| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 884 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: decembra 30, 2007, 10:12 pm Predmet: behemoth 1 |
|
|
| ricardo447 napísal: | | co by bolo pre mna najsamlepsie ako zaciatocnikovi? | ist sa prihlasit na ludovu školu alebo si najst ucitela alebo človeka co ta bude viest,bicie mozu pockat a ked tak pozeraj inzeráty a hlavne si daj poradiť ale vypočuj si viac názorov,a dobru radu najdes aj tu,na trhu je toho vela co sa da vybrat sleduj ponuky a hned nekup prvu lesklu blbost co sa ti zapacit,daj si na cas viem tazke ale oplatí sa správne rozhodnut,haraburdy sa potom tazko predavaju |
|
| Návrat hore |
|
 |
mattusko Prieskumník
Založený: 27 Dec 2007 Príspevky: 9 Bydlisko: Hlohovec
|
Zaslal: januára 1, 2008, 4:24 pm Predmet: |
|
|
| diki moc...rozhodne zavazili vase rady na moj problem. no uz len treba tie cinely najst v shope. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: januára 1, 2008, 5:40 pm Predmet: |
|
|
| nevie niekto o tych magic? |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 181
|
Zaslal: januára 1, 2008, 9:41 pm Predmet: |
|
|
Fakt je ze som ich v obchode u nas davno nevidel(a popravde, velmi si nepamatam ze som ich u nas niekedy videl...), dokonca som "zacul" ze sa mali prestat vyrabat, ale moc takym info neverim.Pozri
http://www.amati.cz/cesky/prodej.htm
maju tam kontakt na zastupcu pre Slovensko, ale ak si to uz neurobil, mrkni aj na net na nejake nazory na tie cinely, napr.:
http://sferabubeniku.info/viewtopic.php?t=2204&highlight=magic
Samozrejme to vsetko ber s rezervou... ,nie je nad vlastnu skusenost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
J@mie Prieskumník
Založený: 03 Dec 2007 Príspevky: 18
|
Zaslal: januára 1, 2008, 10:37 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | rada custom nie je vôbec zlá ale radšej za tie prachy niečo hrané | No su to basix a su hrane coskoro sa chistam prene teda aspon ich obzriet a viete mi poradit niake cierne muchy na tejto znacke nech sa ich wiwarujem?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Brndo Psychopat

Založený: 05 Júl 2007 Príspevky: 733 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
|
Zaslal: januára 2, 2008, 12:47 am Predmet: |
|
|
| Malcolm napísal: | | nevie niekto o tych magic? |
napis im mail, to je najlepsie....ja som im pisal, ked som kupoval a povedali mi, ze uz sa nerobia a ze na sklade maju posledne kusy, napr. crash 16" vraj uplne posledny...ten som kupil, ale mozno v inom obchode alebo co maju... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2953 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: januára 2, 2008, 1:48 am Predmet: |
|
|
| J@mie napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | rada custom nie je vôbec zlá ale radšej za tie prachy niečo hrané | No su to basix a su hrane coskoro sa chistam prene teda aspon ich obzriet a viete mi poradit niake cierne muchy na tejto znacke nech sa ich wiwarujem?? |
Gulové kĺby na tomholderoch....tie vedia odchádzať |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 181
|
Zaslal: januára 2, 2008, 10:34 am Predmet: |
|
|
| ..celkovo uchytenie prechodov...okrem tohoto slabeho miesta je ten hardware ale prekvapivo trvacny...stojany su za tu cenu skvele...si myslim... |
|
| Návrat hore |
|
 |
J@mie Prieskumník
|
Zaslal: januára 2, 2008, 1:32 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | J@mie napísal: | | Nightwolf_08 napísal: | | rada custom nie je vôbec zlá ale radšej za tie prachy niečo hrané | No su to basix a su hrane coskoro sa chistam prene teda aspon ich obzriet a viete mi poradit niake cierne muchy na tejto znacke nech sa ich wiwarujem?? |
Gulové kĺby na tomholderoch....tie vedia odchádzať |
A ako to onestovas nech to niako nedo..... a popripade ak by to bolo zle ako sa to da oprawit???dik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: januára 2, 2008, 2:23 pm Predmet: |
|
|
| to neopravíš. Oni proste časom prestanú fungovať tak ako majú. POmoc je jednoduchá. Kúpiť iné tomholdery |
|
| Návrat hore |
|
 |
J@mie Prieskumník
|
Zaslal: januára 2, 2008, 10:45 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | to neopravíš. Oni proste časom prestanú fungovať tak ako majú. POmoc je jednoduchá. Kúpiť iné tomholdery |
aha no to je pekne ale na to peniaze mat tak skoro asi nebudem ale zatial to drzi w pohode a este jedna vec wiem ze to sem nepatri ale pomoze kopaku ked chcem este mlasklavejsi zvuk ked dopredu dam dieru??? alebo2 ?? a ak nie tak tak aky to bude mat potom zwuk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: januára 3, 2008, 12:02 am Predmet: |
|
|
| diera zlepší projekciu. Kopák aj viac dýcha no na mlask je treba mať vhodnú blanu |
|
| Návrat hore |
|
 |
J@mie Prieskumník
|
Zaslal: januára 3, 2008, 12:43 pm Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | diera zlepší projekciu. Kopák aj viac dýcha no na mlask je treba mať vhodnú blanu |
A co ta projekcia konkretne znamena ze zvik nebude taky uzavrety ale proste bude akokeby odtial wichadzat?? a na poriadny mlask by ste aku blanu odporucali a ako maju byt pritiahnute ja mam uderovu meksiu a rezonancnu mam decent nasponovanu a vnutri mam deku |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: januára 3, 2008, 12:51 pm Predmet: |
|
|
| ja osobne by som ti poradil PS3 no zvuk aký chceš si z toho už musíš dostať ty sám. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mattusko Prieskumník
Založený: 27 Dec 2007 Príspevky: 9 Bydlisko: Hlohovec
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|