| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
romanon Prieskumník
Založený: 30 Dec 2007 Príspevky: 12 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: decembra 30, 2007, 3:43 pm Predmet: SABOT |
|
|
neviem ci poznate tu zaujimavu kapelku, za bicimi je zenska (aj ked moc nevyzera :) ) a vali statocne, mal som tu cest na koncerte pred nimi hrat s kapelou a osobne sa s nimi stretnut, su to pohodaci obaja.
na youtube moc videii neni, nieco som ale nasiel...
http://youtube.com/watch?v=x2rlDluq2Dk&feature=related |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 884 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 2, 2008, 10:52 pm Predmet: behemoth 1 |
|
|
| romanon napísal: | neviem ci poznate tu zaujimavu kapelku, za bicimi je zenska (aj ked moc nevyzera :) ) a vali statocne, mal som tu cest na koncerte pred nimi hrat s kapelou a osobne sa s nimi stretnut, su to pohodaci obaja.
na youtube moc videii neni, nieco som ale nasiel...
http://youtube.com/watch?v=x2rlDluq2Dk&feature=related | hillary tiez poznám osobne,uz hraju spolu hádam aj 20 rokov,poctivá energia co? |
|
| Návrat hore |
|
 |
romanon Prieskumník
Založený: 30 Dec 2007 Príspevky: 12 Bydlisko: Piestany
|
Zaslal: januára 4, 2008, 7:46 pm Predmet: |
|
|
| jj takzo skatulkovatelny zaner, nikdy som nic podobne nepocul |
|
| Návrat hore |
|
 |
animal666palermo Psychopat

Založený: 05 Dec 2007 Príspevky: 884 Bydlisko: sibir
|
Zaslal: januára 4, 2008, 8:22 pm Predmet: negative attitude |
|
|
| fantomas,naked city,mr bungle,primus,no mansno,dokonca v Bratislave strašne dávno hrala partička bassa bicie,niečo jazzovejšie?-kaltenecker trio.sabot majú a nejakú stránku ak chceš mam na hillary mail odpíše ale česky.majú asi tri platne |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|