakladny rytmus ale to casto zaciatocnici nevedia pochopit(tym nechcem nikoho urazit sam som pokrocili zaciatocnik) icon_lol.gif
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vAlve
Šialenec

Založený: 15 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 12, 2007, 7:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hh icon_lol.gif ja tomu rozumiem. ten prispevok som nemyslel na seba ved ja ani nemam zaujem robit si karieru v oblasi hudobnictva.
Návrat hore
bubenig
Nováčik

Založený: 08 Apr 2007

PríspevokZaslal: novembra 13, 2007, 6:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

dusan napísal:
bubenig napísal:
zdravim, nechcem byt blby (pretoze sa nepovazujem za bubenika)
ale to co ma autor tohto threadu na myspace je dost jednoduche a to by snad dokazal zahrat kazdy......

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj. nalozil by som Ti 5 a 20 na holu.

myslel som si ze niekto to bude chapat tak ako to nechcem... proste ja mam jazz a jazzovych bubenikov rad (aj ked ich vela nepoznam) lebo niektori su fakt kreativni, ale to co je na EF majspejsi je fakt jednoduche :-D mozno je to profesionalne ale stale jednoduche -:-)
inac dusan, mne sa tvoje pesnicky dost pacia,a netrieskas tam jak nejaky metlak. nushit trusax su perfektne, uz som ti pisal ci nemas viac takych pesniciek ale nic icon_mrgreen.gif

//pod pojmom kreativny sa mi vybavi synonymum slova trusax :-)))
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: novembra 13, 2007, 8:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

bubenig napísal:
.. to co je na EF majspejsi je fakt jednoduche :-D mozno je to profesionalne ale stale jednoduche -:-)...

ani netušíš, akú si mi touto vetou urobil radosť.. Tiež som mal svojho času pocit, že hrať "rovno" je jednoduché a obdivoval som tú "jednoduchosť" u Phil Goulda, Manu Katché-ho, Andyho Gangadeena, Steve Ferrone-ho a množstva ďaľších, vždy som chcel, aby aj to moje hranie pôsobilo dojmom "nič ľahšie nieje".. Ako vidím, funguje to.. Keď budeš mať záujem vypočuť si moju "jazzovo-kreatívnu" polohu = veľa relatívne hustého a komplikovaného hrania, zastav sa 11.12 o 19.00 Bratislavskom divadle Aréna. Budem tam hrať s A. Šebanom, O. Rózsom, M. Škutom a ďaĺšími aj jazz typu P. Metheny, jazzrock typu Zappa, Funk, dram'en bejz, :) reggae na 4/4 do kt. hrám 5/8 ;) a možno príde aj kúzelník. :D Vstup je voľný, takže výhovorky na vysoké vstupné neplatia, navyše, exhibovania si tam užiješ viac než dosť.. :D
na záver pikoška: Thomas Lang (štúdiový hráč, lektor a bubnový eskamotér) v jednom rozhovore odpovedal na otázku "či v bežnej praxi nájomného hráča pri nahrávaní pop music využíva niečo so svojich neuveriteľných technických schopností" takto: "Ak by som producentovi projektu ukázal, čo všetko sa dá do jeho pesničiek pohrať iba na kopák a hajtku, DO 15 min. SOM BEZ PRÁCE.. :D :D" (koniec citátu).
..treba mať totiž vždy na zreteli hudbu ako celok a nie vlastné ego.. ;)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
bubenig
Nováčik

PríspevokZaslal: novembra 13, 2007, 9:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
bubenig napísal:
.. to co je na EF majspejsi je fakt jednoduche :-D mozno je to profesionalne ale stale jednoduche -:-)...

ani netušíš, akú si mi touto vetou urobil radosť.. Tiež som mal svojho času pocit, že hrať "rovno" je jednoduché a obdivo...;)

no tak to som rad, ale ja vidim vsetko v zlozitosti, ktoru by mal divak sam rozlusknut (napr zapletka pri knihach a tak) a to iste aj na bicich.. jednoduchostou pesnicke nepomozem pridat prejav a emocie.. ale uz ked tam dam udery rytmicaku ("niesom "bubenik takze neviem ako to povedat ale palicky budu bit iba po jazaku), tak to vyjadri nejaku silu .. tazko to povedat... no a na toto predstavenie by som isiel, keby som nebol z druheho konca republiky :-))
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: novembra 13, 2007, 9:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

2 bubenig: rozumiem.. Na každého pôsobí emočne niečo iné a ľudia majú (naštastie) rôzne chute.. Škoda že si z opačného konca, myslím, že ako fanúšika "lúskania" by Ťa táto produkcia určite oslovila... :) ..nuž, možno nabudúce..
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
bubenig
Nováčik

PríspevokZaslal: novembra 14, 2007, 8:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
2 bubenig: rozumiem.. Na každého pôsobí emočne niečo iné a ľudia majú (naštastie) rôzne chute.. Škoda že si z opačného konca, myslím, že ako fanúšika "lúskania" by Ťa táto produkcia určite oslovila... :) ..nuž, možno nabudúce..

...aspon v KE by sa nieco take mohlo zorganizovat :-)
Návrat hore
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: novembra 15, 2007, 3:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...inak uz davnejsie som sa chcel opytat, nebudes dakedy v okoli PB, ZA, eventualne cez tyzden v PN???to by sme potom myslim dosli dvaja - aj s dr. Phillom:D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: novembra 15, 2007, 11:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

..???... rodné číslo by si nechcel?
Návrat hore
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 16, 2007, 12:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...mne bude stacit, ked mi das autogram dakedy, dufam, ze sa niekedy uz dostanem na dake Tvoje vystupenie...
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Brndo
Psychopat

Založený: 05 Júl 2007

PríspevokZaslal: novembra 17, 2007, 10:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Emil, znovu si ma raz umrtvil (hoci nepriamo), vcera som pozeral 7. cast Slovenskeho bigbítu (je to vynikajuca relacia, vzdy ma tak nazhavia ti ludia, co tam hovoria, ze by som najradsej cely den cvicil potom) a ktosi z tych dinosaurov tam spominal nieco take, ze potom prisli nejaki nie moc znami muzikanti, emil fratrik a (druhe meno neviem)...atd.
nie som si ani uplne isty, ci som dobre rozumel, takze som si nie isty, ci si to bol ty...bol si to ty? :D

samozrejme, to nie moc znami bolo len vtedy pre toho chlapa...v tych pradavnych casoch este (ked boli bohovia kruti a malicherni a zoslali na ludi osud utrpenia)...nie ze to niekomu bude vyzerat, ze "konecne sme ta usvedcili, ze nie si znamy, aj v telke to povedali!" :D:D:D:D
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: novembra 17, 2007, 12:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Keďže to je relácia o období '60 rokov, reč bola pravdepodobne o mojom otcovi (tento diel som nevidel).. Ten spolu s Čufom Noskom (bs, voc), Mariánom Obertom (guit) a Ľubom Stankovským (dr) založili skupinu "Prognóza" a začiatkom '70r. začali "mútiť vodu" na slov. bigbítovej scéne.. :) O mne reč byť nemohla, v tom období som ťahal dreveného káčera a chytal v škôlke motýle.. :D
...k tej sláve taký detail: nieje nič horšie, ako byť "žijúca legenda", takže mi to moje nenápadné sidemanstvo dosť vyhovuje.. :D :D
Návrat hore
Brndo
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 17, 2007, 2:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

aha, tak potom tak...tie mena tam myslim spominali.
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 22, 2007, 7:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

emil nejdes nahodou hrat na slavikovi???
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: novembra 22, 2007, 8:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Myslíš kvôli tej upútavke? :D
Nie, tento rok "nieje s kým".. :( :) Tá upútavka je zostrihaná z minuloročného Slávika, hrali sme tam s R. Müllerom.. Bola to jazda jazdička!!
Návrat hore
weckluf
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 22, 2007, 9:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

hej kvôli tomu:D
Návrat hore
drBambus
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 23, 2007, 7:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

EF napísal:
Myslíš kvôli tej upútavke? :D
Nie, tento rok "nieje s kým".. :( :) Tá upútavka je zostrihaná z minuloročného Slávika, hrali sme tam s R. Müllerom.. Bola to jazda jazdička!!

...presne to som sa chcel opytat...atkze slavika pozerat nebudem a radsej kuknem zivy koncert tuto nasho clena EL v jambose icon_lol.gif
Návrat hore
EF
Profesionálny bubeník

PríspevokZaslal: novembra 23, 2007, 10:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ty nemáš rád slovenský poprock?? :D Teba nezaujíma ako sa umiestni Zdenka Predná, Jadranka a Elán?? :D :D
..btw, pridal som do albumu fotky zo skúšobne.. Enjoy! ;) :)
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

PríspevokZaslal: novembra 23, 2007, 11:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no pockat zase rozlisuj Jadranku a Elán
Návrat hore
Brndo
Psychopat

PríspevokZaslal: novembra 23, 2007, 11:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ou, to jaky dlhy kopak? :)
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 2 z 5

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre