Obsah fóra bubenici.com

Bubny pre zač,
Strana
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
ricardo447
Usadlík

Založený: 10 Nov 2007

PríspevokZaslal: novembra 10, 2007, 1:58 pm    Predmet: Bubny pre zač, Odpovedať s citátom

co by bolo pre mna najsamlepsie ako zaciatocnikovi?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Misho
Moderátor

Založený: 27 Mar 2006

PríspevokZaslal: novembra 10, 2007, 2:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

ak si uplny začiatočník tak najlepsie je si zohnat staršie Amatky...ked už si taky začiatočník že cez amatky si už prešiel tak ti odporúčam preskenovať fórum a určite sa toho veľa dozvieš...veľa zdaru
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
drBambus
Moderátor

Založený: 01 Apr 2006

PríspevokZaslal: novembra 11, 2007, 12:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

...tak tak, amatkami nist nepokazis, zistis, ci ta to bavi, naucis sa bum chvacht aj nieco viac, naucis sa opravovat nefunkcne zelezo, rozculovat sa nad zahrdzavenym vsetkym co neni drevene...
...a potom to prakticky za nezmenenu cenu predas a zoberes oriony:D
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

Založený: 11 Feb 2007

PríspevokZaslal: novembra 11, 2007, 11:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

tak tak, po amatkách ti aj mapex Q pripadajú ako namakané bubny (inak to tiež nie je najhoršia volba, za slušný peniaz ti aj niečo zahrajú)
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ricardo447
Usadlík

Založený: 10 Nov 2007

PríspevokZaslal: novembra 12, 2007, 10:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Misho napísal:
ak si uplny začiatočník tak najlepsie je si zohnat staršie Amatky...ked už si taky začiatočník že cez amatky si už prešiel tak ti odporúčam preskenovať fórum a určite sa toho veľa dozvieš...veľa zdaru

ja tie zaklady, ako bum cvacht uz viem, mam len trochu drevenu lavu nohu a chcem skusat prechody, ale potrebujem nieco na cvicenie na doma.
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: novembra 13, 2007, 11:55 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Kúp si amati. Zoženieš to z pár drobných, na naučenie ti to poslúži a keď pôjdeš kúpiť nové, tak tie amatky predáš za rovnakú cenu ako si za ne dal
Návrat hore
maxo
Prieskumník

Založený: 03 Dec 2007

PríspevokZaslal: decembra 8, 2007, 12:05 am    Predmet: amati nezozenies. Odpovedať s citátom

ja uz mesiac nahanam starsie bicie,ako tu kazdy mudruje,ale nic,tak asi kupim nejake funglace lacaky a potom uvidim,...ci upis nove shity,ktore su kpmplet,tak neverim,ze aspon chvilu nebudu fungovat,nech je hw akykolvek,...skombinuj to s tym co mas doma a buchaj,...na doma to podla mna staci.
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: decembra 8, 2007, 12:42 am    Predmet: Re: amati nezozenies. Odpovedať s citátom

maxo napísal:
ja uz mesiac nahanam starsie bicie,ako tu kazdy mudruje,ale nic,tak asi kupim nejake funglace lacaky a potom uvidim,...ci upis nove shity,ktore su kpmplet,tak neverim,ze aspon chvilu nebudu fungovat,nech je hw akykolvek,...skombinuj to s tym co mas doma a buchaj,...na doma to podla mna staci.

Tak si teda kúp NRG a o 3 mesiace nám daj vedieť ako sa majú... icon_lol.gif
Návrat hore
mattusko
Prieskumník

Založený: 27 Dec 2007

PríspevokZaslal: decembra 28, 2007, 7:39 pm    Predmet: Cinel Odpovedať s citátom

som absolutny zaciatocnik...chcem si ist kupit cinel okrem hi-hat nemam ziadny. aky typ cinela si mam ist kupit?
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: decembra 29, 2007, 12:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom

kúp ešte crash a ride a máš vystarané. Doporučoval by som ti magic ale neviem či ešte splašíš
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: decembra 29, 2007, 12:51 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nightwolf_08 napísal:
kúp ešte crash a ride a máš vystarané. Doporučoval by som ti magic ale neviem či ešte splašíš

na webe ich maju tak by splasit mal
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
mattusko
Prieskumník

Založený: 27 Dec 2007

PríspevokZaslal: decembra 29, 2007, 12:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

nasiel som Paiste... asi si objednam http://www.muziker.sk/default.aspx?Paiste-101-14C&nid=20016&nparams=kod_id;107329

alebo

http://www.muziker.sk/default.aspx?Paiste-101-16C&nid=20016&nparams=kod_id;107330

dik za radu
Návrat hore
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: decembra 29, 2007, 3:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Viem ze asi hlavnym kriteriom tvojho vyberu su peniaze, ale do 101tiek nechod, skus sa poobzerat este po tych magicoch. A ked nie, tak skus radsej headliner, mozno ma tu ostatni ukamenuju, ale poznam ich a je to na zaciatok solidny zvuk vzhladom na to ze je to mosadz.
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Headliner-HNPS-16C&nid=20016&nparams=kod_id;4914
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Headliner-HNPS-20R&nid=20016&nparams=kod_id;4915
Jasne je ze ta to vyjde o nieco viac, ale do tych paistov naozaj nechod,tie som pocul tiez... icon_arrowd.gif

Alebo sa chvilu prehrabuj v inzeratoch, porovnavaj ponukane s cenou novych, prejdi si bubenicke fora, kde sa toho pise a odporuca viac nez dost...vela stastia
Návrat hore
Foo Fighter
Bubeník

Založený: 03 Okt 2007

PríspevokZaslal: decembra 29, 2007, 4:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

skuste tu pls niekto porovnat zvuk paiste 101, magic a icon_arrowu.gif spominanych headlinerov
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: decembra 29, 2007, 5:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

paiste 101 som mal. Zvuk nie je žiadna výhra, sú to menej hlasné činelky a nepília uši. Odtial by som doporučil tak 16" crash, ten bol strávitelný.
Magic. Hajtka hrá ma svoju cenu neuveritelne dobre, 18" crash mám dodnes.
Headliner som len počul a nechcem sa s ním viac stretnúť

Naposledy upravil Nightwolf_08 dňa decembra 29, 2007, 11:40 pm, celkom upravené 2 krát
Návrat hore
dano
Usadlík

Založený: 02 Apr 2007

PríspevokZaslal: decembra 29, 2007, 6:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Neviem, nechcem sa hadat, ale tie headlinery nie su take zle, raz za cas sa s nimi stretnem v skusobni a hlavne hajtka a ride su celkom v pohode, ten crash je na zivo tiez pocuvatelny, len ked som si ho potom pocuval na nahravke,tak vedla mojho rakera znel trochu plechovo...ale kedze tu hovorime o cineloch najnizsej triedy, ta "plechovost" im je asi sudena.U tych paistov je ale pre mna asi najvyraznejsia, to som ale popravde pocul len crash 16tku a 13tku hajtku, ride nepoznam. Pred par dnami som hral aj na meinloch HCS a aj ked uz by to mala byt najnizsia "znackova" sada od meinla, tak tie headlinery pre mna zneli ovela dospelejsie. A vyzeraju aj menej znicitelne.Samozrejme je to vsetko iba moj nazor, ale na zaklade vlastnych skusenosti. Z magicov sa pravidelne dostanem iba k hajtke, ta je sice tichsia, ale zvukovo v pohode. icon_confused.gif
Najlepsie by bolo ist do obchodu, vybrat tie a tamtie, pobuchat a kupit...lenze nie som si isty ci je na Slovensku taky obchod, kde by si pochodil, keby si si chcel spolu porovnat Paisty a Meinly a nedajboze tie Magicky...ale vyvedte ma z omylu.. icon_arrowu.gif
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: decembra 30, 2007, 12:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom

každopádne sa mi magic páčia najviac. Pomer výkonu a ceny je viac než priaznivý
Návrat hore
J@mie
Prieskumník

Založený: 03 Dec 2007

PríspevokZaslal: decembra 30, 2007, 3:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Co howorite na znacku Basix ako pre zaciatocnika ???
Návrat hore
Nightwolf_08
Moderátor

PríspevokZaslal: decembra 30, 2007, 5:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

rada custom nie je vôbec zlá ale radšej za tie prachy niečo hrané
Návrat hore
Malcolm
Šialenec

Založený: 23 Júl 2007

PríspevokZaslal: decembra 30, 2007, 8:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

kde by som teraz zohnal magic bronze?marris ich uz nerobi chcem si kupit crash 16/18 ale neviem skade poradte pls
Návrat hore
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky.    Obsah fóra bubenici.com -> Archív Časy uvádzané v GMT + 2 hodiny
Strana
Strana 1 z 2

Prejdi na:  
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre