| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
ricardo447 Usadlík
Založený: 10 Nov 2007 Príspevky: 105 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: novembra 10, 2007, 1:58 pm Predmet: Bubny pre zač, |
|
|
| co by bolo pre mna najsamlepsie ako zaciatocnikovi? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Misho Moderátor

Založený: 27 Mar 2006 Príspevky: 871 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
Zaslal: novembra 10, 2007, 2:14 pm Predmet: |
|
|
| ak si uplny začiatočník tak najlepsie je si zohnat staršie Amatky...ked už si taky začiatočník že cez amatky si už prešiel tak ti odporúčam preskenovať fórum a určite sa toho veľa dozvieš...veľa zdaru |
|
| Návrat hore |
|
 |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1428 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: novembra 11, 2007, 12:06 pm Predmet: |
|
|
...tak tak, amatkami nist nepokazis, zistis, ci ta to bavi, naucis sa bum chvacht aj nieco viac, naucis sa opravovat nefunkcne zelezo, rozculovat sa nad zahrdzavenym vsetkym co neni drevene...
...a potom to prakticky za nezmenenu cenu predas a zoberes oriony:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

Založený: 11 Feb 2007 Príspevky: 2953 Bydlisko: Temno
|
Zaslal: novembra 11, 2007, 11:30 pm Predmet: |
|
|
| tak tak, po amatkách ti aj mapex Q pripadajú ako namakané bubny (inak to tiež nie je najhoršia volba, za slušný peniaz ti aj niečo zahrajú) |
|
| Návrat hore |
|
 |
ricardo447 Usadlík
Založený: 10 Nov 2007 Príspevky: 105 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: novembra 12, 2007, 10:07 pm Predmet: |
|
|
| Misho napísal: | | ak si uplny začiatočník tak najlepsie je si zohnat staršie Amatky...ked už si taky začiatočník že cez amatky si už prešiel tak ti odporúčam preskenovať fórum a určite sa toho veľa dozvieš...veľa zdaru |
ja tie zaklady, ako bum cvacht uz viem, mam len trochu drevenu lavu nohu a chcem skusat prechody, ale potrebujem nieco na cvicenie na doma. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: novembra 13, 2007, 11:55 am Predmet: |
|
|
| Kúp si amati. Zoženieš to z pár drobných, na naučenie ti to poslúži a keď pôjdeš kúpiť nové, tak tie amatky predáš za rovnakú cenu ako si za ne dal |
|
| Návrat hore |
|
 |
maxo Prieskumník
Založený: 03 Dec 2007 Príspevky: 5
|
Zaslal: decembra 8, 2007, 12:05 am Predmet: amati nezozenies. |
|
|
| ja uz mesiac nahanam starsie bicie,ako tu kazdy mudruje,ale nic,tak asi kupim nejake funglace lacaky a potom uvidim,...ci upis nove shity,ktore su kpmplet,tak neverim,ze aspon chvilu nebudu fungovat,nech je hw akykolvek,...skombinuj to s tym co mas doma a buchaj,...na doma to podla mna staci. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: decembra 8, 2007, 12:42 am Predmet: Re: amati nezozenies. |
|
|
| maxo napísal: | | ja uz mesiac nahanam starsie bicie,ako tu kazdy mudruje,ale nic,tak asi kupim nejake funglace lacaky a potom uvidim,...ci upis nove shity,ktore su kpmplet,tak neverim,ze aspon chvilu nebudu fungovat,nech je hw akykolvek,...skombinuj to s tym co mas doma a buchaj,...na doma to podla mna staci. |
Tak si teda kúp NRG a o 3 mesiace nám daj vedieť ako sa majú...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mattusko Prieskumník
Založený: 27 Dec 2007 Príspevky: 9 Bydlisko: Hlohovec
|
Zaslal: decembra 28, 2007, 7:39 pm Predmet: Cinel |
|
|
| som absolutny zaciatocnik...chcem si ist kupit cinel okrem hi-hat nemam ziadny. aky typ cinela si mam ist kupit? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: decembra 29, 2007, 12:46 am Predmet: |
|
|
| kúp ešte crash a ride a máš vystarané. Doporučoval by som ti magic ale neviem či ešte splašíš |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1594 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: decembra 29, 2007, 12:51 am Predmet: |
|
|
| Nightwolf_08 napísal: | | kúp ešte crash a ride a máš vystarané. Doporučoval by som ti magic ale neviem či ešte splašíš |
na webe ich maju tak by splasit mal |
|
| Návrat hore |
|
 |
mattusko Prieskumník
Založený: 27 Dec 2007 Príspevky: 9 Bydlisko: Hlohovec
|
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 181
|
Zaslal: decembra 29, 2007, 3:51 pm Predmet: |
|
|
Viem ze asi hlavnym kriteriom tvojho vyberu su peniaze, ale do 101tiek nechod, skus sa poobzerat este po tych magicoch. A ked nie, tak skus radsej headliner, mozno ma tu ostatni ukamenuju, ale poznam ich a je to na zaciatok solidny zvuk vzhladom na to ze je to mosadz.
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Headliner-HNPS-16C&nid=20016&nparams=kod_id;4914
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Headliner-HNPS-20R&nid=20016&nparams=kod_id;4915
Jasne je ze ta to vyjde o nieco viac, ale do tych paistov naozaj nechod,tie som pocul tiez...
Alebo sa chvilu prehrabuj v inzeratoch, porovnavaj ponukane s cenou novych, prejdi si bubenicke fora, kde sa toho pise a odporuca viac nez dost...vela stastia |
|
| Návrat hore |
|
 |
Foo Fighter Bubeník

Založený: 03 Okt 2007 Príspevky: 1594 Bydlisko: Senica
|
Zaslal: decembra 29, 2007, 4:49 pm Predmet: |
|
|
skuste tu pls niekto porovnat zvuk paiste 101, magic a spominanych headlinerov |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: decembra 29, 2007, 5:29 pm Predmet: |
|
|
paiste 101 som mal. Zvuk nie je žiadna výhra, sú to menej hlasné činelky a nepília uši. Odtial by som doporučil tak 16" crash, ten bol strávitelný.
Magic. Hajtka hrá ma svoju cenu neuveritelne dobre, 18" crash mám dodnes.
Headliner som len počul a nechcem sa s ním viac stretnúť
Naposledy upravil Nightwolf_08 dňa decembra 29, 2007, 11:40 pm, celkom upravené 2 krát |
|
| Návrat hore |
|
 |
dano Usadlík

Založený: 02 Apr 2007 Príspevky: 181
|
Zaslal: decembra 29, 2007, 6:01 pm Predmet: |
|
|
Neviem, nechcem sa hadat, ale tie headlinery nie su take zle, raz za cas sa s nimi stretnem v skusobni a hlavne hajtka a ride su celkom v pohode, ten crash je na zivo tiez pocuvatelny, len ked som si ho potom pocuval na nahravke,tak vedla mojho rakera znel trochu plechovo...ale kedze tu hovorime o cineloch najnizsej triedy, ta "plechovost" im je asi sudena.U tych paistov je ale pre mna asi najvyraznejsia, to som ale popravde pocul len crash 16tku a 13tku hajtku, ride nepoznam. Pred par dnami som hral aj na meinloch HCS a aj ked uz by to mala byt najnizsia "znackova" sada od meinla, tak tie headlinery pre mna zneli ovela dospelejsie. A vyzeraju aj menej znicitelne.Samozrejme je to vsetko iba moj nazor, ale na zaklade vlastnych skusenosti. Z magicov sa pravidelne dostanem iba k hajtke, ta je sice tichsia, ale zvukovo v pohode.
Najlepsie by bolo ist do obchodu, vybrat tie a tamtie, pobuchat a kupit...lenze nie som si isty ci je na Slovensku taky obchod, kde by si pochodil, keby si si chcel spolu porovnat Paisty a Meinly a nedajboze tie Magicky...ale vyvedte ma z omylu..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: decembra 30, 2007, 12:22 am Predmet: |
|
|
| každopádne sa mi magic páčia najviac. Pomer výkonu a ceny je viac než priaznivý |
|
| Návrat hore |
|
 |
J@mie Prieskumník
Založený: 03 Dec 2007 Príspevky: 18
|
Zaslal: decembra 30, 2007, 3:50 pm Predmet: |
|
|
| Co howorite na znacku Basix ako pre zaciatocnika ??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Nightwolf_08 Moderátor

|
Zaslal: decembra 30, 2007, 5:19 pm Predmet: |
|
|
| rada custom nie je vôbec zlá ale radšej za tie prachy niečo hrané |
|
| Návrat hore |
|
 |
Malcolm Šialenec

Založený: 23 Júl 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Lucenec
|
Zaslal: decembra 30, 2007, 8:32 pm Predmet: |
|
|
| kde by som teraz zohnal magic bronze?marris ich uz nerobi chcem si kupit crash 16/18 ale neviem skade poradte pls |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|