| Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
| Autor |
Správa |
drBambus Moderátor

Založený: 01 Apr 2006 Príspevky: 1426 Bydlisko: Malé Lednice
|
Zaslal: januára 10, 2008, 10:30 am Predmet: |
|
|
| Misho napísal: | ja som na tom skoro tak ako dr bambus...
...az na to ze my mame toho casu viac...proti skuskam nema nic...obcas rada dojde sa pozriet (ma to asi 20m od domu :P ) a na koncerty chodi vzdy somnou, zatial nevynechala ani jeden...podporuje ma v tom co robim...
sam som zastancom ze kapela je jeden svet a priatelka druhy...kapela je to co chcem robit a priatelka zas ta s ktorou chcem byt... |
...no aj moja obcas dojde na skusku a v pohode...az na ten cas to asi mame tak isto, holt, mam pred maturou a tiez zvyknem dost makat...k tomu organizacie nezmyselnych podujati (koncerty a tak, lebo od nas z kapely to robim zasadne ja) a moc casu neostane...ale chodi s nami vsade, uz som jej to aj zakazoval, posledne mi chytila na akcii zapal pluc
...a dusevna vyspelost? ziarlit neziarli a to uz som porobil ine kraviny...ohladne tohoto obaja vieme, co od druheho mozeme cakat: absolutna dovera, ale nevera je nepripustna...a potom jej moze byt jedno, ze sa po akciach pristavim aj pri babach, pospasujem, staci poznat hranice... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
|
|
Môžete pridávať nové témy do tohto fóra Môžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemmôžeš pripojovať súbory k príspevkom Nemôžeš stahovať a prehliadať priložené súbory
|
|